14

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Нашия Сuндито си има домашно кенгуру и си го води на каишка край Операта на 4 км от Манли стрийт.....

13

Край

преди 4 години

"Нелегалната" търговия с кучета. Държавите пък искат всичко да регулират. Утре, други ден ще вземат да санкционират нелегалното с__не, нелегалното п___дене и пр. "нелегални" прояви.Куче като куче трябва да можеш да го продаваш на който и когато си искаш.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11"Ти също си бозайник и..."Бъркаш, аз съм рептил.

11

Анонимен

преди 4 години

До бгТи също си бозайник и вониш, т ъ п а к о. Цяло лято вонеше в жегите отвратително.

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Отглеждайте си гущери,те са безобидни и са по-верни от гадните кучища и мачки. Не са скъпи и нямат претенции откъм храна.Не се регистрират и не се изискват паспорт за тях

9

бг

преди 4 години

Отглеждащите бозайници в апартаменти са социопати с нулева хигиена. Ако нормален човек сгреши да гостува в такъв "дом" още от входната врата го "рита" в носа крайно неприятна миризма. На масата разговора се върти основно около животинчето.По други теми разговора се прекъсва своевременно от домакина - фермер. Ако е куче, проси храна и лае агресивно, ако не му дадеш. Когато с облекчение си тръгнеш, дрехите ти са нафъкани с косми и миришеш на ...И повече никога не стъпваш там.

8

Анонимен

преди 4 години

Европа пропада жестоко заради кукувци като кучкарите, веганите, жендърите и т.н. деграданти.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия кучкарите винаги са ми били странна порода. Някаква мания да разхождаш по улицата, парка - куче, кученце миньон или кучище и да се оглеждаш самодоволно.

6

Анонимен

преди 4 години

Да, в Германия кучетата са скъпи. За марково от по-обикновените породи средната цена е 800-1500 евро, ако породата е по-рядка или особено търсена в момента може да скочи и над 2500. Това всъщност не е контрабанда, защото в ЕС не се изискват митнически такси, но има страшно много ветеринарни разпоредби. Въпросните кучета нямат прегледи и ваксинации, които ги оскъпяват, развъждани са често в много лоши условия и до покупката са съвсем нетренирани. Това са проблеми за който ги купи евтино.

5

бай Спиро

преди 4 години

Като хлапе имах силно влечение към всякакви животинки. Бях любимеца на учителката по биология. Често изнасях уроците вместо нея. Мъкнех в къщи всякакви същества, които намирах. Не само кучета и котета, а всякакви пернати и влечуги, че даже и насекоми. Майка ми беше вдигнала ръце от мен. Баща ми ме заплаши, че ще ме заведе и изостави в някоя пуста гора. Но сега като възрастен не питам - колко неумен трябва да си, че да станеш роб на същество с мозък, колкото орех ?!?

4

а нещо за това?

преди 4 години

Великова разказа пред СЕМ, че генералният директор Светослав Костов я уведомил за натиска за свалянето ѝ от ефир ден преди това да се случи - на 12 септември. Казал ѝ, че над него има силен натиск и е заплашен, че ако не отстрани нея от микрофона, децата му ще гладуват и няма да може да си намери работа. Трябвало да избира дали да изпълни нареждането или да подаде оставка. Добавил, че в противен случай ще пострада и радиото - ще бъде намален бюджетът и ще бъде обединено с БНТ.КОЙ???

3

666

преди 4 години

ЕС е свободен пазар, пазарна икономика. При положение че плащат някакви данъци за приходите си в държавите източници, аз проблем не виждам. Германските автомобили (които са няколко класи под японските за което спор няма), които влизат в България наливат пари в Германия. А Българските кучета, които влизат в Германия, наливат пари в България. Нали това е идеята на ЕС, или се бъркам нещо?

2

Веско

преди 4 години

Да бе! По приюти и улици щъкат породисти кучета за милярди ;)

1

дабе

преди 4 години

милярди ...бизнес !? кво ви става бе вестникари Аз мислех че само в България пишмян първенютата са полудели по разни маркови кучета да си ги разнасят кат *** по улиците и заведенията