23

Анонимен

преди 4 години

Намериха нов начин да точат еврофондовете и парите да отиват при едни и същи хора от "Обръча от фирми". Сега германци от всички страни по света ще нахлуят в хотелите.

22

Анонимен

преди 4 години

Клозетна работа!

21

Анонимен

преди 4 години

ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ ОТБЛЪСКВАЩА ЖЕНА?! ИМАЙТЕ МАЛКО МИЛОСТ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ!!!

20

чичо Гошо

преди 4 години

*** как тъй?Аз си мислех,че нащето злато са английските пияни пишлемета,пиянските турове без ***, балконингът и мутренските ВИП "масажни" клубове?

19

Joko

преди 4 години

Сключете договор с Томас Кук. Те ще изкупят всичките легла, а за нашите баламурници ще остане малко минерална вода за пиене.

18

Анонимен

преди 4 години

Германия е може би страната с най-развити спа навици за прекарване на свободното време, във всеки град има и са достъпни за всеки. Mинистърка е тръгнала да предлага да правим коли и да ги продаваме на немците. В нашите спа центрове дори не са чували за aufguss и sauna meister.

17

аз

преди 4 години

Имаме и друго злато - това в Челопеч, но него по подаряваме на Канада, защото тя е развиваща се страна и има нужда от парички.

16

ПроСоТо

преди 4 години

До Бетон...че тя ако имаше щеше ли да са натиска за държанка в Харема?..какво вика бай ти ***?...-"Подлец ли,архиподлец ти ставам байно,има ли келепир"..

15

възмутените

преди 4 години

В България могат да посрещат здравно осигурени германски граждани, но български такива в Германия не могат да се лекуват и да им правят операции.

14

ПроСоТо

преди 4 години

и да,като ПОДАРИХА златото на България на "Дунди пресуре тенеке къмпани",остава ..ВОДАТА..А тя /водата/ на кои симпатяги е ХАРИЗАНА?..Има ли ДЪРЖАВНИ "спа"-та и санаториуми?...много ама много странно!..Уж рипкахме за "КАПИТАЛИЗЪМ И СВОБОДНАТА КОНКУРЕНЦИЯ",а се оказва,че без намесата на "държавата" фалитите са неизбежни.Е,възниква въпроса:-След като така наречените "частници" НЕ МОГАТ без държавните инжекции,за чий ..са заграбили всичко?!

13

Бетон...

преди 4 години

Бетон на всякъде... хайде сега да 0серем и планините ! :( Тази жена няма акъл за 5ст.

12

ПроСоТо

преди 4 години

що рипкате?..-Има ли "по-здравен туризъм" от тоя по черноморието ни?-ЗДРАВО пиене,ЗДРАВО ДРУСАНЕ,ЗДРАВИ ДЕЦИБЕЛИ...Здраво СКУБАНЕ..Ето виждате ли,по-добър от нашия "здравен" туризъм нема....а ето и СЪЩИНАТА:-"Цялото правителство стои зад сектора и ще бъде направено всичко за максималната му защита, заяви министърът."С други дума НОВИ "опрощавания" за ПИШМАН-"хотелиерите",НОВИ ИНЖЕКЦИИ от страна на "цялото правителство"..както отбелязах:-Мутрьо нито иска,нито може да се опъне на аверчетата

11

Анонимен

преди 4 години

"Ангелкова: СПА и здравният туризъм са нашето "злато""ЗАКРИВАЙ!

10

Патриция

преди 4 години

След като ограбиха златото в България, трябва да се възстановяват всички зимни центове и на Банско да се направят още нови лифтове и ски писти. Но това няма как да стане докато милиарди се харчат за "изтребител геит". Това е така защото политиците ни получават заплати от България но служат на други държави.

9

фен на танас

преди 4 години

Шанса на България да си върне туристите от Гърция е да назаначат Ангелкова за министър на туризма във Гърция.Казах.

8

???

преди 4 години

До 5Ще дойдат, защото ще докарат соц. слаби и хора от старчески домове докато правят ремонти там.

7

отвратитИлно

преди 4 години

Ама моме,кво спа *** ? Вече Никъде Няма Минерална вода ,ни Велинград,ни Девин,ни Хисаря - дали на всички по 5% и другото доливат чешмяна и ХЛОР !Я прочети отзивите - хлор до реване,счупено,старо,мръсно и в 4/5 звездните хотели.отделно -лошо обслужване,лоша храна .

6

Реалист

преди 4 години

След като правителството подарява на чужди фирми бизнеса с истинското злато, заради лобист ки интереси и големи комисионни; то само туризъма остава единственото ни злато. За да бъдем просперираща държава трябва: повечето политици да влязат в затвора за престъпни действия, както и за престъпно бездействие.

5

Анонимен

преди 4 години

Е черноморието е злато за мутрите ни , това го знае всяко хлапе!

4

Позор

преди 4 години

Какво падение да викаме социално слаби туристи да ни пълнят хотелите?!