172

Калеко Алеко

преди 4 години

А другарката Решетникова присъстваше ли на мероприятието ... ??? ... Що се отнася до товарищ Малинов, щом е тръгнал да развява рушофилството си, може би е сбъркал страната в която да живее .... Тук си имаме национален символ и той е българския флаг, а не рушкия байрак ... !!!

171

точка

преди 4 години

Русофилите да заминават при приятелите и братята си в Русия.Българите нямаме нужда от тях.Да вземат със себе си и всички руснаци който се натресоха да живят в България.

170

ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ

преди 4 години

ШПИОНИТЕ НА СЪД!!!

169

я стига

преди 4 години

Тоя Малинов е типичен нашенски далавераджия,дето му е намерил цаката-папка си парички от руснаците,и пет пари не дава!Води се русофил щото му е изгодно!Ако утре китайците му дадат повече,моментално ще стане русофоб,или каквото се сетите!А ахмаците ги оставете да подскачат на Копринка,от тях нищо не зависи!

168

Анонимен

преди 4 години

Тоя анонимник изскочи от политическо мъгла преди 20г. Но живота не е като онова време.

167

Анонимен

преди 4 години

Потчти всички беди на България идват от Русия, или както се казваше във филма "Хан Аспарух"- всяка напаст идва от изток.

166

Анонимен

преди 4 години

Тоя Н. Миланов е нещо сбъркан. Като какъв се има да говори от името на Българските институции за руски проекти. Ако прави реклама към инвеститори има си ред. В тоя случай е психо болен. Освен това не му е ясна историята на България и говори каквото му е удобно.

165

Русофоб

преди 4 години

Чумата се лекува само с анихилация - това е толкоз просто и логично!

164

Анонимен

преди 4 години

95% процента от русофилите не познават българската история, а останалите 5% са рубладжий национални предатели.

163

До 191

преди 4 години

Себе си визираш нали? Ше ти са пумогне

162

Анонимен

преди 4 години

Едно време имало ли е подписки в защита на българите убити на 1 февруари 1945 г , подписка в защита на Н.Петков и много други достойни българи ? А видите ли подписка в защита на Анонимника малинов има , защо .

161

Анонимен

преди 4 години

Никъде по света няма такова явление ,такива мишки лазят само в главата на българина .Отврат !

160

Анонимен

преди 4 години

Веднъж русофил, винаги предател !

159

Анонимен

преди 4 години

Най добре да съберат на едно място всички русофили, русофоби, франкофони и англо-саксофони и когато се избият взаимно българия може да тръдне в правилната посока на развитие - в защита на собствените си интереси.

158

Русофил

преди 4 години

Аз съм Русофил и обичам нашите славянски братя. Русофил да се наричам първа радост е за мен. Ах летете русофили - в устрема Ви милиони погледи са вперени навред. Русофил да се наричам първа радост е за мен. Белезници, а след белезниците - затвор. Но в бурята ще бъдем пак с теб Русия наша, защото те обичаме. Безумци, всяка капка кръв ще пръкне нови, хиляди от нас. Ние сме на всеки километър....................

157

Анонимен

преди 4 години

Русофилски червен мафиотски събор !Развяват байрака на кръсника си от Кремъл. Кроят планове за фашистки метеж в България.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

156

Зозо

преди 4 години

Пак ли са горили знамената на България, ЕС и НАТО пред погледа на кРадев?

155

Зозо

преди 4 години

Да припомня, самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия йок!!!Глад и лабут за ***!!!Гешев президент!!!

154

Анонимен

преди 4 години

Русофилското братство се събрало на курбан-байрям !Така показват, че не са българи, а дамар в българското общество, служат на чужда държава, развяват й байрака, което и турците не правят !

153

МЪЖКА КУРВА

преди 4 години

До кви славяни,беАз като ти видях как пишеш по между си(правилното: помежду си) и ми е ясен умствения ти багаж!***!Сигурно и ти си от помощносто училище във Вършец!