30

Анонимен

преди 4 години

Министърът е абдикирал...... Нима някой е повярвал на лобиста Ананиев?Та неговата дейност се състои в Едно,как да Пренасочиме обществените средства за здраве към Правилните"хора" Незабавна оставка на лицето Кирил Ананиев,Борисов слез от джипа и разкарай тоя мошеник!

29

селянин

преди 4 години

до 33 какви комунисти те гонят бре човек у Гръцко сите са комунисти еле па вчера у Лондон и там комунисти свери си часовника бре човек поне горе долу да познава у кой век живееме

28

ДоСелянин

преди 4 години

Колкото и да ревете по Нета Няма вече такива будали да излязат на улиците за да докарат по голямото зло...***.Напатили са си

27

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Е че то Банкянския Магнолиев Еднокнижник вас най-бедните и безправни ако не излъже кой друг ще излъже? Меркел ли, фон *** ли? Пред Путин пък съвсем не му минават номерата. Той може да лъже само смачканите, нещастните, бедните и най-вече беззащитните. Той е подлец и страхливец.

26

Анонимен

преди 4 години

*** народ лесно се управлява. Дори и от прости.

25

ОХ......

преди 4 години

Пак ли вие...... Докажете, че се отнасяте човешки с болните и.... тогава искайте. Айде........... да не започвам изобщо, че !!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Според мен не трябва да има въобще такава длъжност - мед.сестра. Махнете ги и да ходят да си търсят по високи заплати в частният сектор.

23

Анонимен

преди 4 години

Докато не спрат тотално всички работа и не се вдигнат да стачкуват до гласуване ,и влизане в сила на исканията им няма да стане.Примера е майките на децата с увреждания.Сестри,системата ви убива!

22

Бай иване

преди 4 години

За твое съжеление тази държава върви напред в правилна посока.От както червените *** не са на власт.А сестрите ще си получат увеличението.Баци никого не е излъгал до сега .

21

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е в целия български народ да стачкува и ако не се изпълнят изискванията му да има масови фалити.

20

Анонимен

преди 4 години

"Борисов пак с джипа: Кабинетът строи, другите институции се дразнят. "Много ми е кеф така - първо минаваме по нивите, после минаваме на чакъл и след това на асфалт", коментира Борисов, след като направи разликата от предишното си посещение на строежа."

19

Пламен

преди 4 години

Какви 'сестри', кави пари? Това да не е стадиона в Кърджали?!

18

Анонимен

преди 4 години

много скоро тази професия ще изчезне , ще има само санитари , болногледачи и лекари , като по-младите и тези с непридобита специалност ще вършат сестринската работа,такива са ми наблюденията : колкото лекари ,толкова и сестри ,като последните 50% бяха над 50 г/включително няколко пенсионерки/. Това е недопустимо , на един лекар се пада по 5-6 сестри , когато лекарите са повече и разходите са повече , защото заплатите са им по- големи, елементарно,/ един лекар получава минимум 2 пъти повече

17

Анонимен

преди 4 години

до 15В черквата молеха се...

16

Бай Иван

преди 4 години

Тая държава потъва по-бързо от пирон в кисело млеко... Никакви инвестиции не се привличат, укрива се ДДС яко, по никакъв начин не се стимулира раждаемостта на българите. Образованието е под всякаква критика, корупция на всякъде. И никой не протестира понеже не останаха умни и кадърни хора... АМИН !

15

Анонимен

преди 4 години

И да не забравите да си махнете пръстените от ръцете като почнете да викате,че Бойко гледа!Имате ли пръстени му изглеждате,че го лъжете!

14

Анонимен

преди 4 години

Бебето като е гладно как казва на майка си?Реве!Щом си траете а не скандирате,не сте гладни!

13

Анонимен

преди 4 години

Кой не скача е доволен!Кой не скача е доволен!Кой не скача е доволен!

12

Анонимен

преди 4 години

Стига ни занимавайте с тези сестри. Не са се преработили чак толкова, че да искат увеличение. И тези заплати са им предостатъчни.

11

Анонимен

преди 4 години

Нищо че сте излъгани, вие пак си гласувайте за мутрата а после ревете още