14

Абе

преди 4 години

Гришу отдавна вече не е българин. Той даже и спря да говори на български, а и едва ли ще се върне някога в България, така че от неговите пари файда няма.

13

Циник до 9

преди 4 години

Кашата дето е в черепната ти кутия..Е като луната... Осеяна с кратериНещо като последиците от "лудата крава"Такива сте... ***.. Вегани... Меки китки - от кол и въже!

12

Анонимен

преди 4 години

Малеевите бяха уникален случай в историята. И трите достигнали топ 10 в тениса. Та съвсем заслужено са си изкарали парите. В статията са наградните фондове. Следващите далавери на майка им с тенис комплекса са отделно нещо. Пиронкова има повече просто защото наградните фондове се вдигнаха много и може да нямаш големи успехи и пак да изкарваш добри пари.

11

Анонимен

преди 4 години

До *** до ВескоЕвала и куц народ, ако може да застене рамо до рамо, защото на някакво първенство, някой ритнал топка ...

10

Анонимен

преди 4 години

До До циникВасил Илиев беше НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!!!

9

До 8

преди 4 години

Твоите кумири Боби Михайлов и Данчо Лечков ли са?Твоят мозък...ама изобщо не е изпържен///ша знаиш :)

8

Циник до 6

преди 4 години

Намали лепилото - деградирахте... Екстази... Треви... Бело... И кафево.. Изпържени са ви мозъците... Още преди да са пораснали. Каквито кумирите ви - като хасковското жиголо... Такива и феньчетата им

7

Анонимен

преди 4 години

само бойкотиращият България тенисистДнес...що за гнусна вметка в статията???Григор се е отказал от България?Представя се по света под чужд флаг?Навсякъде крие произхода и идентичността си???Или...защото не дойде на едно турнирче тук...да прави Пи Ар на гербавите министри...и вее е бойкотиращ България??!!!

6

До циник

преди 4 години

Ех, пияницо деградирал. А спомняш ли си, че тея велики 94тници ходиха дружно да оплакват Васил Илиев! Е и заради тва жалка кратуно си се озовал в свят далеч надхвърлящ провинциалисткия ти мироглед! И страдаш! Щот този свят не е за теб. Ти си ориенталец! Затова и не понасяш Григор, а се прехласваш по мутро-поклонници!

5

Българин!

преди 4 години

Ами и милиардерки да са станали СПЕЧЕЛИЛИ СА СИ ГИ ЖЕНИТЕ! Нито са ги откраднали, нито са ги получили наготово от ДЪРТИТЕ СИ, БОГАТИ ЛЮБОВНИЦИ

4

Циник до Веско

преди 4 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ПЪТ - КОГАТО СЪМ ВИДЯЛ БЪЛГАРИТЕ - ГОРДИ И ПРЕГЪРНАТИ, ЗАБРАВИЛИ ТЕГЛИЛАТА СИ - БЕШЕ ПРЕЗ 1994Хасковското жиголо - не е българин!

3

Само СПОКО!

преди 4 години

Милионите не са от тенис, а от майка им Юлия Берберян като депутат от СДС на Иван Костов.

2

Анонимен

преди 4 години

Blagodarenie na zk. Na bkp milko balev maleeva se isdigna i daschterite i maleeva e hitra hiena komuniska milko balev gi napravi milkonerki i jivkov rasbira se

1

Веско

преди 4 години

Не знам дали Григор бойкотира България, но футболната ни гарнитура, със сигурност.