10

Анонимен

преди 4 години

До Deutschlandтова е при развитите икономики. При развиващите се не е учудващо, даже е малко-малко.

9

Анонимен

преди 4 години

3.5% на година, спрямо предишната година означава че за 20 години растежът се удвоява. С други думи ако Датчаните спрат да се развиват, ще ни трябват около 140 години за да ги настигнем с това темпо...

8

Deutschland

преди 4 години

Браво учудващо добри за БГ икономиката данни.Казвам учудващо защото имам предвид стагнацията в Европа и Еврозоната където страни като Германия се радват на 1 % растеж.Това е пътя ,дано правителството получи още няколко години възможност за работа.

7

iceblast88

преди 4 години

БВП е едно нищо! БВП отчита - аз давам на таксиджията 2 лева за да ме закара, той ги дава на кафеджията за кафе, кафеджията ги дава на лафката за цигари, лафкаджията ги дава за баница и тн. накрая БВП 200 лева, а реално са едни 2 лева въртяни наляво и на дясно. Реален продукт 0, услуги бол. Ето за това пари няма! Защото пари и икономика се правят от износ - внос = реално пари! Когато износа ни стане над вноса, тогава ще има пари в държавата!!! Всичко останало е захаросани простотии!

6

Шнорхел

преди 4 години

А според неграмотното мислене което имам, установих,че тези 3.5% са на шепа хора от корупционния кръг!

5

Я па я..!

преди 4 години

До Анонимен 11 Пари има бал , но не са за заплати и пенсии. Саниране , пътища , ремонти...

4

Анонимен

преди 4 години

Расте много ясно, работещите българи го усещат по банковите си сметки от години насам. Мрънкачите мрънкат, но ще им се обръща все по-малко внимание.

3

Помня

преди 4 години

А при Костов ръста на БВП беше 6.5 %. Само Нова Зеландия тогава имаше ръст от 9.0 %.А сега се радваме на 3.4 %.И Костов бил лош , ? Ах вие неблагодарници !

2

4040

преди 4 години

Все расте тоя БВП и ние сме пак на минимална заплата, Бойко пак да дрънка глупосто.

1

Анонимен

преди 4 години

БВП има, пари нема. Действайте.