32

Анонимен

преди 4 години

След като е човек на Менда какво очаквате?! Кучетата си лаят, керванът си върви! Нека новите лайкове в Инстаграм започнат сега! Добрите момчета отиват в Тая, лошите където си поискат. Дъртите комунисти имаха някакъв морал, но техните отрочета се поквариха, сега на власт идват трето поколение отрееепки. Тотален политически и икономически разврат! Това не е демокрацията, за която скачахме! Пак ни прецака ДС.

31

Анонимен

преди 4 години

Ще го потупат по рамото и ще му кажат " когречулейшън"!

30

Аукцион

преди 4 години

10К за гаранцията,10К за съдията,Купено, закривам.

29

сминдух енд чесън

преди 4 години

Един път вече е избягъл,ще го чакат съвсем да изчезне.

28

TheCrow

преди 4 години

Ако има някой, който се е надявал на нещо друго освен условна присъда значи никога не е живял в България или е ***!

27

odpo

преди 4 години

Еее нито ще чуете, нито ще го видите повече хахаха

26

Смешно

преди 4 години

100 коментара откъде пари за БМВ и за 10к гаранция...Бащата е шеф на областен НАП, то само с доказуемите доходи ще има 40к на година от заплати и ДМС. Проблема е, че пак пробват да крият и понеже е дете на наш човек ще стане като Стависки с максимум условна...

25

hdfghfg

преди 4 години

Ама не пишете, че за 2 години шофьорски стаж, келешчето има над 10 нарушения на ЗДвП, нали? А фактът, че е избягал от местопрестъплението?!Да му дадат сега 10-15 години ефективна присъда и да научи урока по трудния начин!

24

Анонимен

преди 4 години

аха, и понеже е избягал веднъж, няма да избяга втори път

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Почти не останаха такива журналисти, всеки си пази хляба иначе излита на улицата.Не видя ли, че на пресконференцията на Борисов и Урсула - шефката на ЕК, микрофоните на журналистите бяха демонтирани.На пресконференцията на ГЕРБ и СДС журналисти нямаше.Ти видя ли нещо за новината, че Федерален съд изобличи клеветите срещу Асанж и измамата "Русиягейт", но медиите мълчат.

22

Анонимен

преди 4 години

Na turcite im vrastat knijkite, vij na Mestan kak mu varnaha turskata diploma za shofior.

21

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Другият месец има избори - ГЕРБ трябва си получи присъдата...

20

Анонимен

преди 4 години

ЕЙ сега журналистите трябва да ровят и да разследват, да се борят подобни случаи на престъпления да не се покриват! А не да ми пишат за сексоални хороскопи и на коя чалгаджийка и се видяла сливата на плажа!

19

Активист на БКП

преди 4 години

Помните ли шефа на НОИ в Силистра,който беше отпускал фалшиви пенсии? Направиха ли му нещо ? НЕ !!! И тук ГЕРБ ще ,, покрият,, работата..

18

Само питам

преди 4 години

Освободили са го защото няма опасност да да избяга или да се укрие ?

17

Анонимен

преди 4 години

На всеки може да се случи подобно нещо, но да ИЗБЯГАШ Е НАГЛОСТ, КОЯТО Е ФОРМИРАНА В СЕМЕЙСТВО,В КОЕТО ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ Е ПРИЕТО ЗА НОРМАЛНО! Ненаказуемост, връзкарщина и безнаказаност- това са нещата, които отличават простолюдието от червената мафия, която вече 80. Пие кръвта на народа. Аз съм сигурен, че на убиецът нищо няма да му направят, с времето всичко ще се размие! За вас- не знам.

16

баба мара

преди 4 години

системата се е задеиствала мислете на изборите иначе загиваме

15

До Стига бе

преди 4 години

До Стига беТати му, шефа на НАП Пловдив, е подчинен на ББ и се отчита правилно.

14

marquise

преди 4 години

Ами сега, какво става с версията на г-н Венелин Ангелов, че синът му е невинен и няма нищо общо със смъртта на възрастната жена?Едва сега започва драмата на семейство Вълчеви! Няма го вече бившият директор на ОД на МВР - Пловдив, г-н Илков!

13

Анонимен

преди 4 години

Na rozovata plovdivska prokuratura s dalgite pink manikuri, ako nekoi ubie tehen blizak rodnina, dali taka lekichko ste go pusnat pak za 10 000 leva? Dosta lak za nokti moje da se kupi s 10 000 bg leva vse pak...