13

Нане

преди 4 години

Яжте банани, алипавци...И се бришете с тоалетна хартия... Фростото племе само се затри... А имаше държава за чудо и приказ...

12

Анонимен

преди 4 години

Ай стига бе!Какво "обсъждане" - фон *** идва да нареди на роба нещо и той както инаги ще козирува и ще изпълнява!Толкоз!А ЛайНените произведения ще ги руча Териториалния планктон!Както винаги е било досега.Ама никой не му е виновен на Планктона!Никой!

11

Гербераст - комунист

преди 4 години

Урсула идва на посещение в България, за да се увери с очите си и да повярва, дали е възможно австралопитек, той и треторазрядна мутра да "управлява" една декада време. Това си е посещение, което си заслужава писането на докторантура, заслужаваща залавието "България като страна от третия свят, която има неграмотен диктатор, който се изживява като месия"

10

Секс, 27г, надарен

преди 4 години

Не че нещо, но не съм напълно убеден че това същество е жена....

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

При Ментолко Ефраимов няма ли да се отбие...

8

Анонимен

преди 4 години

Урсула ще говори, а Боко ще гледа умно като теле пред ТКЗС и ще кима одобрително.

7

Парите не миришат

преди 4 години

"В крайна сметка всички идват при Борисов..."Така е, тоалетната хартия е необходима на всички.

6

ЦРУ от СФ

преди 4 години

БРАВО ! Добре е дошла !Ще види КРАСИВАТА ни СТОЛИЦА ! В нейна чест Фандъкова е разпоредила започване на СЪБАРЯНЕТО на *** - срам за ЕВРОПЕИСКА БГ ! Ще обсъждат ОЩЕ - свеждане до 0 ...руските енергийни зависимости .И РАЗБИРА СЕ - завода на Фолксваген в Кремиковци !!!

5

Сметки без кръчмаря

преди 4 години

където двамата ще обсъдят различни теми от ЕВРЕЙСКИЯ дневен ред и от световната политика.Последното може и да си го спестят обаче, щото там думата има Путин.

4

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ МУ КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВИ. КАКВО ДА ОБСЪЖДА?

3

Анонимен

преди 4 години

Tази е изцъклила поглед ,идва тука за да нареди на слугите да приемат истамбулската конвенция и всички останали европейски простотии които са родили болните им мозъци !

2

Анонимен

преди 4 години

Ахахахаха, ахахахаха ...Нямам думи ...Щели да обсъждат с Борисов Еднокнижнка ?Сигурно ще обсъждат Винету ?

1

Анонимен

преди 4 години

Ще обсъждат как да свали минималната пенсия от 60 на 30 евро, колко милиона тона ядрени отпадъци можем да поемем или друго подобно национално предателство...