185

Радост неземна

преди 4 години

Дали след тези избори Курлеля ще подаде наистина оставка или ще доизгради новия си култ към "незаменимия" лидер. Назначения антураж ще зациври - "Курлельо, на кого ни оставяш!? Ти си нужна като слънцето,въздуха и водата за всеки соцмазохист. В името на бъдещите ни загуби - остани! Ще губим още избори, но искаме да се радваме на Курлеля!

184

Анонимен

преди 4 години

Поставят яйца под *** на генерал Борисов

183

Щерю

преди 4 години

Цъкни VEF-а да чуем как се дере верния на БКП антураж...

182

Анонимен

преди 4 години

Никой мигрант не иска да живее в България ,при тях има една приказка по-добре куче в Германия ,отколкото човек в България.....Представяте ли си българи колко сме наведен народ ,оставихме се да танцуват по главите едни и същи акули дето се прехвърлят от партия в партия само да лапат....

181

Анонимен

преди 4 години

Ама Герб и БСП нали са едно и също бе, защо ги поставяш в две различни плоскости като нямат никаква разлика в нищо- наглост, лицемерие лакомия ? И щом аз дето никога не съм гласувал за комунисти, дори веднъж повярвах и на Герб и гласувах и за тях и до днес не мога да си простя че се излъгах.......

180

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ никога вече бсп на власт

179

2058

преди 4 години

Бойко за пореден път печели *** пак дава оставка

178

До 164

преди 4 години

Винаги са ме забавлявали правителствените *** на БОКО ТИКВАТА,които са толкова "интелигентни" и най-вече "разумни",като самия него----КРАЛЯ СЛЪНЦЕ(дето огрява навсякъде,където не трябва)!!!Когато фактите говорят за некадърността,и абсурдите на ТЕРИТОРИЯТА,и ТРОЛОВЕТЕ мълчат,защото коментарите са излишни!!!

177

ИСТИНСКА ЛУДОСТ

преди 4 години

БОРИСОВ Е БИТА КАРТА. КОГАТО ЗМИЯТА УМИРА, ХАПЕ НАЙ-СИЛНО. ТО НЕ БЯХА ШПИОНСКИ АФЕРИ, ТО НЕ БЯХА ЛЪЖИ, ЧЕ В РБ НЯМА И ЕДИН ЕМИГРАНТ/ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ МУТРЬО КАЗВА, ЧЕ СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МОЩНИ, А ДОРИ МИГРАНТИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ МИЗЕРИЯ/. ТОЯ Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ СЕ ХВАЛИ С МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА, КАТО ФАКТОР ЗА НЕОСТАВАНЕ НА МИГРАНТИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ТОВА Е ЕДИН ЛУД,КЛИНИЧЕН ПСИХИАТРИЧЕН СЛУЧАЙ. ДЪРЖАВАТА СЕ ТРЕСЕ ОТ ПРОТЕСТИ, ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ НА ЛУДИЯ ЧОВЕК,ВСЕКИ ПРОБЛЕМ Е СТАВА КРИЗА.ЛУДОСТ

176

Гербева логика

преди 4 години

Типично по герберастки някои оправдават кражбите с това, че и за народа се правело нещо. Само че като отидете в магазина, платите си за два хляба, а ви дадат един, едва пак ще сте на същото мнение. Бойко не вади парите за магистралите от джоба си, а от джоба на обикновения данъкоплатец. А той като държавен служител, не плаща почти никакви данъци.

175

Анонимен

преди 4 години

Винету, ще правиш това което ти каже Моамет Доган.

174

Анонимен

преди 4 години

Не ни занимавайте повече с тоя ***.

173

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА мутро!

172

Анонимен

преди 4 години

Борисов поне прави нещо,строи тук-там нещичко колкото може,а другите само идват да крадат.Как да харесваш българските опозиционни политици?Хаир никой не видя.

171

Дедо поп

преди 4 години

Мда. Сега остана само да назначат и Министерство на Истината и идилията ще бъде пълна!РS: Това е за интелигентните. А на тиквените *** давам жокер - "1984". Разбира се, ако са в състояние да я прочетат за около две години и още поне пет - за да я разберат (не е сигурно).

170

Koe

преди 4 години

Според Дядо Добри, Бойко е Божия сила, която няма кой да спре. Поинтересувайте се кой е Дядо Добри.Шматки такива!!!

169

Карчо Каракарчев

преди 4 години

До Янко КоровНе мислиш логично, но ако ти е възможно веднага след изборите намери работа на вече безработния Премиерин.

168

Янко Коров

преди 4 години

Защо да се интересува от КуриНина Бате Бойко,щом тя е бита карта,и Бойко каквото и изходи по избори,все ще е победител?

167

Анонимен

преди 4 години

В България настъпват мракобесие. Свобода на словото, а и на мисълта дори, вече не съществува.

166

ТАКА ДЕ.............

преди 4 години

..............не се интересува от г-жа Нинова, само от кмета на Симитли.