12

Анонимен

преди 4 години

"В началото на изказването си Зеленски показа боен патрон като доказателство за руската агресия срещу страната му,"Хахахах тоя пич явно наистина е бил комик преди да стане президент. Остана само Колин Пауъл да се присъедини към цирка размахвайки добре позната епруветка като доказателство за химическа атака.

11

Анонимен

преди 4 години

Хаха, ***, комедиант, да му помогнели?? Заедно с Русия ще му бият канчето..

10

стоев

преди 4 години

Не ми харесват червените мафиоти от Кремъл но си споням че преди 5 или 6 год.точно в тн окуп.територии украинците искаха да забранят руския език при милиони руско говорящи.Затова да не се подскачат като ощипана вдовица.

9

Слава Україні

преди 4 години

Героi - Слава!

8

Анонимен

преди 4 години

"В първото си изказване пред Общото събрание на ООН президентът на Украйна Володимир Зеленски не спомена американския скандал, в който беше намесен"Имате предвид искането на Тръмп украинската прокуратура да разследва как точно уволненото от армията наркоманизирано синче на Байдън се е уредило със сладък пост в борда на директорите на украинската петролна компания след майдана ли?

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Нали Русия искала мир!?Къде и е мирът? Иска кръв, това е истината!

6

Анонимен

преди 4 години

Всички приказват едно преди изборите, после правят съвсем друго. Политиката е шозофрения

5

А бе

преди 4 години

До Анонимендо 1За 10$ може да е нещо едрокалибрено,те укрите си падат по ефектите.

4

ай сиктир

преди 4 години

Клоуна се прави на интересен. Първо руските патрони не струват по десет долара, второ войната я започнаха бандеровци избивайки цивилното население в тези райони и когато хората се вдигнаха на самозащита се вида колко струват укрите и трето Крим не е анексиран, а се проведе референдум на който хората си казаха думата.

3

Ха-ха

преди 4 години

Актьорчето се прави на интересно,ама и с това ще си остане.

2

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА

преди 4 години

е следствие на нацисткия ПРЕВРАТ, спонсориран от САЩ и с благословията на ГЕРМАНИЯ и ФРАНЦИЯ. За каква война с РУСИЯ бълнува тоя. Ако беше тъй нямаше да се крият 2014 киевските войници на руска територия когато ги приклещиха опълченците на ДОНБАС. Ако РУСИЯ воюваше с УКРАЙНА първо войната отдавна да е свършила на западната граница на УКРАЙНА и Зеленски нямаше да е президент

1

Анонимен

преди 4 години

"От такъв патрон, който струва 10 долара.."А? Толкова е цял пълнител за АК и то на дребно?!?