60

До Анонимен 44

преди 4 години

В нашата паралелка имаше момиче, което притежаваше талант да пише хубави съчинения. Всеки път след класно или контролно, учителката я караше да чете нейната работа и пред нашия клас, и пред съседните паралелки.Но веднъж я нарече "момиче с буржоазно възпитание".В дипломата за основно образование й писа (5),защото уж си била водила бележки за всеки един от нас и с оглед на тях ни оформяла успеха.Така синът на един посланик,който едвам изкарваше тройки, защото не учеше, също имаше (5) в дипломата!

59

3000 да не е като

преди 4 години

3000 да не е като 300 000? Това че са се записали за в момента,не означава че ще завършат или няма пак да се завърнат там където работят родителите им. В чужбина вече има повече българи отколкото в България.

58

честно

преди 4 години

Истината е,че тия деца са предимно от ро*м*ски произход и са се записали в България да изкарат до 4-ти клас,защото по новата програма НЕ се пишат оценки и никой не остава.Най-ученолюбивите ще дотътрят до 7 клас и като видят сложните изпити по БЕЛ и математика след 7 клас за гимназия се отказват да продължат изобщо да учат. Българското образование е направено така че бедните деца да се откажат да учат. Претрупан и сложен материал,който трябва да се ,,назубри" без да се стимулира мисленето

57

Винету

преди 4 години

Завръщането на индианците... Втора част.

56

трън

преди 4 години

До ЕдинИмате предвид ДС(БСП, ДПС, ГЕРБ, ВМРО и т.н.)

55

Waffen SS

преди 4 години

Когото една страна няма наука,индустрия,селско стопанства,здравеопазване,то за какво са и необходими образовани хора.Просто наблюдава се в завършваща фаза плана РАТ-Ът,онзи едноокият Ран,на който виетнамските зенитчици му извадили другото.А в България да продаваш зад щанда,да наливаш бензин,да разнасяш кебапчета не е необходима докторско степен.Такава не е необходима и за наркотрофикантите,сводниците и други иновативни професии,които се развиха по време на демократичният неолиберализъм

54

Лора

преди 4 години

А кои се завръщат - ***, които не знаят дума български ? Или преуспели ?

53

Лолитта

преди 4 години

Като нямате деца , ще ви направим. Тази земя няма да остане празна.

52

Анонимен

преди 4 години

Щом вече и в София започна да се чувства липста на деца и столични уцилища вече намаляват паралелките за първокласници, считайте по провнцията колко деца са останали.

51

какво тук предлагате

преди 4 години

МИЗЕРИЯ

50

пропаганда!

преди 4 години

.....а колко наши деца заминават и се раждат оставайки там?

49

Анонимен

преди 4 години

А колко деца си тръгват трайно от страната всяка година пишете ли? Десетки хиляди са.

48

Анонимен

преди 4 години

Ей какво е гербавата стабилност!Палячовци!

47

Анонимен

преди 4 години

Много от децата с бг произход незнаят български. Не виждам смисъл в този изпит по български.

46

шпионаж

преди 4 години

До новия почин на саца!Във всяка паралелка задължително си имаше доносчици под прикритието на учкома и ДКМС-активисти които докладваха всичко каквото се говори на класните си ръководители

45

български писмен

преди 4 години

До До Учителска мафияВ прогимназията отличните оценки по български писмен се определяха от партийния секретара- преподавател по български и от това зависеше дали ще си пълен отличника в някои техникуми като например механотехникума приемаха само с пълен отличен!

44

Анонимен

преди 4 години

До До Учителска мафияПълните отличници предварително ги определяха по партийни заслуги на родителя!И срещу тях да тичаш не можеше да ги настигнеш вечните отличници на класа!Партизаните насочваха пистолети на учителите и казваха ЖИВОТА ЩЕ ГИ НАУЧИ децата

43

новия почин на саца!

преди 4 години

До До Учителска мафияНякои учители предварително ти пишеха двойки за да се стегнем и поправим в края!!!А, че у дома това се наказваше с побой не ги интересуваше......Наричаха ни хулигани, невъзпитани,гамени ОТ ТЕБЕ ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕ.

42

-ама не!

преди 4 години

До Да ама...Не е родно а комунистическо в услуга на БКП с преиначена история - терористи!!!

41

Да ама...

преди 4 години

Като премахнем бройката на тия имащи двойно гражданство от южната ни съседка, отгледани в Анадола или тия с *** венци - и цифрата става 0.