28

Унуфри

преди 4 години

На предстоящите местни избори БьеСьеПьето ще се срине но непостигани дълбини ! Само се надявам и след това Нела да си остане Председател и окончателно да съсипе тази ОПГ. А иначе те са със скъсани джобове. Изтеризират за пари и муфтят отчаяно, но няма вече, кой да им даде аванс.Лев субсидия им изпразни официалната каса, Нела се скара с Гергов и сие, Червените олигарси или се скатават или търкат наровете на Г.М Димитров 42 !

27

Анонимен

преди 4 години

ееее... един случай да даде когато обикновеният не е плащал за прищевките на политиците...като малки деца са, искаха самолети дадохме им 3 милярда, искаха да платим за кражбата на ктб, всички задружно платихме.каквото кажат ще си платим!

26

Анонимен

преди 4 години

КРУШОВСКАТА МАГАРИЦА САМО ТЪРСИ ПОВОД ДА ИЗРЕВЕ

25

Анонимен

преди 4 години

ама как вика 0000000000

24

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

СЪГЛАСЕН СЪМ НАПЪЛНО ТОЗИ ПЪТ С БАБА КОРНИ. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ДА ПЛАЩАТ ЖЕРТВИТЕ, ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ СОЦИАЛИСТИТЕ.

23

Калеко Алеко

преди 4 години

Тези от "Биволъ.бг" явно са подали тон и на *** от с.Крушовица и тя милата мучи ли мучи под диригентската палка на ген.Решетников ... То е ясно че глобите ще ги плаща данъкоплатеца за погаси масрафите на тези дето са повели партизанската си война с/у България и действащото и правителство ... !!!

22

Слава На Курни

преди 4 години

Пуснах *** в търсачката лол:"Деян Неделчев бесен, объркали го с Нинова на митинг на СДС"

21

знам

преди 4 години

тази форма на устата ми е позната.

20

Анонимен

преди 4 години

До Така е ..Има има както има ден и нощ, добро и зло,красия и грозно,ниско и високо,слабо и дебело. Крадените пари няма да могат да си ги вземат с тях обаче.

19

Ха-ха

преди 4 години

Горката! Загрижила се за данъкоплатците. Сигурно се е сетила, че и тя е на тяхна издръжка. Че даже и спестява

18

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 17 Кой Ад бе ? Няма АД , няма Рай.Вековно заблуждение.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДРУГАТА ЛУДА БАБА МИЛИОНЧЕВА Е ВЕЧЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА- В ИСТЕРИЯ ХРАЧЕШЕ ДЕ ЩО ИМА, ОБАЧЕ ПРОПУСНА ЗА БЕЛИТЕ КЪЩИЧКИ КРАЙ МОРЕТО, СТРОЕНИ С ЕВРОПАРИ ЗА ГОСТИ, АМА БЕЗ ГОСТИ- СЕГА В САЙТОВЕТЕ ЗА ПРОДАЖБА 480 000 ЗА КЪЩИЧКА КРАДЦИ МИЛИОНЕРИ НО ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИТЕ РАБОТНИЦИ- ДА БЕ...А ТЯ КО РЕЧИ ЗА ОНИЯ 650 000ЛВ ОТ КТБ ИМА ЛИ ОФШОРКА С КРАДЕЦА БАНКЕР...КОЙ ДА ТИ КАЖЕ.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Боко от къде ги има неговите пари и как е премиер при положение, че е недочел книга за индианци?

15

Анонимен

преди 4 години

Не ми стана ясно Корни,която в СДС бе на 28 години и "закупи" Техноимпекса с какви пари,или кой чичко паричко я вредил и срещу какво.По пътя на логиката,тя толкова пари не е имала.Остава неизвестното Корни с какво му се е отплатила?

14

Анонимен

преди 4 години

Гербоухите може да не ги осъди гербературата, но ще горят в ада за престъпленията си срещу България и българите това е сигурно.

13

Анонимен

преди 4 години

Няма извинение за тоталния хаос в "държавата" цялата власт е в Боко и шайката му изпълнителна,законодателна и най-важната законодателната власт тя прави разликата дали ще си корумпирана бананова република или просперираща страна.

12

Анонимен

преди 4 години

другарката импексова няма нещо от което да не разбира, но най и се отдава да се изказва, да дава предложения и обещания, поднесени по истеричен начин!!!

11

ТКЗС Крушовица

преди 4 години

Браво ***, БСП трябва да бъде изравнено със земята. Продължавай в същия дух.

10

Анонимен

преди 4 години

Ех, ама и отива да говори за жертви,потърпевши...да, жертви,сега ще почне и за партизанско движение да говори,хахаха

9

Гуфу

преди 4 години

Това е христоматиен пример за популизъм. Ако всеки министър или кмет, които са главата на управленските структури, общински или държавни, трябва да носи персонално финансова отговорност за грешки допускани от служители на съответните ведомства или общински служби, то тогава няма да има кой д а избираме а министри и кметове. А и да не забравяме кой министерски съвет в последния работен ден прие постановление за освобождаване на отговорност за действията или бездействията на министрите