45

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

44

Анонимен

преди 4 години

Преди референдум, още при влизане в СО, направи пълна РЕВИЗИЯ на всички поръчки, търгове и харчове! Ще мирише, но кoчината трябва да се почисти!

43

Анонимен

преди 4 години

Че то бо клу ка е на позитано 20 бе кифле

42

Анонимен

преди 4 години

Все едмо да ида на лекар и той да ме пита как да ме лекува. Аз ако знаех, щях да се лекувам сам, без да давам 30 лв за преглед.Като избирам кмет, искам той да ми реши проблема, безда ме пита как, какво, къде, кога и т.н. Аз да не съм на викторина!

41

Анонимен

преди 4 години

Популизъм на квадрат. "Бившо ченге" и "бивша прoститутка" няма. Както и "бивша популистка"..

40

Пешо

преди 4 години

Почна се с популистката простащина!

39

Refer-End

преди 4 години

Да се направи референдум : "Искате ли да сте здрави и богати, или да сте бедни и болни" - ето такива референдумчета можем да си прайм до безкрай!

38

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-жа ММанолова е една много мъдра жена с мек приятен глас, хубава фигура и изящна прическа но която е същевременно много загрижена за столичани! Защото ако ММанолова бъде избрана за кмет, София ще ухае на теменужки и мръсния въздух ще изчезне. Също така в София ще бъде изграден Хиперлууп Бусманци - Ман Ливади - Факултета - Надежда! Ще има надземна железница и небостъргачи! Доброто бъдеще чукa на вратата на софиянци! Победа!

37

Анонимен

преди 4 години

толкова е обидно за мислещия народ, че някакви червени наследници все още имат наглостта да се бутата в управлението... бсп, герб, дпс нямат място в управлението ако искаме да излезем от пропастта на алчността

36

лекари с/у медици

преди 4 години

До Мая Костинбродскабаце, всеки дрътляк ще ти каже че хората работили в екипите на Живков бяха най-добрите наши специялисти, лекари, пилоти, дипломати.глей са кво стаа в правителствената. Наложисе поради честите изрязвания на бойковите хемероиди да ги кръстят "менискусна инвазия" и през 6 месеца му пърлят Д-то с червеното желязо и пак немогат да го дехемероидизират и е цъфнал като карфиол. заниш как ни е били неудобно кът га сабла1али да им ги играи саблените танци наДътен и приклекнал

35

ПроСоТо

преди 4 години

До Мая Костинбродскакажи нещо и за Тиквата,физкултурника-дете на АБПФК,Цецка секретарката ,..и изобщо нещо за целия боко Харем!-Кажи нещо и за тях,душо!

34

Юрист с/у даскал

преди 4 години

Излиза че Фърги бе избрана за да доде пчличката Мая

33

ДртПрч

преди 4 години

Моята работа е да си изхвърля бoклyкa в кофата. От там нататък, какво да се прави с тоя ***, е работа на кмета и на ОС. Не ща да ме питат нищо, а да си свършат сами работата, заради което и сме ги избрали. Тая иска да ме занимава мене и да избяга от отговорност. Не!

32

ПроСоТо

преди 4 години

До Анониментова е робската психика,драги-ДРУГ да "решава" проблемите ти!!!!..Я кажи,как е в..Швейцария,примерно?!

31

Мая Костинбродска

преди 4 години

Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 30-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.

30

Анонимен

преди 4 години

Нали затова са я избрали Софиянци Фандъкова - да решава проблемите,а не да ме пита как да ги реши. Ако питаш 100 човека, ще чуеш 100 различни решения. Мен ми трябва един да решава и да не ме занимава с глупости.

29

ПроСоТо

преди 4 години

До ДртПрчвикаш,фъндъчката ни един път не попита софиянци за нищо,просто раздаде баницата?..Е,сладък,може и да свърши тая безметежна сага..

28

ПроСоТо

преди 4 години

До КЪВ РЕФЕРЕНДУМ ХАХАизпадате в паника,ако някой само намекне за ревизия на КРАДЛИВИТЕ ви "договори и концесии",а симпатяго?!

27

ДртПрч

преди 4 години

Майо,На референдум по закон се пита само един въпрос, а не 10, а хората гласуват само с "да" и "не". И ти си го гласувала тоя закон, би трябвало да знаеш.Работата на кмета е да взима решения, а не да пита хората за щяло и нещяло. Ако всеки път ще ме питаш какво да правиш, за какво си ми?

26

КЪВ РЕФЕРЕНДУМ ХАХА

преди 4 години

СОФИЯ ОТ 10-ГОДИНИ, НЯМА ПРОБЛЕМ С ОТПАДЪЦИТЕ!!!МАНОЛОВА ИСКА НОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ФИРМИТЕ ЗА СЪБИРАНЕТО ИМ.... И НОВИ ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ... ХАХАХААААА.... ТАКА ЩЕ ПЪЛНИ КАСАТА НА БСП!!!! НЕ, НАМ МАНОЛОВА..... ЯСНА СИ НИ... ХАХАХААААА!!!