11

Радка

преди 4 години

"Така че не беловласите старци помогнаха на партията (на крайната десница) да предизвика сътресение в политическия пейзаж на Изток. Затова трябва да се страхуваме за бъдещето на демокрацията", отбелязва берлинският вестник "Тагесшпигел" в редакционна статия."Демек ако нас не ни избират значи не е демократично.Демократично е щом партията седи на бюлетината - а тя е обща!тия ако са "крайна десница", а "НПД"-то какво ще е тогаз? Ракета?

10

Радка

преди 4 години

"Така че не беловласите старци помогнаха на партията (на крайната десница) да предизвика сътресение в политическия пейзаж на Изток. Затова трябва да се страхуваме за бъдещето на демокрацията", отбелязва берлинският вестник "Тагесшпигел" в редакционна статия."стартият бял мъж има млади бели синове. "опазването на околната среда и цифровизацията." - а хората питаха кога ще си ходят Сирийците.- кога ще се спре нелегалната миграция.Хората не искат интернет, а искат родината си и сигурност!

9

Анонимен

преди 4 години

Варварска религия ли е исляма във сегашния си вид

8

Marco

преди 4 години

В западните провинции са толкова промити и обременени, че ще гласуват след някоя година и за партията Шериат за Германия. За последно, разбира се.

7

Анонимен

преди 4 години

Първи сложи Франс прес за параван и накрая си призна че си крала пак от сайта на БТА ..................Зелке и за тва ти плащат заплата , че ти нищо не си работила само копирала и поставила един Текст който всяко едно дете може

6

Анонимен

преди 4 години

Тва е резултат от последните 29 г както и у нас , само тези избират които са неподходящи

5

до Авторката

преди 4 години

поредния ти копиране Текст от друг сайт

4

Анонимен

преди 4 години

Още през 2021 г. АзГ ще е първа политическа сила в цяла Германия. Неизбежно е защото става въпрос за самосъхранението на германската нация. Никакви писъци и клевети, че АзГ били нацисти и фашисти няма на спрат промяната!

3

Въх

преди 4 години

А милионите турски роби в Германистан са за Ердоган!

2

Анонимен

преди 4 години

Крайно десните партии са резултат от некадърното, безотговорно и продажно управление на Сорослевицата. Толерастията и фанатизма на *** законите им докараха Европа до колапс. В някои квартали на големи европейски градове, вече управлява исляма. Корабите с африканци пристигат всеки ден, престъпленията са ежедневие. Добре че има партии като на Орбан, Ле Пен, Салвини, Абаскал итн, защото иначе оставят ли всичко в ръцете на тия джендърски фанатици, Европа заминава

1

не лъжете

преди 4 години

Това са пълни лъжи. Победата на Меркел и социалистите в източните провинции са лъжа,още повече,че възрастинте хора там помнят ГДР,изнаят,че бяха измамени с присъединяването си към ФРГ. Алтернативата е спечелила реаЛно и в двете източни провинции.