77

Анонимен

преди 4 години

има и други кандидати освен тези на герб и бсп... стига с тая манипулация ако не гласувам за герб, ще спечелят ***... да ама те и герб са ***

76

Анонимен

преди 4 години

До истинатаи да не бяхме изнервени, пак нямаше да се кефим на тая обърни палачинка

75

Анонимен

преди 4 години

ааа тая дето преди няколко месеца каза, че няма да се кандидатира ли?... мани, да си беше останала омбудсман, сега вече никой не я иска!

74

Анонимен

преди 4 години

Когато Мая Манолова стана обмудсман, дойде със заявката, че ще се разправи с Топлофикация. Нещо не виждам параджиите да са се оклюмали от чутовната битка с Майчето. Ясно колко ще я свърши и като кмет.

73

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

72

Анонимен

преди 4 години

Ако изберем Мая ще имаме ли вода както при Янчулев? Отпадъците в Пловдив ли ще ги возим както при Станишев? Топлото като по времето на Р.Овч. ли ще бъде?

71

ПЕНКО

преди 4 години

ДНЕС 24.09. ВИДЯХ В ТВ СТУДИО , ЧЕ СМЕ НАДМИНАЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ !!!! МАЯ МАНОЛОВА СЕ ПОЯВИ -НАДМИНАЛА ШЕР -НЯКОЛКО ПЪТИ !!! ТАКЪВ "ФЕЙС" -ТАКЪВ "ВИЖЪН" - РАЗМАХВАНЕ НА ПРИЧЕСКАТА - ЧУПЕНЕ НА УСТНИТЕ .... И ПОСЛЕ МОСФИЛМ БИЛ СЛЕД ХОЛИЛИЛИУУД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Съвет

преди 4 години

Съветвам всички коментиращи да минат на страната на ГЕРБ-*** като мен, иначе ще дойдем да ви застраховаме!!

69

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !

68

Съвет

преди 4 години

Съвет към любителите на БСП. Като тръгнете да гласувате, спомнете си за Луканов , Виденов и Станишев.Юнаците на прехода.

67

Така е ..

преди 4 години

До ВЪПРОС 57 Теб какво те интересува Байко дали си пази членската карта ат БКП ?Мен не ме интересува. Бойко промени облика на комунистическа България.Това ме интересува. Сега живеем в пъти по добре.

66

мръсни комунисти

преди 4 години

Изберете сестра Галева и тя ще ви предложи Пеевски

65

Анонимен

преди 4 години

До Фандъкова. Не, не е. В главите на повечето нормални софиянци е. И ще го видиш на изборите.

64

изнервен

преди 4 години

До Никога повече ГЕРБ. А, ти се появи бе, *** жалък. Нали много ми се пенеше преди евроизборите? Казах ти, че ти си никой и няма да посмееш да се появиш скоро след тях. И сегашните ти коментари са ялови и пак ще се криеш след 27.10. Ти си просто един смешен жалък червен червей.

63

МОДЕЛЪТ ГЕРБ

преди 4 години

Аз на тебе, Ти на мене, Всички от джоба на софиянциИЗЧЕРПА СЕ

62

ФАНДЪКОВА

преди 4 години

била добър кмет. А бе това да не е страницата с вицове на някой вестик

61

Реалист

преди 4 години

Ама ние знаем, че Манолова ще смени модела. С познатия модел на Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. А този модел води до ......

60

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

преди 4 години

на власт да прави плочките на Графа и да купуват 7 местни микробуси, да поръчват навеси на спирки по 4000 лв

59

БСП са гад.ини

преди 4 години

Манолова независима??? Хе-хе, айде бе. Не нам, това.

58

Анонимен

преди 4 години

А с кои хора иска да управлява София? Някой виждал ли е листата й за общински съветници? Отдавна сме се научили да не слушаме какво ни пее попа, а да гледаме какво прави. Хайде да видим кои са "независимите", с които иска да направи всичките чудеса, които обещава. Ако в листата наистина има доказани и независими експерти, за първи път от 89-та ще отида да гласувам. Но за нито един още нищо не съм чул, затва и този път няма да е.