239

Анонимен

преди 4 години

Седя си, начи на тъмноДа не абя ток.Пред нас има лампаСветло е като в рог.Броя пенсията и деля на дните.Има за хляб и даже за трохите.Тях ги хвърлям на птичките божи,Правя си сметка, ако се наложиДа го изтъкна туй един ден.А дали туй ще е добре за мен?Не знам!Добре, че синът ми пусна WiFi.Та мога да чета новини. Да му се не знай.Та тъй разбрах за Грета!Каква несрета!Аз чакам да се затопли, та дан плащам парно.Какво тук е люцомерно или коварно.Искам да е евтино и харно!

238

Силвия

преди 4 години

Между другото, никога не съм вярвал, че Георг е биологично дете на Мая. Изобщо не си приличат. В него няма нищо от нея. Успокойте го и го утешете.

237

Силвия

преди 4 години

Баба Кула, мир на праха й, щеше да е много горда! :) Внуче в ООН, защитаващо общоеврейски ценности! Господ има гениално чувство за хумор. Малко зловещо, но пък е секси! :))))

236

Анонимен

преди 4 години

Тези направо изтрещяха

235

Силвия

преди 4 години

.... тая Грета ми се пада втора братовчедка! Ужас! Сега няма да мога да оженя децата като разберат хората, че ми е роднина. :)))) А Мая сто процента ще я съдят. Там, в Скандинавия, спазват законите. Като разберат хората, че и Мая ми е роднина, мъжът ми ще си загуби клиентелата. ООН, моля ви, не казвайте на никого, че Грета е четвърт радотинка!!! :))))

234

Анастасiя

преди 4 години

Благодаря за опита да ме защитите! Бих споменала също така, че гузните руснаци ме обявиха и за светица. :) Не, че ме интересува. Не се тревожете, хорското мнение престана да ме интересува преди повече от 100 години. Още, когато ми отрязаха крайниците и главата и ме заляха с керосин. :) Бих Ви го написала и в стихове, но много ми се спи. Лека нощ и още веднъж - благодаря!

233

Анонимен

преди 4 години

Лъжа ли се или Анастасiя е убитата и осквернена от комунистите руска принцеса? Понеже едно време е имало буква i в руската азбука? Някой се е пошегувал доста грозно по-долу в стихотворна форма. Аз бих изтрил тоя коментар.

232

Анонимен

преди 4 години

Девалвация

231

Убре

преди 4 години

Нобеловата награда от символ на стойност и гордост се превърна в кошер награда на цог-овете!

230

Бг

преди 4 години

Знаете ли що няма нобелова награда по математика?Щото жената на Алфред Нобел избягала с български математик.

229

Анонимен

преди 4 години

Ми дайте я тая награда и на килъра Джок, той е достоен за нея. Всъщност тая награда е само за разни утаечни персони, като обама и мандела. Има ли някой мъдър човек който да я получил или само еврейски лакеи я получават ?

228

Друг

преди 4 години

Само си помисли, кой ще я хареса и какво ще народят и предлагам да се откажем от идеята.

227

Българин!

преди 4 години

Абе Нобелова награда! На тая и трябва един мъж ТА ДА СЕ КРОТНЕ! Само дето не знам кой ще е тоя бала-мурник дето ще я вземе, щото е ГОЛЯМА БЕЛЯ!

226

Анонимен

преди 4 години

Ми те нещат да правят нищо!Те са деца и имат мнение и позиция и възрастните трябва да слушат, щото не ги разбират тия работи.

225

Анонимен

преди 4 години

Под името Анастасiя пише Грета.Тя се дразни климата как крета.Много е ядосана и рязка.Бърчи устни, мръщи се и кряска.Скъпа Грета, моля, със усмивкаИ молба ще имаш климатична почивка.

224

един

преди 4 години

На тази и нейните еко последователи да дадат по една мотика и да ходят да залесяват, поне нещо смислено да свършат. Иначе всички други са ни виновни

223

Комсомолец

преди 4 години

Хелоу Анастасiя!Дай да се видим на кафе( може с ракия).Щото ако имаш Вселена,Все едно си в Украна родена ( т.е. безаналогова)!

222

Анастасiя:)

преди 4 години

Не съм ти разрешавала да пиеш нито ракия, нито кафе! Пий си млякото и заспивай!

221

Комсомолец

преди 4 години

Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Пионери, пионери! Славен път ни чака трудов път....Комунистически бестселър@

220

Комсомолец

преди 4 години

Аве Анастасия!Дай да се видим на кафе( не ракия).Щото ако имаш Вселена,Все едно си в СССР родена ( т.е. безаналогова)!