18

Горд Българин

преди 4 години

До MakedonecХа ха ха

17

Северен Македонец

преди 4 години

Както сами си казват Македонците:ВсякоМаке е Юнак,всеки Юнак е ла.....й....но!!!!

16

Горд Българин

преди 4 години

А, КАКВО Е ТОВА МАКЕДОНИЯ ? ЗА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ЗНАМ, НО ЗА ДРУГО НЕ.

15

Хатъров

преди 4 години

Македонците са се нагълтали с толкова омраза, че няма как това да отношенията ни да се нормализират. Дори второ турско робство от 1000 години няма да оправи нещата. Има ли светлина в тунела - има: Скоро България ще стане *** държава, а Македония - Албанска! Простичко и ясно!

14

Хейтър Хатъров

преди 4 години

Комисията е кауза пердута! Не трябва да се лишава един народ от омразата му - тогава ще изчезне самият народ. Не сме още наясно със себе си - като народ! Някакви педровци спорят дали прабългарите били тюрки или арийци или пък монголи... Щото това било много важно- би обяснило това или онова! Бошлаф!

13

Анонимен

преди 4 години

Кой би трябвало да е цар СамОил? Брат на Ханко Брат?

12

СамОил

преди 4 години

***, защо така, бре момиче...

11

Анонимен

преди 4 години

Драги Георгиев е изръшкал целия турски архив за да може да намери някакви основи на македонистката интерпретация на историята,но напразно , защото първо има документи и след това се правят заключения, а не обратното.Така е правено в С.Македония и сега се чудят как за си прикрият срамотата.

10

Баста

преди 4 години

С опитите им да легализират в ЕС Коминтерновско- македонисткият прочит на борбите на нашия народ за освобождение на Македония и Одринска Тракия, Скопските политици рискуват да пропилеят най-ценното - нашето доверие и чувство за братска солидарност !

9

Анонимен

преди 4 години

На комисията и давам живот до края на годината.Това беше намекнато и от Захариева и си мисля,че и някои членове на комисията ще искат да напуснат. Селските хитреци се мислят за много умни ,ама ще гризнат дръвцето накрая.Просто са много прозрачни и само въпрос на време е да им теглят една и да ги пуснат по течението да си дирят късмета.

8

БГ

преди 4 години

Да се изразявате добре: Севена МакедонияВие с нас ли сте или против нас?

7

Анонимен

преди 4 години

Целта на фиромце е да протакат нещата до октомври,когато очакват покана за членство в ЕС и след това да принудят България да се оттегли от комисията.Това се прави ,за да обвинят българите в неконструктивност и да изглеждат пред останалия свят като жертви на велико-българските тези.Най добре е още октомври да не се съгласяваме за започването на преговори и да сменим формата на комисията.Иначе ще ни разиграват до безкрай.

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Македонци има само в Чикаго,Бостан,Ню Йорк,Сидни,Мелбърн и другаде по...света,от тези които са напуснали преди и малко след Първата св. война...пределите на Македония.Сега там...няма македонци,а...посръбчени местни,които даже и не...говорят македонски.

5

фАТМЕ

преди 4 години

Историята е написана!!!Тези скопияни са от ---кол и въже!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Това е Северна Македония не Македония , която е географска област намираща се в днешни България,Гърция и Северна Македония.

3

Makedon

преди 4 години

Abe komisijata ke raboti uste 100 godini i ke si zemaat platata od 3000e mesecno

2

1

преди 4 години

Как няма да се изтощят? То не е лесно да се моташ в лъжи, като пате в кълчища и да се чудиш, как да излезеш от ситуацията!

1

дебели македонски

преди 4 години

глАви ... ееййй ....