30

отврат!

преди 4 години

Цялата икономика след приватизацията стана икономически тил на Партията/БКП/ и се владее от хора на ДС ,руските служби и висшата коунистическа номенклатура -герговци ,цввасилевци и пр. НО това не им стига ! Искат и политически да ни управляват ,както са ни заробили икономически. Искат да им ръкопляскаме , както преди 10 ноември ,да скандираме партията им и пр и пр.

29

Хахаха

преди 4 години

Само от 50 нагоре.Това са членовете на бсп.А по некадърност ,болшевизъм, и демагогия няма кой да ги стигне .Трябва наистина да си много глупав, та да избереш за кмет член на подобна изостанала в развитието си партия . В големите ни градове нямат никакъв шанс.В Градове под 100 000 души , и селата, за съжаление ще излъжат много хорица.

28

Един от Северозапада

преди 4 години

Не че БСП са кой знае каква алернатива, но Народът прогледна, и на Гербаджийте им се клати яко столчето.А в БСП поне са чели някоя книга, и съм сигурен, че и най-последния кандидат за селски кмет на БСП е ходил 2 петъка повече на училище, от който и да е гербаджия, в същото положение.

27

Бай Хей

преди 4 години

До 29. Ще комадва Мая на Боко топките, ей тва ще командва.

26

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТЕй гагауз, Мая ще командва в столицата, а ти се оплачи на Портних.

25

АТАКИСТ

преди 4 години

Майче, пчеличке, какво направи с таксата " сградна инсталация" на топлофикациите? Цял мандат като омбудсман се бори да я премахмеш и накрая едно нищо- тя си остана!Майче, така ли ще управляваш и на шопите града?

24

БСП=ДПС=Евророма

преди 4 години

Метла, ама руса. Руса, ама метла!

23

ДртПрч

преди 4 години

За бой се стягат, бой ще и получат.

22

ДртПрч

преди 4 години

Проф Клисарова,Много ви обичам, ама спрете да се излагате вече с тая партия!

21

носят ми дЕдовия

преди 4 години

Колко носят на бой ***, знае инспектор Гешев.Все пак, много от тях е пречупил и направил негови шпиони.А пък партизаните, уж имали по ампула с отрова, ама един от тях не я е ползвал, при залавяне.

20

Ха-ха

преди 4 години

Къде са тръгнали другарете и те барабар Петко с мъжете :) Упорито продължават да се вземат на сериозно. Скъпе другаре, мина това време, когато поне ч.еп за зеле можеше да стан от вас. Вече и нтавя не може

19

Щерю

преди 4 години

БСП за бой се стяга - много носят на бой, не може да им се отрече, че Бойко яко ги пердашя...

18

до До 15

преди 4 години

Другарю червен пъдар... София пак ще я гледате - през крив макарон------Що обиждаш на "пенсионер", бе!?Млад съм още...., пък и сикритаркътъ ни си оплаквъ....Важното жената да не разбере, че..., шъ ми бий дузпата от "коалицията" (ку мъ разбираш)Много широко съм скроен - политически!Щото "Парата не мирише", нея или я имаш, или я нямаш!Мога да бъда консерватор, либерал, че и националист - толерантен съм с една дума!Мечтата ми е Европарламента!!!!!

17

АНТИ

преди 4 години

Стяга "независими" кметове, но подкрепени от БСП.

16

Анонимен

преди 4 години

На снимката: това Цецка Цачева ли е ?

15

знам

преди 4 години

БСП се стяга голям бой да яде.

14

Анонимен

преди 4 години

Управлявал съм, управлявам и пак шЪ управлявам, нищо, че съм с незавършено средно, важното е че си имам Диплома за Више Икономическо!!!!-)))))))Тъй, че немой дЪ сЪ плашите!Пак шЪ съм кмет!!!!-)))))При Герб съм!Жената и синчето са при Патриотите!Зетя при БСП!!!!100% печеливша комбинация!!!!ПСДъщерята е много консервативна, не ще в политиката, гледа си децата и Аптеката!!!На дедо си комуниста съ е метнала, като "кон с капаци" .Мъ многу мъ ядосвъ шъ знайти, начи!!!!

13

Тодар Правешки

преди 4 години

След изборите, *** ще обяви голяма победа, оти в момента БСП имат толкова малко кметове, че направо е трагедия!

12

рфл

преди 4 години

БСП и русофилите измират, ясно са опоскали 20млрд от чевените куфарчета, но сега вече ще трябва да канибализират за да оцелеят. След което ще настъпи естествената им смърт, или още по-добре, неестествена и преждевременна макар и много закъсняла. Всички комунисти, русофили и семействата им на един кораб и към Просията, а по средата на пътя кораба да го гръмне един дрин на ЦРУ и да ги издави тези пара.зити.

11

лорд Минчев

преди 4 години

Алооо, куафьорите, стилистите, фризьорите /или както там се наричат стригачите/ Вие неква друга прическа не знаете ли ?!? Не, че нещо, ама то всички кандидатки да кмет все едни руси "фаворитки" побъркахте го тоз електорат, То, едната прическа им беше разликата, сега съвсем на клонинги заприличаха !