164

Анонимен

преди 4 години

Защото е неефективен българина. Труда му не е добре организиран. Бивши царисти (1878-1944), бивши комунисти(1944-1989) и настоящи капиталисти (1989-2019) - при всички вас българина е работил по неефективно от един чех, дори сърбин или румънец...резултата е налице!

163

rusnak

преди 4 години

Истината е проста. Отвърнахте се от Русия, а запада хич не ви уважава. Тва е.

162

Анонимен

преди 4 години

Ми нали беше рухнал?

161

Щирлиц

преди 4 години

Комунизма не си е тръгвал.

160

Дельо Хайдутин

преди 4 години

Кой е на принципа:"Кой ми **ра в гащите"...Работиш, работиш а после типраснат едни 800 лева и айде до другия месец...

159

Анонимен

преди 4 години

До БългаринБах аз този комунизъм, 30 години преход, та комунизма беше 45г.Какво искаш да чакаме още 15г. за да закръглиме на 45г. преход ли?

158

Анонимен

преди 4 години

Тия синдикални организацийки са *** импотентните смешници. Само дрънкат глупости, без да вършат каквото и да било. Все едно не е публично известен факт, че българския бизнес се състои ексклузивно от алчни мутри, които искат да им се бачка ангария. Ако няма ефективни санкции за работодател от порядъка на 20 000 лв. за неспазване на трудовия закон, и то за първо нарушение, нещата ще стават още по-зле.Въпросче: на какво са способни тия, които нямат нищо да губят, спрямо ония, които имат всичко?

157

Анонимен

преди 4 години

МРЗ трябва още сега да стане 700-800 лв. нето, а не 460-470лв, както е сега? Защо Манолов не подхване най- болезнената тема?И като алармира сега за извънредния труд, какво? Да не би бизнесът изведнъж да започне да го плаща или позволи работещите да почиват 2 дена в седмиците?Досега нищо не са направили синдикатите и отсега нататък нищо няма да направят.

156

а МРЗ?

преди 4 години

А минималната РЗ защо не я говорят? Б.Петков, Синдикати всички мълчат за позорно ниската минимална РЗ. В коя друга страна от ЕС тя е 230 Е?!Навсякъде в частния сектор работният ден е 10-12 часов, раб. седмица е 6 дневна. Защо синдикатите мълчат за работенето в събота?Докато Велев и Домусчиев командват, никога няма да се повишат доходите на работещите. Управляващите подкрепят експлоататорите.

155

о правление

преди 4 години

Само се чудя,щом всеки сам ще се оправя,защо издържаме грамадна безполезна администрация,занимаваща се с нищоправене.Един министър председател,5-6 министъра и по десетина човека към тях е напълно достатъчно за 5-6 милионно население.

154

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО НЯМЯ ДЯ СЕ РАЗБЕРЕМ,ЗАТОВА ДА РАЗДЕЛИМ ВСИКИ ГРАД НА ДВЕ-ИЗТОЧНА И ЗАПАДНА.БОКО ДА УПРАВЛЯВА В ЗАПАДНАТА,А НИНОВА- ИЗТОЧНАТА.ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ Е ПО-ДОБЪР.И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ДЕЛИ НА 2,НЕ НА 1.

153

Анонимен

преди 4 години

До Честен българинХахах...мечти братле.

152

Анонимен

преди 4 години

Нинова пречи на демокрацията, предлагам да изберем ГЕРБ отново и да дойде демокрацията и да зимаме яко мангизи да забогатяваме!

151

Честен българин

преди 4 години

Предлагам да дойдат честни политици които да не крадат, и парите спестени от кражбите да се превеждат на частните фирми да ги дават като бонуси към заплатите и да зимаме яко мангизи да сме богати!

150

Анонимен

преди 4 години

За да функционира демокрацията и трябват поне 300 години колониализъм или местната валута да е и световна валута. Иначе се получава демокрация като в Никарагуа, Панама, България, Нигерия, Ангола, Либия, Ирак, Украйна, Хаити, Сомалия и като цяло в 95% от демкратичните страни.

149

Анонимен

преди 4 години

на първо място сме прости хитреци,после сме бедни в лв.,пък и истински бедните в България не са чак толкова много

148

анонимен

преди 4 години

Българите сме бедни защото нашите политици ни крадат! Елементарен отговор! Други въпроси?

147

Анонимен

преди 4 години

Само с демокрация не става. Чакаме кога ще свърши прехода и Кога ще има капитализъм.Да видим има ли някаква разлика С туй нещо сега дето е.

146

анонимен

преди 4 години

Демокрацията не можа да дойде заради такива като Нинова, Овчарови разни олигарси намазали от БНБ след 1989 г.!

145

Анонимен

преди 4 години

От всичките коментари дотук стана ясно че нищо не ни е ясно ! - тотал щета му казват хората.