62

Анонимен

преди 4 години

Защо Нинова, нали сте Народно събрание и единственият законодателен орган в държавата?Или както казваше един приятел на дядо- законите създадени само от адвокати за адвокати!

61

vlady

преди 4 години

До АнонименПрез социализма имаше смъртно наказание.

60

Безплодната Корнела

преди 4 години

Не е ли по-грозно, да се отметнеш от подадената си оставка?

59

Ха-ха

преди 4 години

Тия са като лешояди ...

58

Анонимен

преди 4 години

Присъдите са много по-тежки, отколкото през социализма. Но не се излежават. През социализма максималната присъда беше 20 години. Считаше се за нечовешко и нехуманно да е по-голяма. Днес произнасят огромни виртуални присъди, а престъпниците са навън, на свобода още след 2-3 години, работят в частни фирми, цял ден са на свобода и получават награди и отпуски.

57

<°)__|/_

преди 4 години

Ако не им харесва предизвестие и да отиват в Русия, никой не ги държи насила?

56

БСП са гад.ини

преди 4 години

Тия пък им дай само брифинги и изявления за щяло и нещяло. Някой да пръдне и веднага го коментират.

55

БОРИСОВ,

преди 4 години

КАКЪВ Е ТОЯ СЪД БЕ? Я ВИЖ В РУСИЯ!КАТО ТАМ ТРЯБВА ДА СМЕ - КАТО ГЪКНЕ НЯКОЙ СРЕЩУ ТЕБЕ -КЕФ ТИ ПОЛОНИЙ, КЕФ ТИ НАВИЧОК!ТОВА РАЗБИРА СЕ Е БЪЗИК С МУЧАЩИТЕ ТУК РУБЛОФИЛИ,ДЕТО МНОГО ИМ ПУКА ЗА СЪДА НИ ША ЗНАЙШ...

54

Анонимен

преди 4 години

Дебелата "берта" се изказа - голям праз!

53

Анонимен

преди 4 години

популизъм и намеса в съда лаф моабетте камунистите да работят не могат,не могат да изкарат на улицата хората

52

ист

преди 4 години

За убийство 20 години затвор.За постановка на мафията срещу Иванчева също 20 години затвор. Йончева е наградена с евподепутатство. Така се става главен единодушно - бездушно. Присъдата срещу Иванчева е средновековна инквизиция.Освобождаването на Джок е възможно да е материално.

51

Анонимен

преди 4 години

Има един единствен закон откакто свят светува и той е "око за око ,зъб за зъб" всичко останало е политика.

50

Hahhah Боклуции

преди 4 години

Убиец освобождавате 9 години по-рано , а осъждате млади хора за цигара трева , преследвате (за да съдите) тотално трезви хора шофиращи 48 часа след пушени на канабис , защото дрегерите са ви за рекети (тотално изключени и негодни в другите страни от ЕС и света) . *** за каца не става от Вас преяли *** облечени с власт , избихте половината народ и прокудихте остатъка , ЗА ГЕНОЦИТ ДАВНОСТ НЯМА ,ще си плащате масрафа негодници !

49

така като гледам

преди 4 години

в съда са само твой хора, *** оууу :)

48

бай Пешо

преди 4 години

Тази като я има на снимка и ми се изключва компа!

47

Анонимен

преди 4 години

Ако са си платили австралийците лошо нема.Важното е,че доларите са влезнали в България,а не са излезнали.Корупцията си има и предимства,като проституцията и сутиньорството.Другарите си знаят работата.

46

Анонимен

преди 4 години

Ако го беше извършил сега този същото деяние, Режима на Бойко нямаше и да го осъди, а да го пусне както шведа!

45

Анонимен

преди 4 години

Те другарите от БСП половината са за затвора за ограбването на банките,спестяванията на хората и средствата за производство на българската икономика.Корнелия Импексова не казва нищо за синът на другаря и от " Соло",който като братя Галеви го покриха някъде,за да не влезе в затвора.

44

Тая па!

преди 4 години

Тая па! Изобщо не и пука!Просто това е било синче на неин ортак!Да не говорим че всички съдии са от БСП, да си ги пита на конгреса и да не ни занимава нас!

43

Анонимен

преди 4 години

В българският съд нищо не става без да си ПЛАТИШ!!!Щом са го пуснали значи си е платил човека."Чи ко пък толкуз" ще каже провинциалиста............