60

Нищо ново

преди 4 години

До Boto: Само така, Бото, да се борим с "комунистическите отрочета" а убиецът Фрийман не ни интересува - да си заминава. И от Австралия ще ти се смее на г'лупостите, но покрай това и на цялата ни държава.

59

Boto

преди 4 години

Абе ама за тоя не спирате да обяснявате ама и коментиращите и писарчетата нищо не казват за комунистическото отроче дето остави двама на място пред Соло на по 20 години. Пуснаха го под домашен арест и повече не го видехме.Ама тоя нали е от чуждите наши момчета нема как да са го нападнали и нема как да е самозащита. Да не се бърка не го оправдавам, но някак си с лека ръка забравяме някой хора а върху други изсипваме цялата си злоба.

58

Митьо

преди 4 години

И аз имам билет за Несебър.

57

postradal pasi

преди 4 години

Така защитават евреите - ционисти и Австралия не знаеше къде е България и ни подминаваше като телеграфен стълб ама заради еврейчето научи

56

Николай Гешев

преди 4 години

Аз съм хуманист и пацифист изповядващ напълно девиза на цивилизована еволюстична Австралия:"Едно време може да сме били престъпници а сега сме миролюбиви хуманисти"Като го гледам деградиралия убиец на австралийската мечта искренно да съжалиш че изобщо се е родил и да се радваш че не е българинОсвен това съм изключително добре образован и още през 2007 когато Джок закла онова момче веднага влязох в час че друг негов австралийски психоблизнак ще предизвика по-късно клане като Кристчърч

55

Е

преди 4 години

Ще работиш в кауша,докато изплатиш парите.Или БХК да ти помогне с някой заем!

54

Анонимен

преди 4 години

Мдааа а някой дали си спомня пияния ингилизин който една не уби наш барман ? Такааа нашия съд го осъди и хоп ингилизити си го прибраха щял да излежава присъдата си там да де но дали ? И дали не си пие пак в някой пъб че и тук, само че тук нашите го пускат !

53

Мислете

преди 4 години

Джок си тръгва и надали повече ще убие някой,проблема е че като излезе така ще ни опише на запад(и то с право) че среднощен експрес ще изглежда детска книжка.Не проблема че Джок излиза надали ще убие някой.Ама Митьо очите също излиза и май доста ще дадът фира

52

Що ревете бе

преди 4 години

Митьо излиза питате ли колкое затрил сам, с приятели или с дрога не нали.Един сливенски с джипа си колко утрепа дрогиран пиян криминален *** си излезе, не ревахте.Римлянина от бяла дето утрепа невинно момче щото не му дало цигара му намаляват присъдата на 3 години за здраво бяло 18 годишно момче.Ама за това си мълчите.А за депутатското синче убито при доста съмнителни обстоятелства ривете.Излежал е 12 от 20 работил е стават 15по закон,ако не ви харесва променете го.А ако не ревете и срещу Митьо.

51

ИЗВОД

преди 4 години

Червеният австралийски комунист Джок Полфрийман се превърна в червена дамска превръзка на ГЕРБ,СДС,БСП и ЦСКА и тяхна носна кърпаВ държавата на Бойко от БКП за убийство се лежи максимум 10 години а може и изобщо да не померишеш затворФрийкок си знае че за такова убийство в САЩ със сигурност ще получи смъртна присъдаИ се радва прекараният комунист от комуниститеЛичност на годината като Адолф Хитлер българските му защитници бяха тръгнали да го правятНека си живеят с КРАЙСЧЪРЧ червените

50

Анонимен

преди 4 години

Има ли по-големи мафиоти от ***?Няма. Защото мафиотите играят според законите на страната.Нашите *** създават законите на страната.

49

Николай Гешев

преди 4 години

Откак професора от 1986 на Тодор Живков и БКП Красимир Кънев сега шеф на БХК го предложи сбърканяка за.....абе Австралия още ли я има на картата?Журналистическата съпруга на шефа на телевизията на Живков Миглена Пръмова-Кунева се включи в политиката чак 2 000 г. забърка се с Барозу и дойде 11.09.2001Репресираният от 1944 до 1989 ИЛИЯ МИНЕВ е основал ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА та още в тази 1989 ГЛОБАЛИСТА и ГРАЖДАНИН НА СВЕТА и МУЛТИКУЛТУРАЛИСТ Румен Воденичаров си я присвои

48

Анонимен

преди 4 години

Джок, почни да пошеш на дълго и широко какво точно е станало и как е станало! Знаеш български и английски почни да пишеш по медиите извън България за да разберат всички каква скапана държава е България. България е злобна мащеха за собствените си граждани без "депутатски" произход.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Църквaтa я взривихa бритaнски шпиoни ндвйке се дa убият цaря и тъй дa не минем нa стрaнaтa нa фaшистите Чърчил е плaтил кoлoслнa сумa пoсле е бомбaндирaл цялa Сoфия от яд, че не е убил цaря.....Чърчил от малък е закърмен с приказките на Шехерезада и Екзюпери!

46

u4en

преди 4 години

До браво на Джок 16...А някой спомня ли си за депутата от БСП ...БОКОВ...който от трибуната на НС се ПОДИГРАВАШЕ на роднините на ЖЕРТВИТЕ на *** ...който искаха .......ПО ХРИСТИЯНСКИ ...да се извинят и поемат вина ??? ТОЙ им отговори - " НИЕ ПОЕМАМИ ВИНАТА САМО със МЕЗЕ ".... Толкова НАГЛО....по КОМУНИСТИЧЕСКИ...че даже и ГОСПОД се възмути ....и се НАМЕСИ !!!!!! НЯКОЙ питал ли е скора БОКОВ....или сестраму ИРИНА ..ПОКАЯЛ ли се е...след като ГОСПОД се НАМЕСИ ??????????????????

45

Анонимен

преди 4 години

Бягай, Джок! И не се обръщай назад! Колкото по-далеч от ***, толкова по-близо до цивилизацията.

44

Анонимен

преди 4 години

Между другото опит за бягство е престъпление, аз защо нямам обвинителен акт?Много логично зададен въпрос от Джок!!! Защо сега се споменава за опит за бягство без да има съставен обвинителен акт???Много българска некадърност се шири из земите на зомбите!

43

Анонимен

преди 4 години

Това говори, колко сме безпомощни в момента.България в момента е разграден двор, което е жалко.

42

Анонимен

преди 4 години

До 42Църквaтa я взривихa бритaнски шпиoни ндвйке се дa убият цaря и тъй дa не минем нa стрaнaтa нa фaшистите Чърчил е плaтил кoлoслнa сумa пoсле е бомбaндирaл цялa Сoфия от яд, че не е убил цaря.

41

Анонимен

преди 4 години

Тая църква я взривиха комунистите и ще дават жертви там!Имат да изкупват грехове!!!!!