64

Анонимен

преди 5 години

Това в исляма. На толерастите да го напомним.Всички които сега ликуват за ислямизирането на Европа. Които са за интегриране, толерантност итн..... Същите тия о.лигофрени толерасти хубаво да четат такива статии

63

Анонимен

преди 5 години

А ние ги каним в Европа. ЕВАЛАТА Меркел, браво ЛИБЕРАСТИ!

62

Европейка

преди 5 години

Това ли искат правозащитници,които влачат имигранти в Европа и подкрепят исляма,затварят си очите пред шериатските съдилища,браковете с малолетни,неспазването на европейските закони?Трябва тях да ги удари,за да се освестят.Да отидат да защитават жените в Арабия.

61

Аз

преди 5 години

Стига ве каква ценностна система имате тези хора да ти мине през ума да убиеш сестра си а да го направиш направо е извън мисленето ми , не мога да го осъзная точно как е възможно!

60

iceblast88

преди 5 години

За съжаление Исляма и тамошната територия са все още в Средновековието и в близките 500г. няма да прогресират! На тях си им харесва така и затова няма желание за промяна! Единствената надежда за света е да изгради една много висока стена между тях и останалия свят и да ги оставим там докато сами поумнеят! Насила хубост не става са казали старите хора и затова няма как там нещата да се променят с натиск отвън, сами трябва да пораснат достатъчно за да се променят!

59

Миро

преди 5 години

Иначе по целия свят уж се борят за правата на жените. Не получавали запалта като мъжете и тн. Онези *** ги изпотрепват а нашите си мислят, че вършат работа. Като завладеят Европа ще дойде и при нас това.

58

Да ама...

преди 5 години

Очаквайте скоро и по ваще географски ширини!!! Машала!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Каква чест тука - дивотии.

56

Олд мен

преди 5 години

Не случайно евреите не правят разлика между палестинците и дивеча _ отвреме на време си организират ловни излети.

55

Кратун

преди 5 години

Пак ли почваме с Истанбулските истории? Явно проблеми има ТАМ. Отивайте да ги работите тях!

54

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се признае на евреите, че неслучайно са ги натикали там в онази ивица Газа, която мяза на клошарник за сметка на подредения Израел.

53

Анонимен

преди 5 години

Моля любителите и пропагандаторите на Истанбулски конвенции, да се отиентират към Палестина, Турци, Сауд. Арабия и прочее. Яхвайте ел-тротинетките и поемайте на там!Сълзливите ви статийки тук не минават!

52

Диабло

преди 5 години

Под крилото мемет в сянката на алахата.!.

51

Циба

преди 5 години

Жалко за хубавото момиче.Ама така е....вари ги,печи ги...мръсни безсмислени копанари.Голяма чест е да пребиеш (убиеш) по-слаб от теб.За кво ревете тогава като ви пердашат с бомби,*** безподобни....

50

Излагация

преди 5 години

Започва се от малкото - снимки с годеника в инстаграм/фейкбук и се стига до фотосесии като тази на Андреа.От друга страна боят не е решение. Някой като държи на излагането повече от на честта си, оставяш го и търсиш друг.

49

Анонимен

преди 5 години

що ни занимавате с палестински семейни ценности, и въобще с арабските?!

48

!? ама сериозно

преди 5 години

Както винаги половината коментиращи са сбъркали статията и мастото.А иначе , тоя е мноо неадекватна, тръгнала да се хвали в нет-а че си е намерила квартална батка. , че ако не го качи , няма да й повярват.

47

Lan

преди 5 години

Мъжът е мъж само ако се бори с равни."Нещо" посегнало на жена, дете или по-слаб човек, НЕ е мъж, а е мекотело! В това няма чест...тия понятие си нямат какво е чест!

46

Анонимен

преди 5 години

По-добре по силните и способни мъже да се съберем и сами да защитаваме жените ни щом държавата е абдикирала. По интелект превъзхождаме вражеските сили.

45

оветщщ

преди 5 години

Уж Будисте, как може да разжалваш Буда до богче?