46

Счети

преди 4 години

Значи пак деизнформация. В заглавието се говори за пенсионери, а в статията за хората над 65 години. Кое от двете е вярното, защото пенсионери в България има и под 65 години, което със сигурност ще доведе до увеличаване на въпросните 7 %. Верятно над 10 % от пенсионерите работят, заради ниските пенсии, но нали трябва да лъжем Европа, че всичко при нас е стабилно !

45

Анонимен

преди 4 години

След 58-59 годишна възраст, повечето българи са за пенсиониране, заради здравословни проблеми и физическо и психическо изхабяване. Вместо заслужена почивка, непрекъснато се вдига възрастта за пенсионираме. Малко са хората над 65 годишна възраст, които могат още да работят.

44

Анонимен

преди 4 години

Пенсионер и човек на над 65 години са различни неща. Може би около 1/4 до 1/3 от пенсионерите са под 65 годишна възраст, а има и хора които не са пенсионери и са на над 65 години. Тук става дума за 6,6% от хората на над 65 години, които все още работят в България.

43

не е само работа

преди 4 години

До ХхххИма работа, но има старост,,болест и смърт!!!!!!!!!!!!!!!! За това не се говори хич!

42

Анонимен

преди 4 години

Всеки които може трябва да работи.

41

Анонимен

преди 4 години

Фарс, че и не ги е срам.... Пенсионерите продължават да работят защото са им малки пенсиите едно да си ги вдигнат като сума и друго за да могат да свържат двата края, не че им се работи.... А за безработицата е огромна просто хората не са в България.... Ще ги питам като се върнат ако кризата в западна Европа се засили как ще обясняват тогава. П

40

работа по принуда

преди 4 години

До АнонименЗащото пенсиите не стигат! Кой е виновен?

39

ни работа ни пенсия!

преди 4 години

Не гой му се работи безплатно ангария?

38

каква е логиката?

преди 4 години

До ЧиновникКато има бол работни места защо тогава всички забягват в чужбина?

37

Ангел

преди 4 години

Само държавните служители продължават да работят даим вдигнат възрастта на пенсиониране

36

препитанието

преди 4 години

До Чиновникработви места има, но не по призвание а по препитание!мина онова време когато всички бяхме призвани да работим на полето!

35

Анонимен

преди 4 години

Положително се оценява от работодателите единствено фактът, че пенсионерите са склонни да работят за заплата, равна на пенсията им, едно за да си закърпят бюджета, второ - за да не си стоят по цял ден вкъщи. За щастие все по-малко млади хора са склонни да продават труда си за жълти стотинки. Пък работодателите стига са плашили гаргите - ако ще и марсианци да си доведат, все ми е тая.

34

учи за да не бачкаш!

преди 4 години

До Молете сеТакава беше системата и продължава да бъде у нас!Интелигенцията забягна на Запад!

33

Молете се

преди 4 години

Не са 7% ,а сигурно тройно и ще стават повече,защото 70% от завъшващите средно и висше са функционално неграмотни *** с липса на трудови навици,толерантност и дисциплина. Точно затова ще се новодним и с работници от чужбина и се молете да са от Молдова и Украйна,а не от Арабистан. Това е и една от причините Фолксфаген да не дойде в България - нямаме технически грамотен персонал,а само претенциозни ***.

32

До 36

преди 4 години

Прав си но само с ДАЙТЕ МИ не става .И денонощно пред клавиатурата също не става Но около 200,000 нито учат,нито работят,защото го смятат за ,,гърбене"Успелите си поставят планове и го следват,неуспелите нямат цели и чакат големия шанс.Как ще успееш ,като не знаеш към какво се стремиш. Хиляди нямат елементарна квалификация.Ако преди 30 години хванеш един полуграмотен и го сложиш на един комбайн ще се научи за 3 месеца,но днес с електрониката и новите технологии е обречен Учете,а не се вайкайте

31

Анонимен

преди 4 години

Това, че пенсионерите работят като нещо положително ли го смятат, че с такава гордост заявяват как в тая класация сме напред в ЕС. Работещите пенсионери са знак, че пенсиите са мизерни и хората нямат избор - работят, за да оцелеят.

30

Е. Е.

преди 4 години

Бедни пенсионери, ама си хвърлят парите от балкона...

29

До 31

преди 4 години

Офис?!?! От къде ти дойде на ума?Аз не съм в офис ами съм си у дома и селца и градчета съм обикалял от 1969 та до днес/Ти на краставичар краставици не продавай.Получаваш колко и как точно се осигуряваш.Кажи една професия която се заплаща с 400 лева/Само не и пазач пенсионер/Ти на колко годинки си бе юнак?

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Вземаш до 50 г. по 10 хиляди долара всеки месец и пенсия не ти трябва.

27

работяга

преди 4 години

Аз съм на 93г цял живот съм работил и още продължавам немоем а се сопра а младежите са мързеливи даи и компютри и дрога и за друго не ги търси