139

Анонимен

преди 4 години

Тая ***, си е помислила, че като се запише на училище и като лапне един английски ***, ще я вземат за англичанка. Както тука *** никога никой не ги приема и на запад българите, пък били с висше, пък правили *** на англичани, все тая.

138

Анонимен

преди 4 години

Абе да попитам, всички в България. Има ли професия, която не е свързана с политиката или общинските порътчки, която да дава на човек достатъчно пари, за да издържа патньор с две деца, да има къща и кола, а при болест, да не ходи да тегли заеми?Питам, че май много такива не сотанаха.

137

Анонимен

преди 4 години

До ds buf"В 21 век да си жена вече не е предимство."Кога е било прдимство? 17 век? Я преживееш раждането я не. Подмятата те, като парцaл. Родата на мъжа, даже и името ти не помни, ами се обръщат с теб с "момата" в продължение на години. Ако мъже ти пие и те бие, няма проблем. Може да те изрита в гората с децата и нямаше никой, койот щеше да е против. Невероятните права на "негласувне", неходене в университет, редовен сексуален тормоз (разбирай изнасилване) ... Кеф им е било на жените преди ..

136

Анонимен

преди 4 години

Работата е, че всяка институция е в паник в момента, защото ако Англия излезе от ЕС, ще се променят множество правила. Прожедурите по издаване на гражданство са дълги с много изиксвания. Просот никой не иска, да ги задейства, да работи 2-3 месеца, после да се наложи, да се работи наново, защото са с сменили правилата ...

135

опетков

преди 4 години

Има за какво да се тревожиш маце. Който идва само да учи или е "икономически неактивен", какъв евфемизъм за мързеливец, просто не заслужава да получи британско гражданство.

134

ne si prav

преди 4 години

До висок Виж и профила във фейсбук. Матю си е бял англичанин..Пишеш глупости.

133

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се разбра освен, че госпожата не отговаря на условията за гражданство. Защо сте на писали статията изобщо?!?

132

опетков

преди 4 години

До Анонимен123 Англичаните дават гражданство без проблем ако си живял, работил, не си престъпник и си плащал данъци в държавата в продължение на 5 години. Какъв е проблемът на въпросната другарка? Вероятно не изпълнява едно от тези условия. Вероятно не може да докаже, че е работила и е плащала данъци. Каква е вината на бюрокрацията? Имат си хората закони и правила и държат всеки да ги спазва.

131

Кратун

преди 4 години

До Анонимен 131Поясни моля, какво цоцат тези с двойното гражданство, като всички социални плащания се получават само от една държава - тази или онази, но не и от двете едновременно. За това си има съответните спогодби.

130

Анонимен

преди 4 години

Като това е дъщерята на Даниела Бобева, какво прави във Великобритания? Защо не е в Русия, Беларус или в Молдова? Да отиде там да и дадат гражданство.

129

Анонимен

преди 4 години

АЗ писах преди малко,че Матю е от Сенегал и ми изтриха коментара.

128

ds buf

преди 4 години

Аз пък си живея в Бг.Имам си работа и добри приятели две деца и готина жена.Да трудно е тук ама ми е готино.А за тази къкво да кажа....повечето са като нея..я за Матио..я за Ханс.В 21 век да си жена вече не е предимство.Аиде останете си със здраве.

127

Анонимен

преди 4 години

Направо и ние да напускаме ЕС и да поискаме от Англия да им станем колония. Така всички ще сме английски поданици и най-сетне малко ще ни подскочи самочувствието. Друго си е да си бритиш ситизен и всичко да ти е тип топ....а не някакъв си ***.

126

Анонимен

преди 4 години

Кога папка кюфтаци не рива ***, са що ривеш?

125

Анонимен

преди 4 години

Да и направим касичка, за да и събираме стинки за правна консултация, шот горкичката не мое си го позволи. Га хленчим хленичм в бг, а га се прайм на голямата работа сме бритиш поданици. Я чупката и си хленич на бритиш инситутцийките.

124

Анонимен

преди 4 години

Аз лично се просълзих...Особено когато и се досвидяха 5 кинта за адвокат...Тя може и повече!

123

Анонимен

преди 4 години

Да съберем парички за свестен адвокат, правните съвети имат цена!

122

Анонимен

преди 4 години

Хайде всички довечера на протест преднанглийското посолство!!! Как така ще се гъбаркат с бедната изтерзана българка тези англо-сакси. Ще искаме незабавно гражданство за всеки българин стъпил на английска земя, както и по едни 4-5 хиляди паунда джобни на калпак месечна помощ.Ааама ха!...И ние си имаме права. Не стига, че в България е толкова неприятно, ами и на англичаните ще им търпим идио.тиите.

121

Euroconsultants

преди 4 години

Магдалена Филипова-Ривърс, КонсултантОсновни компетенции: координация на процесите в организацията, опит в подготовка на тръжна документация по проекти, подготовка на проектни предложения за кандидатстване по Eвропейските структурни и инвестиционни фондове, изготвяне на бизнес планове, извършване на икономически и маркетингови анализи, секторни проучвания, обработка на статистически данни

120

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли с такъв профил като консултант:"Опит като консултант в работата по проекти в сферата на социалните предприятия, икономическото развитие, бежанците, както и по програми за предоставяне на техническа помощ и транснационално сътрудничество."не може сама да си подготви документите или да плати на адвокат?Изглежда причината за отказа е друга.