70

Да ама...

преди 4 години

5 апартамента там, 10 мезонета тук, 20 имота под наем, 100 вили около София - И пак са си останали стиснати ограничени цинции без грам мозък, сакън да спестят за леб завалиите. КАК пък от 28 000 строителни фирми на разположение, които могат да се проверят, над които има някаква форма на контрол и могат да си ги наемат с трудови договори и всичко, с професионални що годе работници - са си наели баш някакви рецидивисти и тотални изр*уди. Мързелът първо мъчи после мори - доказано...

69

До попа игнатий

преди 4 години

Предлагам да си изпълниш съвета да не даваш съвети. Защото такива мнения в услуга на убийци въобще не ми се четат. Като са ти драги убийците, прибери си ги у дома. Никой не е длъжен да ги търпи. Никой не е длъжен да им трепери. Щото като те хванат психопати почнат жив да те режат парче по парче, със сигурност ще се молиш за смъртно наказание. Уверявам те. Само че тогава ще е късно, чадо, за разкаяние.

68

Поп Игнатий

преди 4 години

Някои хора тук искат да се връща смъртното наказание. Това не е добра идея, защото утре вас ще набедят, че сте извършили тежко престъпление и ще ви убият по грешка. Неведнъж се е случвало преди да убият невинен човек, така че внимавайте какво искате. Искате смърт, но ако ви дадат на вас да натиснете спусъка, ще се дърпате. Зрелища ли си все гледат с публични екзекуции? Както едно време са се събирали да гледат гилотината или бесилото. Гледайте си Биг Брадърите и моля да не давате съвети.

67

До 66

преди 4 години

Те откраднали злато и други скъпоценности, а на теб не ти се вярва да са го направили и да са убили, с идеята, че няма да ги търсят при това положение? Верно ли не ти се вярва? И що? Това си е съвсем реален мотив при тукашното беззаконие.

66

Анонимен

преди 4 години

От моя двугодишен опит като инвеститор се убедих, че самотно работещите "майстори" са до един деградета и с тях ще имате само проблеми. Това са някакви тежки индивидуалисти, които не са могли да се впишат в колектив, изживяват се като незаменими и са способни на всякакви ирационални действия.

65

Щерю

преди 4 години

Потресаваща история! Навън хората се движат, работят, а в апартамент, насред София, двама *** режат с ножове човешки трупове, парче по парче...

64

От Берлин

преди 4 години

Да не ти влезне ,, майстор,, в къщата...!!!Искам да знам и от кой етнос са майсторите...?

63

Ужас

преди 4 години

Първо стигнахме до евентуалните извършители, след това стана ясно кои са жертвитеТова нещо не го разбрах. Как са стигнали до убийците, без да знаят кои са жертвите? Та нали като се е разбрало кои са жертвите, тогава са разбрали на кого е апартамента и са започнали там разследване?? Или по други улики са стигнали до тях, а жертвите и апартамента по-късно са се включили в разследването? Статията не ми е много ясна...

62

бг закони

преди 4 години

Ще полежат 10 години за добро поведение при отсъдени 15 и ще си свирукат на поредния строеж....

61

Анонимен

преди 4 години

Шляпашки? Някой чувал ли е такава фамилия.Това е името на този, който е признал, че е извършил убийството. Били се надявали треньорът да държи парите у дома си. Кой в наше време е л.у.д да държи вкъщи пари от продажбата на 7 апартамента?Убийците били намерили в дома на убитите злато и други ценни предмети. Не ми се вярва само поради тази причина да са извършили убийството.

60

Анонимен

преди 4 години

И думата Майстор отдавна е без съдържание.Още преди 10на години, в бума на строителството, куцо, кьораво и сакато си купуваше четка и мистрия и ставаше автоматично майстор. Щот нямаше работна ръка, а работата беше много.Сега е пак същото. Майсторите не стига че са предимно тси-гани, ами с и недостатъчно. Читавите отдавна са по Англия, Германия, Франция.

59

Леле,

преди 4 години

тук някои се вкараха във филми! Тайни поръчители rи т. н. До какво ли не води прекаляването с холивудски измишльотини...

58

Оф

преди 4 години

Някои пишат истории невероятни, все едно за пари в брой не са чували.

57

Анонимен

преди 4 години

На мене "майсторът" ми каза, че трябва да му дам 5000 лв допълнително, щото бил направил грешка при съставянето на офертата. След като вече бяха разпокрили къщата.

56

Гoшу

преди 4 години

...не ги потърсих. Повече с майстори работа не съм си имал. Викам си фирма да ми е спокойна главата. Щото шефчетата на строителните фирми са по-мутри от *** и алкохолиците, дето се наричат майстори и ги е страх от босовете с джиповете, за които бачкат

55

До Пенчо

преди 4 години

Пенчо Пенчооо, арабин да работи!? Най-много търговия да завърти!

54

Гoшу

преди 4 години

Аз като си купих апартамента имаше някой неща които исках да променя и затова си викнах по препоръка някакви "майстори". Дойдоха двама с мутри на серийни убийци, казах им какво трябваше да се прави, смятаха, какво смятаха, накрая искаха колкото да си наема доказана строителна фирма за ремонта. Беше 9 сутринта. Предложих им водка за отскок, те поискаха бира. Купих им, изпиха я и и минаха с мен на водка. Разликата е, че аз си имам пари и не работя, а те трябваше да бачкат. Като си тръгнаха повече

53

До Светозар (46)

преди 4 години

Правилно се питаш.И аз мисля, че тези строителни работници не могат да източат банкови сметки, нито да прехвърлят имоти по незаконен начин. Други лица обаче могат да направят това, те ползват типове като тези строителни работници само за да им свършат черната работа.Затова арестуваните трябва да са благодарни, че вече са на топло. Защото ако се бяха помотали още някой и друг ден на свобода, нищо чудно да им се случеше някой битов инцидент, токов удар или друга случка, та да замълчат завинаги.

52

До 42

преди 4 години

Много е просто бе, умничкия ми! Като знаеш, че ще получиш куршум в главата едва ли ще тръгнеш да планираш убийство. Или поне планиращите ще намалеят драстично! Сега разбрали, умничкия ми, какъв е ефекта от смъртната присъда?

51

Пенчо

преди 4 години

До 41, НякойАко не си разбрал, Брекзит-а е основно заради наплива на източноеврпейци. А и германците не ги мисли особено, сирийците не им създават проблеми, а им са млада работна ръка при застаряването в Германия.