21

Анонимен

преди 4 години

Къде са НПО тата да вдигнат шум.Няма да се вдига шум щото шефовете им са потенциални консуматори на това дето е на тезгяха.

20

Анонимен

преди 4 години

Не знам каква cвoдница е, понеже не ми дреме, ама не е истина 1 път как се изложи в "Стани богат" барабар с придружителката й и приятеля, който й беше жокер. Отдавна не се бях смял така.

19

Ех загубени

преди 4 години

Това са конкурси за глупави момичета, които си мислят, че ще станат моделки. Тези конкурси се правят от стари перверзници, като ония с прякора 100- те манекенки. Пълнят си каталога за елитни *** или ги вербуват да станат *** в западна Европа.

18

ПЛОВДИВ

преди 4 години

До бийчоОх, хубаво го каза, "млада плът на тезгяха", лигите ми потекоха. Браво за изказа ти.

17

Анонимен

преди 4 години

...на тия години в Бг има един етнос, дето вече майки с по две три деца са станали. Кво толкоз? Мултикулти.

16

УМЕН

преди 4 години

Сега, дами и господа, старата краставичарка леля Жени ще ви разкаже как на света не съществуват краставици, нямало е и не ще има такива работи и как тя никога не е яла подобен зеленчук. Но само нарязан евентуално, а не цял. И накрая един мармот ще ви увие бонбоните с целофан.

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 1Не мадам, а маман Калканджиева !Търговията с бяла плът процъфтява в България.Сред топ износителките на жени сме през последните 20-30 години.Още малко и ще започнат от детската градина да ги отбират по-хубавичките .... Така де - трябва отрано да ги вкарат в бизнеса ...Обещанията винаги са едни и същи - кариера, много пари, пътувания по света ...Много момичета изгоряха така през последните

14

бийчо

преди 4 години

Къртят ни от всякъде .Скраб ценни метали, земя ,природни ресурси ,територии,злато, човешки труд.Не остана много ,за къртене Остана само свежата и млада плът. Сега е на тезгяха.Дами и господа

13

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Може ли да си припомним коя е Жени Калканджиева и как стана човек в онези времена и т.н., че беше елитна сводница и т.н., мина време и се пречисти, а паметта на тълпата е къса. Как точно се казваше Визаж или нещо подобно нейната фирмичка за моделки, който ги оглозгваха тогавашните, тполовината от консуматорите се избиха, но както и да е. Та исках да питам дали си спомняте.

12

Анонимен

преди 4 години

Учат се на занаят! И без това там рано се пенсионират, трее и рано да започнат.

11

Анонимен

преди 4 години

Така богати инвеститори от харабия ще могат да си избират бели робини както е било с хилядолетия.

10

цъфнали майски рози

преди 4 години

Тоя бизнес цъфти отдавна.Помня в началото на разцъфналаъа ни демокрация плакатите по спирки и вагони на моделки на 14. С надпис кастинг. И обещание на кариера.

9

Анонимен

преди 4 години

Къде ги видяхте без дрехи? Нима на плажа, не всички със същите ги и горници? Каква е разликата. Това е конкурс за красота, което включва тялото, а за да го видиш трябва да си по бански или бельо. Не е матура по химия :)

8

Анонимен

преди 4 години

тия конкурси за красота са си чисто и просто пазар на плът - мечовците се нуждаят от прясна мръвка! лошото е че поне един от родителите го знае, и въпреки това пращат дитенциту там, да стане миска или плейка - минимум!

7

Коки

преди 4 години

Имах познато момиче на 15, сега е на 28, ама когато беше на 15 ходеше с други манекенки (модели) по арабските страни, уж на ревюта, ама не можеше да си трае и все по нещо споделяше и си каза момичето, че става въпрос за ебаHe , организирано и предплатено. А водачка всеки път им е била тази миска , женито. Кво седнала да обяснява, не я е срам.

6

Анонимен

преди 4 години

Защото ниските страсти и безнравственост са логично следствие на всичко до тук , което се случи за 30гРазграбване, мутри, чалга, убиване на морал и интелигентност, превръщането на парите и материалното в главна цел и единствен стимул.Упадък, тъмни години.

5

Анонимен

преди 4 години

Защо моделките трябва да започват по 13 годишни. Вкусът на елита ли е такъв? Ала Епщайн? Ако е регламентирано да са над 18 и да не са анорексички ще си дойде на мястото всичко.

4

Анонимен

преди 4 години

Айде айде ... защото на техните години, ние не ходихме полуголи и не се плющяхме където сварим ...

3

Бау

преди 4 години

Калканджиева е пълно дъно ... Оргии, алкохол, наркотици ... Защо я каните? ...

2

Шнорхел

преди 4 години

Точно пък тая наркоманка ще дава отговори, браво!