10

Victimized

преди 4 години

По 23 милиона на километър, сигурно трябва да е с позлатени мантинели.

9

iceblast88

преди 4 години

До Не е ли множко?Ти пък, множко, малко е! Трябва да има за малките Тиквунчовци, за Свинетзила (знаеш ли колко струва едно покривало за линеен кораб?), за всички тиквички в организирана престъпна група ГРОБ, за всички техни роднини (преки, далечни или наследени), за приятели, за балдъзи, стринки, чичовци на братовчедите по зълвена линия. Е на толкова хора като ги разделиш 145 милиона и то няма да остане да се вложат дори по 2 лева на км! Мъка, нечовешка мъка!

8

Дре

преди 4 години

Амбициозен проект, слушаме за него от има няма 10 год. Дано не си остане пак предизборно обещание, ама все пак помним и виждаме как се строи и ремонтира в последно време. След това остава Люлин - НИМ и кога ще пуснат детелините на северната дъга?!

7

Не е ли множко?

преди 4 години

Бааа го, 145 милиона за 6 километра!

6

Бай иван

преди 4 години

На час по лъжичка. Това околовръстно го правят от 15г. И има още: Люлин-НИМ, този участък следоще 15.Само така.

5

Анонимен

преди 4 години

Хм. Ама "южното околомръсно" свършва на края на Бояна. А после.....?

4

iceblast88

преди 4 години

А на влизане в личния виалет на Баш Бай Тиквонтук Берлибей на име Абсурдистан през Дунав мост няма дори осветление през ноща! Граничен пунк създава първоначално впечатление на туристите и гостите които пристигат на тази територия за едно откъснато от света, мрачно като във филм на ужасите безлюдно място където няма как да видиш траповете по улиците! Ама за 30г. пари за едни 20 крушки не се намериха, че поне като идват хора да не си мислят, че са попаднали в зоната на здрача!

3

Бай Танас

преди 4 години

Ще бъде направена преди изборите. Споко ;)

2

Анонимен

преди 4 години

ТЕЗИ ЛЪЖИ ГИ СЛУШАХМЕ И ПРЕДИ ПРЕДИШНИТЕ МЕСТНИ ИЗБОРИ, ЧЕ И ПО-ПРЕДИШНИТЕ.

1

Анонимен

преди 4 години

А така.... Блъскайте още милиони и правете ремонти на ремонтите....Хората пари за хляб нямат, но държавата строи стадиони и вафлени магистрали, че после и данъците увеличава.....