16

3 национални катастр

преди 4 години

Където влезе българин комунист и фалита идва не след дълго. Затова очаквам много скоро МВФ да фалира.

15

хмм...

преди 4 години

Ама какво да очакваме пък ния от Сталинка и новия и пост? Каквото направи като комисар специално за България! Едно голямо нищо! Та и сега,21342 ще работи в интерес на тези дето я поставиха на този пост!

14

Ма много сте прости!

преди 4 години

Заради леля КриСталинка промениха правило, за да стане възможно тя да се кандидатира. Това могат да направят само много, ама много силни групировки. Значи КриСталинка е била вече захлебена като техен човек. И ще защитава техните интереси.За какви български интереси бълнувате вие тук?

13

Това означава, че

преди 4 години

парите на света са в ръцете на една "глобалистка", поощряваща идеята в ограбената й родина да се настанят чуждоетнични друговерци, тръгнали към Европа с намерението да живеят на социални помощи, да налагат ислямски модел и да се размножават като зайци.С големи възможности ще бъде жена, която преди време имаше възможност, но не си мръдна пръста, за да помогне на съсипано от наводнение населено място в родината си!На какво да се радваме, при това положение? Още една безродница ще напълни гушка.

12

Анонимен

преди 4 години

Означава нови заеми с висока лихва за БГ-тото.

11

Чукча

преди 4 години

След дълги дни на размисъл, какво означава това стигнах до извода, че трябва да си отворя една студена бира!

10

Да се поклоним!

преди 4 години

Поклонете се на Бойко!Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете:Вожде,към светлини бъднини води ни!

9

Анонимен

преди 4 години

Това означава.Пази Боже!

8

много зле

преди 4 години

Изказът на разни ченгета няма никака стойност и е тотална лъжа и заблуда.Истината е съвсем друга,другарки и другари!Слугите на дявола се познават по делата.

7

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Затвърждава позициите на ПП ГЕРБ...

6

ай сиктир

преди 4 години

Колкото при Кристин Лагард означаваше нещо за жълтите жилетки същото ще и при Сталинка.

5

Анонимен

преди 4 години

МВФ губи тежест и е време да стоварват вината на някой наемен. Агентката на Ми 6, е идеална за целта. Дали е в сделка, или използват амбицията и на ***, ще разберем в бъдеще.

4

Анонимен

преди 4 години

Sa bg nischto novo sa komuniskata partiika bkp super milioni osiguravane na pensionerskia jivot i fam i darta e 66 g no eto ima vrat4ka da raboti kato e v pensionna vasras sa edni da sa dr ne

3

Анонимен

преди 4 години

Означава ,че МВФ е изпаднал яко, щом е допрел до тая женица...

2

Анонимен

преди 4 години

Означава,една еврейка,назначена в еврейска банка,която специално за България,ще "работи" по "подобряване на генофонда И,чрез неограничено заливане на страната с двукраки "подобрители",от Африка и Азия.Честито ви гои!

1

Наблюдател

преди 4 години

Все същото.