14

Край

преди 4 години

Ако сте се отказали да мислите сами и живеете с "мъдростта" на деда си че колите са "мерцедес и останалите" проблем няма - потока от дизелови голфове без катализатор към България няма да секне скоро.Само дето света отдавна е друг.И Европа не е в неговия център. А Перник и преди не беше неговия пъп.

13

Плевенски

преди 4 години

Е как няма да кашлят германците,като най много марки автомобили на това изложение представят китайците. Чудно защо не съобщават тази информация?

12

Край

преди 4 години

Германците не правят смартфони, телевизори, нямат самолетостроене. Нямат даже климатици. Високите технологии са забранени на Германия защото са пряко свързани с военните технилогии.Така че електрификацията на колите се прави за да се спъне Германия и ЕС като цялоДо тук плана работиГермания може да се оправи само в съюз с Русия.Това е най доброто и за нас

11

Край

преди 4 години

Германския автомобил не просто кашляХванала го е скоротечна туберколозаДо 10 г Мерцедес БМВ и Фолксваген ще са при Нокия.EЛ колите няма да се правят в Германия

10

Анонимен

преди 4 години

@2, кажи от кой модел камъни са това - нали знаеш, че в България тежат едно, в Германия друго, в САЩ трето... Та, от кой вид камъни е тази цена от 60? Щото ако са български... ша зема да фърля няколко...

9

мила моя... майнольо

преди 4 години

Да свалят цените тия гадове. Масово производство, на автомобили от порядъка на 100, 200, 300 хил. на година, а цените безумни. Хората са луди, че купуват. Реална себестойност на автомобил е поне 50% надолу!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, немецът бе много, ама много стиснато същество. Sparen, sparen е лайтмотивът в Германия (пести, пести)...Малко да закъса икономиката, или дори само по ТВ да започнат да говорят за това, и немците ще се чудят кой още да прецакат, само и само те да са добре.Материалисти без почти никаква духовност са това немците, ще завлекат цяла Европа в кризата и окото няма да им мигне даже.

7

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 4 Когато реките тръгнат обратно , тогава ще има преход от капитализъм към социализъм. Имай още малко търпение.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно. Руснаците ще компенсират с ладите.Да не вярваш.

5

Анонимен

преди 4 години

Германия си заминава. Лошото е, че немецът като огладнее става много злобен и почва да прави войни. Чакат ни интересни времена...

4

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът умира. Ще последва световна масова икономическа криза, хаос и безредици. Ето че Карл Маркс се оказа прав! Трябва да се направи преход от капитализъм към комунизъм, иначе ни чакат страшни времена.

3

добър ден

преди 4 години

Те корумпетата в БГ затова забраниха тротинетките,дизелите и старите коли,за да купуваме нови немски коли!Нали знаете че ГЕРБ дефакто е немска партия с български лица!

2

Анонимен

преди 4 години

Електричката на Фолксваген изглежда готино и футуристично. Дано преценят къде да я позиционират ценово, за да е достъпна и реално да има шанс да преобърне пазара.Чух, че ще струва към 60 камъка, което не е съвсем зле, но не е и прекрасно за кола с размера на Поло.

1

Анонимен

преди 4 години

Това, което се задава на икономическия фронт, никой не може вече да го спре!Няма какво да се лъжем, този път кризата ще е бавна и мъчителна и Германия няма да се измъкне суха от водата както през 2008-***.Едва ли имаме повече от няколко месеца до половин година спокойствие и безплатни кредити, после следва масово хващане за палците...