104

Анонимен

преди 4 години

До Полфрийманското наха 108Няма спор че българското правосъдие е корумпирано но не за първи път изчезват записи от охранителни камери в България! Следователно, фактите сочат че всяко обвинение може да се преувеличи или скалъпи. Има и предпоставка за това - министър с доста тъмно минало!

103

откъде накъде

преди 4 години

Полфрийман гледаше нагло и се изказа предизвикателно по адрес на зам началника на затвора. И съдът смята, че тоя убиец заслужава предсрочно освобождаване?! Адвокатът на негодника и медиите да ми кажат - кой в България и в Германия предлага работа на убиец и бивш затворник?! Вместо гадината, бидейки на свобода, веднага да бъде депортирана от България и от ЕС, с черен печат в документите и да му бъде забранен достъпът у нас и в ЕС?!

102

Полфрийманското наха

преди 4 години

Полфрийман го каза, че нашият съд е корумпиран и се е възползвал от това. Заместник началникът на затвора отговори на Полфрийманското предизвикателство, че благодарността е в кавички - зам началникът е дал 7 страници документ с аргументи ЗАЩО Полфрийман не трябва да бъде освободен предсрочно. И съдът 5 пари не е дал. Изглежда, че Полфрийман е прав - съдът ни е корумпиран и само затова австралиецът е на свобода.

101

Анонимен

преди 4 години

Разберете най- накрая, че най- гнусната гняз в родния съд.Бутнал е парички - пуснали са го и това един *** футболен хулиган.Какво остава за големите риби?!

100

???

преди 4 години

До98А ти наясно ли си как могат да ти дадат наказание? Действителен случай в затвора. Старшината ти казва да изгасиш цигарата. Ти продължаваш да пушиш, защото тя е много ценна в затвора. След това следва наказание, защото не си изпълнил полицейско разпореждане и то ти влиза в досието. После трябва да мине определен срок, за да отпадне. Но малко преди да изтече могат пак да те сготвят.

99

Анонимен

преди 4 години

Удар по държавността е Борисов,а за фрийман не знам.

98

Само СПОКО!

преди 4 години

С тази пръсъда Калпакчиев бетонира кандидатурата на Гешев. Сега ще е глупаво умните и красивите да протестират срещу Гешев, зощото всички ще разберат, че протестират за пари!

97

Далавера

преди 4 години

Тази сага с несъгласие на докладващата съдийка и председателстващия състава К.Калпакчиев с мнението на СГС, адв.Рангелов да я разправя на кооператорите от ТКЗС. Като не са съгласни двамата, да върнат нещата за преразглеждане, не да игнорират мнението на Градския съд за предварителните няколко нарушения на австралиеца, и това на ръководството на затвора за липса на доказателства за предсрочно освобождение. Полфрийман не е изплатил и "кръвнината" на родителите. Съставът е за строго наказание.

96

Анонимен

преди 4 години

Добре, наръган-наръган! А защо линейката е дошла чак след 45 минути??? Ето още един казус който би трябвало да се разгледа!

95

до к.98

преди 4 години

До АнонименТъкмо удобен момент да се натрие носа на К.Калпакчиев за неверно твърдение. Той не е проверил и дали е изплатена сумата 600 хил.лв на родителите на убития, така че може да се поиска понижението му в степен и паралелно да се накажат и двете съдийки-членове на ССБ. Това е право и задължение на Апелативната прокуратура.

94

Анонимен

преди 4 години

До Ръмбо 96...не виждам как тоя австралопитек се е измъкнал жив и здрав.....Ами като е приклал един от агресивните и разбира се адски страхливи "български" нападатели! Виждал съм подобен случай с агресивен и самонадеян българин в ресторант на който един мъж на средна възраст с две хватки го смаза. Дойде полицията и нашичкия веднага се изкара за жертва ама добре че имаше доста свидетели в полза на отбраняващия се!

93

Калинчо

преди 4 години

Взел проф. Филчев да крещи:"Позор за съдиите начело с К.Калпакчиев!" Ами да понижат Калпакчи Калин от апелативен в районен съдия! Сетне 3 години ще драпа за съдия от въззивен съд! Само че не само К.К. и В.Иванова са виновни, а и щерката на шефа на ВСС - Виолета Магдалинчева. А оправдаването на убиец става с много пари! Кой сега работи безплатно, само за слава? Ще видите след година-две три "гимназии" на морския бряг.

92

Анонимен

преди 4 години

Вратичката в закона, през която се измъкна Полфрийман, я измисли Христо ИвАнов под диктовката на Цецо Васильов и прочие олигарси, а именно - че при предсрочно освобождаване може да се прескочи мнението на управлението на затвора и да се вземе предвид единствено решението на съда.Такъв е и случаят - оказва се, че имал редица наказания в затвора, но съдът удобно ги пропуска и пуска убиеца като волно пиле.Знаем е какъв е българският СЪД, затова и протестирайте не срещу прокуратурата, а срещу СЪДА

91

СОУ...

преди 4 години

...аороверсията издиша.

90

Ръмбо

преди 4 години

Само психопат или самонадеян спецчас с промит мозък може да скочи да коли 16 човека.Ако тия са били агресивни ,с вериги,тръгнали да малтретират и убиват ,не виждам как тоя австралопитек се е измъкнал жив и здрав.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 93бандтата на банкянския кратунковец и четата му.......В тази чета са и БСП, ДПС, Патриоти и останалите гъби с общ корен -БКП!

88

sev

преди 4 години

При сблъсък с 16 човека Пол Фрийман вади нож и наръгва двама. Това е факт, но е факт че са скрити записите от камерите, които можеха да покажат какво точно се е случило. Факт е също така, че убитото момче е син на важен депутат. Ако убитото момче не беше син на депутата австралиеца щеше да получи макс 3 г. условно и да се прибере в Австралия. Излежаните 10 г. не са малко , когато се касае за убийство, вероятно при самоотбрана.

87

Анонимен

преди 4 години

то няма държава те ми говолят за държавностатеритория дето е оставена за разграбване от бандтата на банкянския кратунковец и четата му- и техните господари - това ли му викате държава

86

ротмънс

преди 4 години

Австралииската държава е виновна че не си е измъкнала човека още на следващия ден.

85

???

преди 4 години

До89Ясно ми е,защото ми се е случвало точно в този момент, който ти трябва и хоп камерата не работи.