19

Стан Баба

преди 5 години

Сърби мърби, ала бала. Щом след предаването или преди него в надписите пише "сценарий", значи всичко е предварително измислено и нищо в предаването не се случва случайно!

18

Анонимен

преди 5 години

Преди Милошевич . При Тито всички в СФРЮ се трудеха частно и повечето по света. С разпадането на Югославия . Сърбите останаха в периферията с проруската си ориентация. Не са нито в ЕС не са и в НАТО , не са и заклети русофили/ защото никога не са били под руски ботуш/. Спасението за тех е да се върнат в ЕВРОПА. Финансово , политически , военно.

17

АТАКИСТ

преди 5 години

до 16 Чарли Шийн когато каза в ефир, че кулите близнаци са съборени от американци и го изритаха от сериала "Двама мъже и половина" на секундата!Що така, бе, Миме?

16

Анонимен

преди 5 години

"" п*рно и вулгарност и лицемерие ,със западните ценности превръщащи хората в зверове ... ""..................интересно щом на запад хората са зверове (според руската телевизия която непрестанно гледаш) ... аз зверове виждам само когато се прибера в БГ.Знам, че пенсията ти не достига друго освен за първи канал на съветската телевизия, но ако отидеш до Гърция например ще видиш, че путинската пропаганда за лошия запад може би е само пропаганда все-пак.

15

Анонимен

преди 5 години

Навремето, още когато беше Югославия при Тито, за нас тя изглеждаше като западна, капиталистическа държава.И който ходеше внасяше нелегално сръбски списания, порно списания, календарчета с голи мацки (тук бяха забранени).Та тогава още видях в сръбско списание, снимана някаква млада жена, хубаво тяло, изпънала се на плажа дибидюс гола.И отдолу коментар: И членовете на комунистическата партия също ходят на нудистки плажове. Въпросната дама беше член на комунистичската партия!

14

Анонимен

преди 5 години

ТО пък понеже от нашите медии струи една култура, една естетика...Повръща ми се от вас.

13

Павел

преди 5 години

Малък пропуск на Дойчето- Pink е собственост на дъщерна фирма на европейския клон на CNN. Въпросната фирма изкупува за няколко години повечето телевизии с висок рейтинг в бившите Юго републики, вкл. и развлекателните. Имаше публикации на западни медии преди 1-2 години, бяха нещо от сорта как ще се отрази това на формирането на общественото мнение във въпросните страни. Ето го и отговорът.

12

Българин

преди 5 години

Сърбин го наречи и повече не го обиждай!Винаги са ни нападали в гръб и винаги сме им наритвали задниците, явно за това ни мразят толкова!

11

вЕтъра на ПОДмяната

преди 5 години

Някаква американска селян ,ка примерно е решила да отиде в Лос Анджелис да стане звИзда и да речем 10 години e давала ,давала на разплути меценати на филми да я наложат в филмите или музиката .И " о ,чудо , спомнила момата един ден след като вече е натрупала милиони от хонорари постигнати през различни легла, че това било насилие #METOO . Имаше един филм "Сръбски филм" МАЙ СЕ КАЗВАШЕ. Този филм беше пълен с агресия, п*рно и вулгарност и лицемерие ,със западните ценности превръщащи хората в зверове . Както Макрон казва Свиквайте това е вече новото нормално.

10

Анонимен

преди 5 години

Бой, *бане и сръбска музика.

9

Анонимен

преди 5 години

Мадар Раша добре контролира плебса в подопечните си територии. 1984 пасти да яде.

8

Анонимен

преди 5 години

до 5 Тоя Емил Каменов беше бодигард на Силвестър Сталоун, когато правеше филм от поредицата "Непобедимите". Иначе наистина откачено ***...чувал съм че е бил охранител в пловдивска дискоткая и еднас вечер 3- *** му скочили и ги пребива от бой.

7

Анонимен

преди 5 години

Братушките са номер 1!Биг Брадър имаше само един сезон и една вечер в Русия. Още първата вечер се изпонапиват, правят групов секс и правят къщата хаос и след това БИГ БРАДЪР в Русия никога повече!. Муахаахахаха...

6

Слънчарски

преди 5 години

Не знам някога сърбите дали са били нормални. Те от край време се избиват взаимно (е и ние също, но поне "непряко" чрез катастрофи на пътя), имат една от най-бруталните мафии в света и почти целия наркотик за Европа и Балканите минава през сръбски босове. Не на последно място имат филм "A Serbian Film" , в който има всевъзможни извращения, които само болен мозък може да измисли.

5

Кфо да очакваме

преди 5 години

Нали и чалгата тръгна от там.

4

Анонимен

преди 5 години

Нашата Светлана Гонзовица сега Гущеровица избяга от едно такова сръбско предаване с рев.Карали я да живее само на водка и сръбско в мизерия.

3

до Авторката крадла

преди 5 години

Добре че има Дойче веле да копираш Текста иначе да умряла от глад до сега

2

Цецо Мен

преди 5 години

Доживяхме да трупаме национално самочувствие на база на риалитата в Сърбия. А предаванията и там и тук на кого плащат патент, че не се сещам? Да не би да идват от едно и също място? Честит празник на всички българи. Въздвижен и е на светия кръст.

1

българин

преди 5 години

В момента съм в Сърбия и гледам едно такова риалити ! Страхотия ! В него участват към 40 души , стари и млади , почти всички татуирани , набодени с кабъри по лицата , брадати и всякаква *** , викат и спорят ! Нашият ,,Биг Брадър " е детско предаване , в сравнвние със сръбските дивотии !