105

МАФИЯ ! ! ! !

преди 4 години

До ПитащКакви правни познания трябва да имам, бе? Твоя човек е осъден на 20 години затвор, колко примерен трябва да си, че да те пуснат на единайсет години и девет месеца????Пуснали са го Условно Предсрочно, да добре но да го пуснат на 15-16 години, а не на 12 година! Ясно е че.са взели пари от БХК и тримата съдии не са устояли на по 100 хил. Евра на човек!

104

Анонимен

преди 4 години

Усещането за справедливост го разрушиха още като вкараха герой в затвора. Трябваше да му дадат медал, а биячите да бъдат съдени дори и посмъртно.

103

БДЖ София

преди 4 години

Тя съдебната система не работи отдавна,ти сега ли разбра?Колко политика са в затвора?Тя е подчинена ситемата ...те си знаят на кой.Цял свят каза КОРУПЦИЯ.ХвалипръцКО каза всичко е наред...Въчков лека му пръст каза много

102

Анонимен

преди 4 години

Калпакчиев е слуга на сорос и прокопиев! Да бъде уволнен веднага! Той е и член на отровено общество и Америка за България!

101

Питащ

преди 4 години

До кога хора които нямат никакви правни познания, като този психолог, ще дават оценка на постановено съдебно решение. Съдебния състав е независим и не носи никаква отговорност за постановените си решения. Всички които плюят съдия Калпакчиев, явно по политическа причина, особено представители на политически партии, трябва да са нясно, че грубо се намесват в независимата съдебна система. Това е така, защото точно този съдия е непримирин критик на нередности в тази система.

100

Тттт

преди 4 години

Това ангелче студента чий го дири с банда скинари? Семейните ценности и възпитание от страна на господина ревящ по медиите никакви ги няма.Не мога да си представя чужденец,нападащ с нож,футболна агитка от 16 човека ей така за кеф и то в чужда страна.Нещо не се казва истината.Жалко за младия живот,заминал напразно.

99

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОНали уж говори за закон и справедливост ,кои му дава право на всичко това .Човека има власт,за него явно правилата не важат .

98

Анонимен

преди 4 години

Австралиецът е лежал в затвора, но може би е спасил живота си. Нищо не се знае за предисторията. Но в пространството, под сурдинка се говори, че в опита си да помогне на рома, е можел да стане жертва на побеснели скинари." Неведоми са пътищата божии"

97

Сата НАТО

преди 4 години

Тоест, трябваше да търпи някакви озверели комунистически дечица да го бият с юмруци и да го ритат с кубинки от всички страни, а той да се върти като балък и да инкасира удари? Ами не, мерси, няма такава съдебна практика. Всяко нападени на група срещу сам човек оправдава употреба на оръжие. Даже щеше да е най-добре да д имал пистолет и да очисти 4-5 човечета.

96

препатил

преди 4 години

Само да попитам , ако беше дете на обикновени хора дали щяха да го осъдят ? Надали !Явно съвеста на някой проговори . Нищо по гадно няма от това невиновен да лежи в затвора . Нека си припомним случая в Пловдив със доктора . Застреля *** във гръб ,със незаконен пистолет . После лъга че е нападнат , жена му също . Опита да прикрие всичко и накрая условна присъда . А че някакво бедно куче от Австралия ще лежи много важно . Жалко за младия Монов , дилемата е била или той , или другия !

95

версия

преди 4 години

Да бе да - няма вариант нападнатия да не е бил ром, а е можело и още- да бъде и гей, а пък ако беше и бежанец- екстазът правозащитен щеше да е пълен. Така като хванат мигрант /за БХК винаги е бежанец/ на границата- винаги нашите полицаи са го били и ограбили и съответно това твърдят и пред съдилищата в Германия за да не ги връщат.... е тоз австралиец да не е по- глупав от нелегален мигрант.

94

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИди се прегледаи

93

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко са били дрогирани.....

92

Анонимен

преди 4 години

До ТтттПак ли избяга от .....болницата .

91

Krom

преди 4 години

Аз пак да питам - този добър човек е пропътувал половината Земно Кълбо за да се сдобие с нож и да помогне на беззащитен ром? Вервате ли в чудо? Все едно някой от Вас да замине за Австралия, там да добие нож и да защити абориген от малтретиране? Стига бе хора, айде малко по сериозно!

90

Анонимен

преди 4 години

ДО 101 Шарли Ебдо: " Среднощен експрес " в СофияНе ни занимавай с пор/нограф/ско-фантастичното Шарли Ебдо .

89

снимка от случая

преди 4 години

Вижте втората, чернобялата снимка-вижда се как футболната агитка преследва бягащия ром -13-16 нападателя срещу един. Секунди по-късно е застигнат, и почват да го ритат с кубинки. Полфрийман вижда това, и защитава пребивания от агитката. Полфрийман е трябвало да бъде оправдан-това е неизбежна отбрана

88

ГОСТ

преди 4 години

До убиец на 12 години?Много часове по български са пропуснали тези журналисти. Словоредите винаги са им объркани и искат да напишат едно,ама се получава друго.

87

РусенецЪ

преди 4 години

До Анонимен"Никой нормален не ходи с ножове" ?!?! Вие познвате ли ме, че ми поставяте квалификации ?! Аз ходя с нож! Описах го.

86

до 95

преди 4 години

Драги, като българин, живеещ в квартал само с българи в София-аз лошо от ром не съм видял. Виж-виждал съм поведение на футболни агитки от българи на Орлов мост скачат по тролеите, трошат стъкла, говорят мръсотии на жените на спирката. Не ромите, а лумпенизирани футболни агитки могат да са проблем.