66

Анонимен

преди 4 години

Ердоган миротвореца му викали.Хрисим и добър човек.

65

Пламен

преди 4 години

Шопкини да стрижат вуната, да мажат дирниците. Идат, идат... ГоУеми, гоУеми.

64

Анонимен

преди 4 години

До "Анонимен#62": Ако щеш вярвай, но в подобни акции нашите военни в пограничните райони са с ПРАЗНИ пълнители. И те се чудят, ако рипнат тези, които гонят - какво правят. Ако щеш вярвай, твоя си работа. Да не говорим, колко от тях са в състояние да стрелят по хора, да виждат последствията и да продължават да стрелят...

63

Анонимен

преди 4 години

Прави са. Европа много обича така. Гетото да е на другия в къщата. Аз ти правя кризата, участвам във войните на САЩ,разрушаваме страните, но после не искам да знам за последствията. Сега е момента на Турция ако иска да им изкара продажните душички на розовите охранени брюкселски о. лигофрени. Не обичам Турция но в този случай са прави, а ЕС е една разпадаща се ***, и турците сега ще използват да шантажират и заплашват. Типично по мюсюлмански, ще правят политика стил "Капалъ чарши"

62

Пламен

преди 4 години

До "До Пламен",#62: Къде го водя тоя надутия двуметров Софиянец? Със свещ да го търсиш. То в София последните пет години, само Кончита Вурст и Бой Джордж. Нали сте модерни, с абонатент за козметичен салон, АйТиТа. Да дойдат тъмните да ви поопрашат жените, че от "липса", изперкват.

61

Анонимен

преди 4 години

Как ще ги пусне? Ако България и Гърция имат адекватна гранична охрана и армия... Няма как да влязат. Просто ще стигнат до другия край на Турция. Нато да разположи войски по границата на България и Гърция и точка по въпроса. Няма какво да го слушате тоя мустак. Всеки нарушил границата и да стрелят. Слагате предупреждения, че ще се стреля и всеки да си решава. Неможе 10 год някъв Пинко да плаши цяла Европа.

60

До Пламен

преди 4 години

ПЛАМЕНЧО, това слънце пак те е напряко на къра. Пий си хапчетата , момче. Не с ракия, с вода. А тея ти думи искам да ги повториш пред двуметров Софиянец. Ще ти платя за гипса , недоразвито същество странно

59

Анонимен

преди 4 години

Хубавото е че в най-бедната страна в ЕС и най-изпадналите емигранти не искат да живеят.И нали Бойко е приятел с Ердоган,ще му каже сакън Тайпи сакън не ги пускай насам и турците ще ги пуснат през Гърция.*** нека минат и през Кузей Македония и там да се заселят.Щото маджарите са си направили ограда,не като на Валерката кокошкарската мрежа.

58

Анонимен

преди 4 години

В София има много място, могат да приемат и инвтегрират поне 1 милиоин.

57

Пламен

преди 4 години

Да ги пускат, че КРИБ(Киро ГелЪ), що сълза орони за липса на материал. ЗагинЪ бизнесЪ. Пускайте ги по-скоро. Да идват на Боката в Бълхарника - да видят що е то Евросъюз. Всички в София. Чака ви Столицата с отворени обятия. На всеки ъгъл има дюнер(цитат!)... Заповядайте братя столичани, заповядайте. За младите мераклий със здрав *** - да чукат в студенстки град задочничките, после и редовните. И трева има, и прах. Добре дошли софиянци, венсеремос!

56

Голям празЗ

преди 4 години

тия в Б-я не искат да идват....щот тука е сървайвър и няма да оцелеят.

55

Анонимен

преди 4 години

На Ердоган сигурно му е омръзнало от пазарлъци да плащат или да си понесат последствията.

54

мак

преди 4 години

Турците ги пускат у тях нарочно, за да се препълнят центровете и да имат повод да изнудват. Защо плашат, че ще пуснат сирийците към Европа и вече не искат да ги държат на безопасно място?

53

антизападопоклонник

преди 4 години

80-милионна Турция със силна икономика, сравнително високи заплати, изключително благоприятен климат, да не може 3млн. бежанци(емигранти) да асимилира! Има нещо гнило в Турция явно!

52

Анонимен

преди 4 години

Не е шега и завода на Фолксваген в Турция.

51

Наблюдател

преди 4 години

Ние пък ще ги спрем.

50

Анонимен

преди 4 години

А бе ние да опукаме 20/30 с калашника, а пък ти после си ги пускай колко щеш...

49

Анонимен

преди 4 години

до 47Така ще стане !

48

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

до 44 Асимилацията на ГЯ ./ .УРИ. ТЕ европейци към МИРНАТА РЕЛИГИЯ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА Я СПРЕ евро чиновниците не го й иска - насъчва се ! Местните назначени от ЕС им е ЗАПОВЯДАНО ДА ПРИЕМАМЕ ПОВЕЧЕ МАТЕРИАЛ ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА ГЕНО ФОНДА . Така че бегай по едно розово мече да купиш и отивай на Капитан Андреево ,да просрещаш новите си роднини .Може и одата на радостта да пееш като ги запознаеш с дъщерите си !

47

Fenasi Kerim

преди 4 години

Турция не е длъжна да ги изхранва. Нали патриотите ви построиха телена мрежа, тя да ви пази. Турция вкара в затвора Митьо Циклопис по 5 ПЕТ! обвинения поискахте си го. Независимия бг "съд" или по скоро бг-мешерето го освободи и е чист като сълза.