14

Анонимен

преди 4 години

"Може да изглежда глуповат, но защитава много добре интересите на Америка"Tръмп е започнал финансовата си афера с руски пари в Канада и САЩ. На всички малко по-възрастни и разумни хора им е ясно и си спомнят за студената война и спящите клетки от агенти. Дори имаше една случка при която изгониха цяло семейство вкл. с хора израстнали в САЩ и възпитани в скрита любов към Русия. За президент го избраха руснаците. Даже в САЩ още разследват това. Кукла на конци е отвсякъде!

13

АНТИ

преди 4 години

Кой ще ходи на молитвена закуска в щатите, вместо Цецо ?!

12

Истината

преди 4 години

Тръмп е еврейска марионетка. ФЕД е най-големият враг на САЩ, а той не е предприел никакви действия срещу тях. До 8ми коментар - Хитлер не е започвал никакви войни, те са му наложени. Първо, чехословаците и поляците започват да избиват етнически германци. Второ, Великобритания и Франция обявяват война на Германия. Трето, СССР подготвя операция "Буря" за нашествие в Европа. Грехът на Хитлер е, че се е защитавал, това е. "Искаме война срещу Германия, не срещу Хитлер." Уинстън Чърчил, 1936г.

11

гербаджия

преди 4 години

И Борисов води България към лидерска позиция в ЕС. Откакто дойде Борисов България върви само нагоре.

10

Анонимен

преди 4 години

Тръмп води към НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!И първо ще изпукат тези мишки, които сега го възхваляват.

9

Фен на тръмп

преди 4 години

Тръмп е много разумен човек зад когото стоят някой от най-влиятелните хора в света. Може да изглежда глуповат, но защитава много добре интересите на Америка

8

Sicht Punkt

преди 4 години

Доналд Тръмп е президент с малко идеологически задръжки, но систематично демонстрира страховете си от евентуално въвличане на страната във ВОЕННИ АНГАЖИМЕНТИ зад ГРАНИЦА.Това е така, защото Тръмп и неговият екип, правят добър държавен бюджет, чрез съкращаване на разходите. За да се постигне дългосрочна стабилност е необходимо увеличава на добавената стойност и икономически растеж. От мита и продажба на оръжия нищо добро не очаквайте.

7

V

преди 4 години

Хитлер пък беше водач и лош бизнесмен ,и всечки видяхме кво стана ;) Една от причините за войните на Хитлер е задлъжняването заради магистралите и военнте разходи ;) Не е единствената причина .Хитлер тръгна да прави евросъюз .вместо да си гледа германията както направи Ото фон Бисмарк ;) Още Бисмарк беше изчислил че Германия няма файда от колкониите .Цели държави от Африка разменяше за важни стратегически безлюдни острови ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е от най-великите Президенти които САЩ са имали някога!Американците трябва да са благодарни на Господ ,че им е подарил такава личност да ръководи съдбините им!Тръмп е стъпил здраво на земята и знае ,че от войната по-лошо няма.А с Иран ,ще се разправят арабите на които Тръмп продаде оръжие за стотици милиарди долара+Израел винаги готов за война с Иран!

5

Анонимен

преди 4 години

Просто е бизнесмен, а не водач. Водача на света трябва да има здрава сопа, като във всяко племе или банда. Тоя просто нестава за това и всеки почна да го натиска. Което е лошо за света. Другото опасно е че когато Неможеш нещо, а всеки ти се смее... Може да направиш голяма беля.

4

ШибиРиби

преди 4 години

Шубе го е ... пени се пени се ама се насира от шубе краката му треперят се прави на гълъб а си е чиста мокра чавка

3

V

преди 4 години

На САЩ и на света не му трябват тежки и скъпи конфликти .Но такива се задават .Света става все по конкорентен.За не конкорентни държави като бойковата няма да има място .

2

Анонимен

преди 4 години

Слабак. Да връщат Буш човек ссъс здрава ръка. Тоя разпаса всички да правят, каквото си искат по тая планета. А очевидно друга държава няма капацитета да строява.

1

Анонимен

преди 4 години

Трънп нямa пaри зa вoйнa Мaдурo е винoвен, дaйте нa СAЩ мaлкo петрoл. Сoндиpaйте Мaрс и нaмерете петрoл тaм и гo дaйте нa СAЩ.