168

Анонимен

преди 4 години

Турция скоро ще бъде изхвърлна от НАТО и без това няма работа там

167

Анонимен

преди 4 години

Проблем за американците ще бъде не толкова Су-57 колкото тежкия ударен СТЕЛТ дрон "Охотник-Б" Ще носи товар колкото един Ф-15.

166

Анонимен

преди 4 години

Е как летят толкова време и минаха всички изпитания като е изгорял двигателя? Нещо ти убягва логиката. Или се съмняваш в руските двигатели

165

Анонимен

преди 4 години

Русия е Европа бе шебeк. Това е най-голямата европейска държава дала изключително много култура на континента.

164

Анонимен

преди 4 години

Двигатели си имат и са достатъчно добри за да бъде най-добрия боен самолет в света в момента. Или искаш да кажеш че са безмоторни ама иначе изтребители. Ще им слагат още по-добри двигатели. Както и хиперзвукови ракети и квантов радар. Това всичкото ще е докато българия получи първата бройка морално остарял самолет. тте руснаците слагат вече АФАР радари на танковете та какво остава за самолетите. Там ще са квантови.

163

Анонимен

преди 4 години

Нормално да е деградирала западната либерална демокрация. Особено като гледам как са деградирали козяшките гееве . Нямат акъл и за две стотинки.

162

Анонимен

преди 4 години

Емануел Макрон Настъпва края на западната доминация на планетата .Виждаме края на западната хегемония в света. Обстоятелствата се променят,Китай се придвижи в първите редици ,а Русия постигна небивали успехи в своята стратегия. Сегашния западен модел деградира и претърпя пълен крах-резултата от това е,че самата либерална демокрация е деградирала . Нека си го кажем без заобиколки не може повече да се конфронтираме с Русия,защото Европа без Русия не може да просъществува.

161

Анонимен

преди 4 години

Американските пилотчета имат доста пресни спомени от Су-57. Руснаците като изпратиха 4 бройки в Сирия и изведнъж в небето не остана и един Ф-22. Избягаха веднага като бити пеераси. Ама то това самолет ли е да му се противопоставиш. Еа им се мамeнцето американско.

160

Анонимен

преди 4 години

Боже Господи !!! "Завода дето произвеждал Армата бил фалирал" !!! Човек да се чуди с коя ръка да се кръсти. Имаш ли представа че Армата се произвежда от Уралвагонзавод или и те са фалирали? *** тъпaнар! А другия *** па прави сметка колко Су-57 щели да се произведат. Със сигурност ще са около 70 докато България получи първата бройка от хвърчилото Фъ-16.

159

М, да ...

преди 4 години

Чистосърдечно завиждам на двата народа за Президентите им! Живи да ни ожалят нас българските граждани с Б.Борисов! Българският народ сме за съжаление!

158

aww

преди 4 години

Новият руско-турски съюз е насочен срещу България и други малки страни от Източна Европа.

157

Анонимен

преди 4 години

на полигона в Червен когато запукаха отдолу гаубиците (руски) де що е НАТО се покри и изпоналяга под другарските ни усмивки....-------И? Всеки нормален войник, когато почне да се гърми, заляга. Ти ако си стоял и си се правил на интересен означава, че или си тьп или сте разигравали някаква "шега", от която кой знае защо сте се почувствали по-умни.

156

awd

преди 4 години

Макрон вчера каза че санкциите срещу Русия са грешка...ще им дойде акъла на европейците

155

...или технологична

преди 4 години

Еее..то американската работа все такава - хеликоптерът да ги стовари та да не скачат с паршут,хеликоптерът да ги прибере та да не търчат в жегата,джипиесът да ги ориентира и да им даде координати,та да не си напрягат мозъка по топография...Гледах ги преде 5-6 години на Ново село кат им се развали джипиесът как не можеха да открият един баир на 2 км пред тях и се мотаха като пилета в кълчища. Чудя се кой им .бе жените - те или някаква технологична джаджа.

154

Анонимен

преди 4 години

Американофите в шок!

153

до 141 от о.р.

преди 4 години

......да допълня и че въпросните им командоси си чакат и хвликоштера да ги прибере, а този навикв БА го нямахме и марш на скок 15 км.Също и на полигона в Червен когато запукаха отдолу гаубиците (руски) де що е НАТО се покри и изпоналяга под другарските ни усмивки....мдааа хубави времена бяха, но някои от нас избраха пътя на кариерно и интелектуално развитие, така че скачай, а пък кой не скача е червен, нали....Благодаря, че ми рззведрихте деня всички! Здраве и успехи и недейте мразете!

152

ЕС форевър

преди 4 години

Разтреперихме се. Новия световен ще ни отвее, освен да почнем да пеем интернационала и да врещим Слава России. Да ама не, Ердоган сам ще разбере що за джелеза си е накупил. А имаха стабилни отношения със САЩ, преди турския да започне със простотиите си.

151

Анонимен

преди 4 години

Една Бразилия произвежда пътнически /и то не лоши/ самолети а "великата" Русия не може:)

150

емигрант о.р.

преди 4 години

....за оня неверника да допълня!Гледам размотават ми се още няколко дипломи и сертификати по CISCO, Fortinet, MikroTik отделно от НАТО-вските задължителни + още няколко десетки грамоти от курсове по мрежи и комуникации!Почетни плакети от Испания, Германия и Белгия!Златна значка от USCOM/CENTCOM за заслуги и так далее....Пфу това в България само долни хора ли останаха, че нещо не останах с такива впечатления преди да емигрирам....?!

149

Анонимен

преди 4 години

Ако руснаците можеха да правят самолети Аерофлот нямаше да е само с Боинг и Аербъс:)