24

Тео

преди 4 години

Престъпленията най-вероятно намаляват ... както и хората! С 30 % за 30 години! Предполагам, че и престъпленията са намалели горе-долу с толкова! А може и с по-малко!

23

SS

преди 4 години

Най страшното е когато престъпниците се професионализират.Налице е подобна тенденция.Има обмен на информация и опит от цял ЕС плюс Северна Америка.Но населението в БГ си остава все така просто бедно и невежо.И ще страда и топи докато изчезне.Няма да късно когато ще бъде принудено да емигрира,спасявайки един гол живот,защото поради една или друга причина тук условията за живот ще са ужасни.

22

SS

преди 4 години

ВЯРНО Е ЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НАМАЛЯВАТ! ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ КОКОШКАРСКИ РАБОТИ,И НЕ СЕ КРАДЕ НА ДРЕБНО.ХОРАТА НЕ РИСКУВАТ,ЗА ТОЯ ЩО КЛАТИ ГОРАТА А ПОЕМАТ РИСКОВЕ КОИТО СИ СТРУВАТ.И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ МНОГО СЕ ИЗУЧИХА.ДА ЖИВЕЕ ЕС И СВЕТЛОТО ДЕМОКРАТИЧНО БЪДЕЩЕ.

21

Наблюдател

преди 4 години

То и хората у нас намаляват.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Точно така. Тиквата сам оправя цялата държава и чрез силовите институции рекетира бизнеса и хората.Ако си спомняте когато Румен Петков го изгони от поста главен секретар и Тиквата стана кмет думите му дословно бяха :Аз само си исках МВР а те насила ме направиха политик и премиер.Човека просто си иска да си рекетира чрез службите.Този е за бесилото.

19

1234

преди 4 години

На мен ми е интересно как така полицията успява да установи убийците по битовата престъпност, а в същото време с организираната не се справя въобще, при положение , че там отиват едни немалки пари и ресурси? Нормално е човек да си помисли за едни протекции, чадъри, корупция, отчитане...Убитите от мафията почти не се разкриват, а се знаят кой къде е в йерархията и на кого се отчита. В същото време се демонстрира работа там, където е безопасно за властимащите , да се кефи раята...

18

Анонимен

преди 4 години

Престъпленията намалявали.............ХА-ХА-ХАСит на гладен не вярва !!!Тая знаете ли я??????Стъкмистиката на МВР е едно а реалността съвсем друго.

17

Шоп

преди 4 години

Напротив, аз имам все по-добри впечатления от полицаите и о! Чудо!, дори от КАТ. А за този случай нямам думи, блестящо!

16

истината

преди 4 години

Който е ходил скоро в РПУ,знае истината пълен бардак и хаос, полицията не работи. Но това не пречи все да искат а нищо да не работят!

15

Факт

преди 4 години

Хората нямат доверие на полицията и не пускат жалби,това го знаят всички но се правят на луди.

14

Анонимен

преди 4 години

Като всичко останало пропаганда .Няма безработица защото отрегистрират всеки автоматично като изтече обезщетението за безработица.Няма престъпност но защото хората не търсят и не разчитат на полицията.Няма работници, но защото набедените работодатели търсят евтини работници.И така със всичко.

13

Анонимен

преди 4 години

Престъпленията намаляват защото НЕ ГИ РЕГИСТРИРАТ.Колко изнасилени убити бабички от видинско ги писаха злополука и самоубийство? КОЛКО?

12

Верно

преди 4 години

До броячНаселението намалява с 50 000 души всяка година,тоест близо 1%(0.8 до0.9% в зависимост колко приемаме че е населението).Ако и престъпността намалява с толкова,ясно за какво става дума.

11

Анонимен

преди 4 години

Е как да им се вярва, като прocто не е вярно? Надявам се вече да не е достатъчно някой само да каже "вервайте ми" и хоп, готово.

10

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че не вярвам. Последните няколко пъти полицията просто не идва, камо ли да регистрира престъпление.

9

Усещане

преди 4 години

Пламен терасата, Цецео Апартамента, Пора - никой не е в затвора. Какво точно усещане трябва да имаме?

8

Анонимен

преди 4 години

Ако се загледате в структурата на управление на ГЕРБ са като римската империя или третия райх император Боко вършее, а подчинените му само изпълняват безусловно заповди.

7

Анонимен

преди 4 години

Странна работа !Здрави,яки мъже купуват пищови,патрони ,заглушители за едно убийство и после ги крият така че да ги намерят вместо да ги хвърлят и тях в блатото!По лесно не беше ли с по една тръба в главата на старците и до там!

6

Анонимен

преди 4 години

Не ми се вярва, че има журналисти, които не могат да си напишат името без грешка.

5

Анонимен

преди 4 години

Не е точно така. Много престъпления изобщо не се докладват заради лошия опит на жертвите с полицията и съда, те вече са си патили и си знаят, че само ще хвърлят едни пари и време, без да има осъден виновник. Освен това престъпленията от вид корупция са се увеличили многократно вече, а след като няма 1 осъден (месечно има поне по един "хванат"), ами ги скриват от камерите и пращат на други места да крадат, реално без присъда престъпност няма. Така че под документи всичко е точно, както всичко ост