49

Анонимен

преди 4 години

Докарайте го да ги лежи при рецидивистите от Пазарджишката изправителна колония. На втората седмица, под гърба ще го ползват за чекмедже...

48

Анонимен

преди 4 години

Българи който имат само българско гражданство. Живота ще ви е труден на вън. Ще имате пречки не от чужденците , а от слугите на Москва. Те ви дебнат и ви пречат да се почувствате нормални хора. Правят го само от завист и въпиоща злоба към света.

47

Пламен

преди 4 години

Целия Запад е ГНИЛ! Това, че е българин може да е повлияло на присъдата, с оглед намаление, защото ни презират, но дори и да беше англичанин, нещата щяха да са подобни. Вижте, че в Германия, за най-голямото посегателство спрямо човешката личност, каквото е изнасилването дават, година или две. Това е светът на либералната демокрация, свят в който изpодите са на почит. Това е ЕС и неговите ценности. Така, че няма прецедент, а това е норма, в този свят към който принадлежим в момента.

46

бай ганю

преди 4 години

тва трябва да е някаква подигравка от 6 год този *** ще излезе след 5 напълно не провокиран от жертвата си ? на какво основание този съдия му е дал толкова малко ?абсурд за държава със върховенство на закона

45

Иван Иванов

преди 4 години

Обективно необективно предумишлено или не.. това е убийство, напълно предумишлено! Смешна присъда! Ако беше обратното станало, дали нашенеца щеше да е с такава присъда?!

44

Лондонистан кючек

преди 4 години

В България ще ти дадат 6 години затвор за кражба на кокошка, стига да имаш досието на Гелинг. Все пак присъдата на английския съд е справедлива защото убитият е българин, а българите са източноевропейци.

43

Анонимен

преди 4 години

"българин = животно". Не е вярно! Правилно е: българин < животно!

42

Анонимен

преди 4 години

Тази новина трябва да бъде предупреждение за нашенските "зеленчуци" които драпат, за да отидат и да робуват на Острова. Там може да бъдат пречукани от всеки туземен хулиган, който си търси белята, за едното нищо. Животът им струван 6 години затвор, колкото в България дават за кражба на кола. С предсрочното освобождаване даже стават и по-малко.

41

Анонимен

преди 4 години

Присъдата е постановена бързо. Вероятно и там има съкратени производства. Вероятно е квалифицирано, като непредумишлено, това са може би обективни фактори. Но има и субективни повлияли за малка присъда- пострадалият е българин, извършителят англиманин и съдията е ***.. трети клас.

40

Анонимен

преди 4 години

Значи и там присъдите са подобни на тези в България.

39

АТАКИСТ

преди 4 години

до 38 Шопе, ако ударя така някой твой роднина ( а не съм искал да го убивам), а той вземе че пукне, и за мен ли ще искаш само 6 години затвор?

38

ЛОШО

преди 4 години

В Ангиля има много БГ Роми . От там идва малката присъда от 6 години за Умишлено Убийство .

37

аз-ът

преди 4 години

Как бих му избол с кеф и двете оченца на това юначе с една виличка...

36

Шоп

преди 4 години

Между другото, "народният герой" Динко е същият нагъл риж безцветник.

35

Шоп

преди 4 години

Даже в България тоя щеше да получи поне 15г.------ Не може да получи толкова, това е неумишлено убийство. Ударил го е, онзи се е убил при падането. Освен това има и кръвнина най-вероятно. Ами кво да ви кажа - лаейки срещу мигрантите и нагнетявайки омраза, не забравяйте, че и 2 млн българи са имигранти някъде и когато си кажат две думи на своя език, някой местен рижко може да превърти.

34

Бургаска Батка

преди 4 години

Чакаме те след 7 години на слънчака..един винкел и година условна ще ни струва само.

33

мидъл фингър присъда

преди 4 години

6 години-за добро поведение ще излезе на втората. *** ингилиска ***.

32

присъда подигравка

преди 4 години

Присъдата е удивително ниска. Това правосъдие ли е? Присъда, все едно е извършил кражба на телефон. Защо не сте пред английското посоство на мирен протест?

31

Анонимен

преди 4 години

До 21. Ти ходи в Берьоска и си купувай марожной с руска салата. Собственика на МЕТРО , ТСМ, Тchibo са също германци и какво от това . Аз си пазарувам. И се чувствам доволен.

30

АТАКИСТ

преди 4 години

Хамерикански и ингилизки пееерастки лизалчоци в сайта, вижте си страните в които мечтаете да живеете и които ги давате за пример.Ако беше българин на мястото на тоя, щяха да го вкарат поне за 30 години в ингилизки затвор.