76

Хахахах

преди 4 години

Питайте немците около гетото в Дуисбург дали ромите вярват в немците и дали немците на ромите!Само за 5 години опит,хората имат много ясен отговор!

75

Анонимен

преди 4 години

- Над 90% от тях категорично не желаят да учат и да работят.- Ние категорично не ги искаме.- Новият Голям брат всячески се опитва да ни натрапи задължението да ги храним, лекуваме и дундуркаме.- Доскорошният Голям брат поддържа контакти с тарторите на тукашните индийци. Какво ли цели?

74

Наблюдател

преди 4 години

Стига с тези йезуитски статии!Това прокълнато племе не вярва дори в родната си индийска държавност!Не вярва на нищо по света,освен да крабне,лапне и да бегне с келепира!

73

Анонимен

преди 4 години

Това е основният електорат на герб.

72

Анонимен

преди 4 години

Не само повечето от ромите , но и повечето от българите на вярват на полицията.

71

V

преди 4 години

Въпроса е дали българите вярват на КПСС, опа извинявам се на, ЕК. Бъркам ги постоянно! Причината Европа да се пълни с пoдчовеци, е факта, че ЕС от една страна налага дневен ред за смесване на населението, в търсене на цвят тъмнокафяв и спад на коефицента на интелигентност до към 75, а от друга страна, дневния ред се изпълнява, като просто отговорността се размива, и ако някой тръгне да спира бeжанците, те му казват, та кой си ти да решаваш. Казал ли ти е да го правиш ЕС. Същото и с "рoмовете"!

70

българин

преди 4 години

Не са само ромите, не са само ромите!И ние, българите не им вярваме на държавните институции на Републикс България (бивша Народна Република).

69

Анонимен

преди 4 години

1. Индийците - в Индия.2. Никой няма право да заробва човек в наше време, а в днешна България работещите и плащащите данъци са заробени да хрантутят здрави, млади, но неработещи индийци и безбройната им челяд.3. Пенсиите на трудовите пенсионери са намалени наполовина, за да има пари за хрантутене на ромския етнос.

68

Bлк

преди 4 години

Да си ги прибират. Те освен от тояга, от друго не разбират. Това си е поплач, изгонена от индийците до последния човек.

67

Анонимен

преди 4 години

Те българите са се скъсали от вяра.

66

Анонимен

преди 4 години

Ааа, не са само те. И ние, българите, не им вЕрваме, споко.

65

тра

преди 4 години

Повече от 10% от дадено нещо вече променя пейзажа. Основният проблем всъщност са десетте процента. Единственото спасение е да спаднат под 10% от населението. Тогава нека си скачат наволя и да си пеят под дъжда.Ако са обаче над 10% - зле за тях , зле и за нас. Те самите няма как да се погрижат за държавата, те чакат на нея.Затова - най-добре е за всички да намалеят под заветните проценти.На запад ли ще ходят, на изток ли - тяхна си работа, ама ако изобщо ще има държава - да намаляват.

64

ек лицемери

преди 4 години

ЕК,ромите са никой,не ви плащат тлъстата вноска,с която захлебвате,нито ви връщат после еврофонодовете,които раздавате така щедро на ваши верни тъъртеи евроатлантици. БГ народ прави това,така,че само от него трябва да се интересувате.

63

Баро

преди 4 години

Нйе сичкото ром, не варваме на правусъдйетоо но варваме на патията БСП и ДПС зъщуто секу като дойдоат изборите ще има в махълътъ кибабчета и деби за децъта. Щи иму ногу и за ички, гуспожъ Мая се гижи за наз! Само БСП и ДПС доло дугите ложци. Балгарите гулемй разизти. Тува е ложо!

62

Май

преди 4 години

Цяла Европа става тъмна Индия!

61

...

преди 4 години

А унгарските роми,които изнасилиха и заклаха унгарски полицай преди 6 години,имат ли вяра в унгарската държава?

60

...

преди 4 години

А румънските роми вярват ли в румънската държавност?

59

Наистина

преди 4 години

Ромале от гетото на Дуисбург как ли мислят?А това от Милано?А край Барселона?

58

Що така си

преди 4 години

Мисля,че ромите нямат вяра и в немската и френската полиция и държавност!

57

анонимен

преди 4 години

имам познат в махалата и той си казва че дали има и 10%от маалата с чисто съдебна минало повечето ненавършили пълнолетие с по няколко присъди