24

Анонимен

преди 4 години

До До 18Тази статия е писана, защото хората ще я четът и ще генерират приходи за медията. Много медии пишат за това, което ще се чете. Платените промоции, тбрява да бъдат опоменати, като такива. Има хора, който станаха милионери, защото коментират телефони в тубету.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Това е рална фобия и единственото предположение, което съм чувал, защо изобщо я има е, че в миналото е имало болести, който са карали кожата ти да става на дупки, което е предизвиквало отвраение в околните, за да стоят на страна от теб.А ти остави трите камери и виж нокия! Прилича на тарантула. Има 5 ли са, 6 7 ... не знам

22

Анонимен

преди 4 години

Не съм привърженик на Айфони и тройни камери, ама ми се струва, че западняците са съвсем изтрещели вече. Какви са тия фобии от всичко, дето ги имат, бе? С какво ги поят тия ?!

21

аха

преди 4 години

на тези камери им се вика "котлоните", щото точно на това приличат. Само загубените фенчета могат да си изхвърлят парите по стара технология - 720p дисплей в период на QHD, Full HD, Ultra HD, които се предлагат от много други марки.

20

До 18

преди 4 години

Няма нищо чидно в това, *** пишат за Юбер, Епъл и Тесла. Те си плащат масово на медиите за публикуване на ПР статии. Тази статия примерно, съм почти сигурен, че е платена ПР статия. Подготвена е и е пусната покрай представянето на новите им модели. Епъл за това са тплкова популярни. Плащат си на медии и "независими" блогъри постоянно да мъдрят статии за тях. Плащат и на телевизиите да ги съобщават като новини, а не като реклами. Няма нищо случайно в тази работа.

19

Анонимен

преди 4 години

Най-странен ми е таблета им. По-производителност бие лаптопи за по 3500 лева (ултрабуци говрим, не геймърски щайги по 4-5 кила), графиките му са равни на съвременна конзола (което е интересн,, защото тежи 1/10 от конзолата, а процеса му е 3 пъти по-мощен и няма охлаждане), може да изкарва 60 кадъра 4к към монитор, но 90% го позлват за YouTube ...

18

Анонимен

преди 4 години

До МенВ моемнта американските медии са слепи за всяка марка, която не е американска. Мерцедес обевява модел със 700 км пробег, което е s 27% повече от Тесла и изглежда, че е пробега, кйот всички искат да има, като минимален. Сппомена се на 2-3 места.Тесла пуска "ъпдейт" който отключва 2 км пробег повече - Първа страница във всеки вестник и по 10 млн. гелдания в YouTube, за случайно коментирали ...

17

Данчо

преди 4 години

До ЯЯЗа 2 дупки не се брои ... Повечето хора си харесват 2 дупки ... Двудупкофилия му се вика! :-))))

16

Илате при ментелА1

преди 4 години

ПРИ А! -МйЕнТЕЛ СТРУВА КОЛКОТО 2 КОЛИ ПЛЮС ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТЕЛЕФОН ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ НИКОГА ВЕЧЕ И НИКАКВА УСЛУГА ПОВЕЧЕ ПРИ А1 МЙЕНТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

XuTbP5bP

преди 4 години

На мен такива новини ми активират тъпофобията.

14

до колегата

преди 4 години

Ако е за цена, и сега драйф-фона струва 1600 еврака, так че за този с 4 камери виж си подготви над 4К лв

13

Мен

преди 4 години

Начи хуявей, самсунг и другите китайци с много дупки и камеродупки не предизвикват фобия, обаче айфоня предизвиквал...

12

ЯЯ

преди 4 години

Аз харесвам струпването на две дупки,особено като съм зад тях ...

11

Анонимен

преди 4 години

Ще съдя всички т моя клас, че ми отключват въображамата болест.Искам да кажа .... че ако мама и тате имат по 2000-3000 лева за телефон, ще имат и по 1000-2000 за обезщетение. 5-10 парчета да опапкам, ейго бала - готов!

10

Верижна реакция

преди 4 години

Паник атаката често предизвиква неволна дефекация във вертикално положение на пострадалия.

9

Анонимен

преди 4 години

Малко са ми 3 камери и имам фобия от евтини телефони. Чакам да пуснат айфон с 4 камери за 3 хилки и го взимам веднага.

8

Анонимен

преди 4 години

откачен народ колкото щеш

7

Анонимен

преди 4 години

Аре ве, има едно кило телефони с по 3-4 камери, и те не отключват тая фобия, но точно айфона я отключва... Да кажеш, че телефона не е нищо особено, ок, ама това с фобията е малко изнасилено.

6

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам такава фобия, но въпреки това тези 3 камери не ми изглеждат атрактивно и някак си просто ме дразнят като ги гледам. Една камера изглежда най добре.

5

Анонимен

преди 4 години

Мартине, фейк нюз брат ... хвани се барман че за деаскач неставаш