11

Анонимен

преди 4 години

Не се плашете, още може.

10

Анонимен

преди 4 години

Ами гласувайте пак за Тиквата и протежето му некадърния и крадлив Фандък.

9

Картофчо

преди 4 години

Да идат да линчуват, великите демократи, които реституирана парковете и градинките между блоковете, все едно са земеделски земи. Ама навремето си ги избираха, щото те били модерното бъдеще. Ми ето ви го модерното бъдеще. Вие си го избрахте!

8

от Варна

преди 4 години

Какво са ревнали? Всички дето не са идвали от 30 год, си мислят, че сме се самобетонирали по морето-"бетономорие" било, а то има място за всичко и за всички. Така е и в София! Някой ако ми каже, че в София няма зеленина и е само бетон-лъже или не е ходил. Нормално е в голям град да има различни интереси. Презастроено е ... в Кайро, Хонгконг, Токио....при нас засега бива- просто вътрешна миграция.

7

Анонимен

преди 4 години

Цяла Турция е в Истанбул-а пък цяла България ще дойде в София

6

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Колкото по малко остават в тази страна , толкова по тясно става .Ха-ха , от цялат страна хората избягаха в София .А в София ,от полугетата , граничещи с Факултетооо , бягат към Бояна ..Отесняни тази страна Цар Кириро Президент.

5

Анонимен

преди 4 години

Нимой так! Ни кореняците софиянци, дека пристигнахме на стоп в багажника на камион преди цееели 8 години, ги нищеми поичи сеяни

4

Ха-ха

преди 4 години

Махнете Фандъкова и ГЕРБ от общинския съвет и строителството ще спре.Ако и следващите опитат-и тях.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Няма да понамалеят цените. Продължава преселението към София и търсенето се увеличава. Изглежда има недостиг на жилища.

2

Анонимен

преди 4 години

Щом се строи ново -значи е добре ама и цените да понамалят-че с години все пестиме и накрая-пак не може да си купим

1

Миро

преди 4 години

Да видите до ФНПП към СУ в Гео Милев как вдигат блок. От прозореца на факултета ще може да си подават учебници с наемателите в новия блок.