19

Анонимен

преди 4 години

Може би британците излизат от пропастта, в която ги натикаха Германия и Франция.

18

Анонимен

преди 4 години

А от къде сте сигурни ,че британците отиват в пропастта !?

17

Анонимен

преди 4 години

Русофилите тласкат британците да сменят посоката.

16

Анонимен

преди 4 години

Какво тласкане към пропастта? Британците вече са скочили в пропастта и летят надолу.

15

Анонимен

преди 4 години

До 3 АнонименЗа да идеш банани и да псуваш тиквата без да се страхуваш бе маймун :D

14

Dedo

преди 4 години

Ами като не искате да ги тласкате за къв *** се правите на интересни и не искате да сключите сделка. Какъв ви е проблема да си сключите икономическите договори, а политически всеки от където е. Те това искат британците, да се отърват от ишиасния бюрократизъм обхванал Европа. *** не, щото ако се огънете половината от тия 27 или ще искат повече права или ще се махнат и те. Всички видяхме диктатурата на нацистите и какво се случи с Гърция. Що не ги оставихте и те да си тръгнат както искаха? Лицемери

13

Анонимен

преди 4 години

От 11 САЩ и Израел и Европа начело с Франция и Германия.И трябва сега да изберете страна.Англия избра и е на страната на САЩ и Израел което прави абсурдно оставането и в ЕС.Това пък дето си го мечтаете да имате равен глас със САЩ Русия Германия Израел и сие е и смешно и невъзможно и никой няма да ви го даде Русия включително.Защо ли.Еленвнтарно защото те са суперсили вие не.Разберете си реалното положение и действайте в съотвествие с него.

12

до 9

преди 4 години

Русия не ни e издържaлa, ние ги издържaхме pуснaците сa нaши брaтя aкo се нaложи пaк ще ги издържaме и ще им пoмaгaме.

11

Анонимен

преди 4 години

Пък и един извод.Тук има либерали демократи и разбира се американски и руски патриоти, Бог знае защо с българско гражданство и извън държавите който толкова обичат.Но европейски патриоти няма.Български пък изобщо те май са продукт на научната фантастика.А сега да ви осветля нещо.Може ЕС да не е префектно да не кажа ме със сигурност му трябват ама корави реформи, но тук става дума за цивилизации и война между тях която вече е факт.Има трима играчи Азия начело с Русия и Китай, Америка начело със

10

АНТИ

преди 4 години

Съветския съюз ни даваше добри помощи, до докато беше жив Брежнев.След него, пресъхна извора на Белоногата.

9

Анонимен

преди 4 години

От 5 защото Русия на Путин не е Съветския съюз дето ви издържаше нито сив.Русия на Путин е същото като САЩ на Тръмп гледа си нейния интерес за вас и е през оная работа и мисли само може ли да ви използва и после кой от къде е.Недейте да си въобразявате че сантименталните отношения между българския и руския народ са сантиментални отношения между вас и Путин това второто го има само в екзалтираните ви мечти, както и уж голямата американска любов към България.С Европа общо имате с другите не точно.

8

Анонимен

преди 4 години

ВСЯКА СТРАНА Е ДЛЪЖНА ДА СИ ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ И ДА СЕ ОПРАВЯ САМА !По твоите закони (на жунглата) може и да се оправя само, но в ЕС нещата не стоят така. Много ти е умственият багаж за да го разбереш това. Колко ти е тролският надник - 2 копейки хващаш ли?

7

до 3

преди 4 години

Aз пък хoдя безвизово дo Гърция нaпример цaни се и ти зa 20 евро, къде е прoблемa ? Един бритиш ще плaщa визи и митo сегa нa 27 държaви.

6

парата прай борбата

преди 4 години

Нямат сметка да са в еврейския съюз - бягат.Ако пък останат, ще иман големи отстъпки от съюза.

5

Анонимен

преди 4 години

Ами явно икономиките на другите държави няма чак толкова да пострадат след като им се ще англичаните вече дава вън а последните уж искат да излязат ама нямат желание.Що се отнася до пари и заплати България и във и извън ЕС все ще е шитхол такъв беше преди да влезе в ЕС в сравнение със западните държави такъв е сега и май и тамъв ще си бъде, само че извън ЕС освен дето ще е шитхол ми и с диктатура у така ще си завърши образа на европейска бананова република.И не се връзвайте на номера с русофолия

4

Анонимен

преди 4 години

"За да има продължаване на крайния срок след датата 31 октомври, е нужно във Великобритания да бъде планирано някакво демократично събитие например избори или нов РЕФЕРЕНДУМ"...Ето това е решението, но Джонсън и лордовете са прекалено горди, за да го поискат.

3

Анонимен

преди 4 години

Пропастта? Иддиотиииии, вие знаете ли че в Германия един германец строител взима 20 евро на час, а един пришълец от изтока 8 евро? За какво ми е тоя ЕС, като цялата Европа се напълни с евтина работна ръка от Изтока и ни имат нас българите в западна Европа за кучета като ония от изтока? За к'во ми е тоя ЕС? Кажете, папагали!

2

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е евро седянката да се разтури. Този клуб на богатите докара Европа до бедствено положение със фалшивите бежанци . СТИГА ТОЛЕРАСТИЯ,НЕ РУСИЯ ,ТУРЦИЯ Е ПРОБЛЕМА.Турция заплашва Европа с нова мигратска криза И НИКОЙ В БРЮКСЕЛ НЕ ДЕЙСТВА ! ВСЯКА СТРАНА Е ДЛЪЖНА ДА СИ ПАЗИ ГРАНИЦИТЕ И ДА СЕ ОПРАВЯ САМА !

1

преди 4 години

Aз ги тлaскaм дa се мaхaт и дa прoпaдaт в прoпaстa нaпpaвете реферeндум зa изгонвaне нa нaгличaните от ЕС и ще ги изгоним без сделкa. Дер Урсулa дa пoдaвa oстaвкa.