18

Петров

преди 4 години

Саудитска Арабия има 67 милЯрда долара военен бюджет. Нефтените находища се пазят от американски ракети Пейтриът. С няколко примитивни дрона цялата прехвалена американска ПВО беше преодоляна. После що турците купували С 400. Руски.

17

Анонимен

преди 4 години

Дежурните им лъжи - вероятно, твърде вероятно, нямаме доказателства, но твърдим, че е така..... С тези техни лъжи започнаха всички войни, хаос и проблеми.

16

до предния

преди 4 години

Да беее, точно Иран и Русия се възпират... Украйна, Грузия (от която откраднаха 2 области), Сирия, Ливан, Йемен... тея двечките никъде не участват. Същите като САЩ, че и по-зле. Навсякъде се месят, само за свой интерес. На САЩ съюзниците поне могат да живеят нормален живот.

15

Анонимен

преди 4 години

"Специално Иран и Русия се въздържат от войни, но ако така продължават скоро може и да се наложи да се защитят."Иран да, Русия не. Русия знае, че е голяма и силна и всеки ще се въздържа да води война с нея и затова си прави каквото си иска. Ако България не беше в НАТО, нищо чудно и нас да ни бяха лапнали също както Украйна, за собствен кеф. Взеха Крим заради възможността от него да управляват Черно море, което е стратегически ход за подсилване на националната им сигурност, а не заради друго.

14

Анонимен

преди 4 години

Не е случайна пословицата: "Луд умора няма!" За тези извратените важи с пълна сила. Навсякъде сеят интриги, раздори и се намесват от алчност и страх, че други държави имат и могат повече от тях.

13

Анонимен

преди 4 години

Лъжци и провокатори са изброените умопомрачени, които съсипаха света за няколко години. Специално Иран и Русия се въздържат от войни, но ако така продължават скоро може и да се наложи да се защитят.

12

Анонимен

преди 4 години

до 12 А що продаде C-400 на арабите бе, ***? Щото подстрекава Иран ли и ония да се самоотбраняват?? Не се прави на гръмнат- казах ти трябва да си пълен *** да кажеш че Владимир подстрекава някого.

11

Анонимен

преди 4 години

Явно без война не могат.Човечеството вместу да се поучи от историята си, само я повтаря.

10

Анонимен

преди 4 години

Не знам ама ако стане трета световна светът ще отиде на кино от 6 до 5, ако тръгнат да си разменят ядрени ракети- Русия, Китай и Ираан срещу САЩ и Европа.

9

Анонимен

преди 4 години

Да нападнем някоя държава без резолюция от ООН (Китай или Русия биха наложили вето).Не обвиниха ли Иран и в използване на химически и ядрено оръжие, световен тероризъм и геноцид срещу камили?

8

Анонимен

преди 4 години

Било ясно, че били иранците, без нито едно представено доказателство, на това му се вика западна демокрация.

7

Анонимен

преди 4 години

Добре разбираме, че изпълняват чужди нареждания, но даже и това трябва да се прави с минимални проблясъци на разум.

6

Анонимен

преди 4 години

Еййй, въртят сучат и накрая ще направят война с Иран. Американците просто няма начин да оставят някоя държава да продава петрол, без те да я контролират. Ако Северна Корея имаше петролец, отдавна щяха да са се справили с Кимчо...сега са си го оставили за десерт.Лошото е, че зад Иран са Русия и Китай. Като нищо ще разпалят световна война...не ме им пука де.

5

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Че е Иран няма никакво съмнение... - но пропуснали са да обявят и подстрекателят - жужето Пyтя, което има най голяма изгода от тоя варварски акт...

4

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Тримата които са изброени, са с ясно изразени психиатрични отклонения."Може и да не са,а само да изпълняват чужди нареждания,като това не е за първи път и това няма да е за последен път

3

Анонимен

преди 4 години

Френският президент Еманюел Макрон, британският министър-председател Борис Джонсън и германската канцлерка Ангела Меркел се опитват да спасят сделката и да намалят напрежението между Вашингтон и Техеран като бездоказателно обвиняват Иран, че е нападнал Саудитска Арабия. Можете ли да си представите по-деструктивен начин за опити? Колективният запад се изражда, прогресиращо оглупява и се побърква.

2

Анонимен

преди 4 години

Тия тримата че и бай Дончо мълчат като п.тки и никой не задава въпроса-Дори и иранците да са стреляли с крилати ракети , къде бяха хамериканските Пейтриът /а СА ги има / че не пуцаха по нападателите М ? Ми нали си вкарвате автогол ве станахте за смях, той Путин ненапразно им предлага на СА С- 400 барем да не стават за т.шак на света !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Нали беше атака с дронове, какви крилати ракети? Ако Иран нямаше ядрено оръжие, вече да са получили демокрация на крилете на американски бомбардировачи.