110

Анонимен

преди 4 години

То затова няма и летяща кола. Щото няма кой да регулира джендърите, които ще прелитат над главите ни или ще се оплитат в кабелите по стълбовете.

109

До 160 Българин

преди 4 години

На тротоарът е забранено не за всякакви МПС (моторни превозни средства), а за всякакви ППС (пътни превозни средства), вкл. велосипеди, с изключение на деца до 12 години на велосипеди.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ЕЕ голяма работа нколко деца ... таман ша има повече места у деткстие градини

107

Българин

преди 4 години

На тротоарите е забранено с моторни превозни средства бе! Никъде не се казва мотора електрически , ДВГ или друг да е!!!

106

Русата тротинетка

преди 4 години

Аз пък предлагам целия център на София да се забрани за автомобили и по улиците да се движат само колоездачи и тротинеткаджии, а по тротоарите - пешеходци.

105

Анонимен

преди 4 години

Тротинеткаджиите не трябва да се движат по тротоарите, а само по велоалеи. На пътя ги видяхме че не стават. Освен че карат без каски, също така се врат между колите като моторджии и създават много опасни ситуации.

104

Анонимен

преди 4 години

Поръчкова статия.Мамят ви.В Ню Йорк за час тротинетката струва 15лв а в Сф ви искат 20 лева?????????Луди ли сте Беееее?!?!?!?!

103

lol

преди 4 години

за софиЕнците винаги всичко е само в софия. Всъщност абсолютно същата картинка е във всички по-големи градове: Варна, Пловдив, Бургас, т.н. Тротинетките са плъзнали навсякъде... повече тротинетки срещам във Варна, отколкото колела... то и аз си взех xiaomi-то преди година

102

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е да се забранят, докато не им се сложи подходящ регламент гарантиращ, че тротинетките няма да се движат между хората, а само на определени за това места. Най-подходящи за това са улиците.

101

много емоция

преди 4 години

пиша от държава където се появиха преди май повече от 3 години. Вярно има опити на противниците им да ги трошат,за крадене имаше опити но се убедиха че не става. Виж със зелените ел. колета е по весело - трябва по закон колелета да се карат с каска и отначало към колелета имаше и жълта каска но бързо ги окрадоха та сега ако искаш да ползваш ел.колелото трябва да си носиш своя каска иначе първия полицай те глобява.

100

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах що за идея е тротинеткаджията да прехвърча покрай мен на тротоара с 40-50 км/час?

99

HenrichHimmler

преди 4 години

Въпрос на време е псевдо експертите, които по цял ден само си седят на г*за да измислят някакъв ОП.ростачен закон, с който да предизвикат още повече хаос!

98

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ задължително с мокасини без чорапи, да ти видят нежните обезкосмени стъпалца. Фейк усмивката също е задължителна.

97

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време е да има инцидент.И тука идва старата мантра от моторите - що е по-добре да караш с регистриран, изряден мотор и право за "А" категория? Елементарно. Щото като стане катастрофа, аз някак нямам в джоба пет и шест цифрени суми(ако недай си боже има жертви) да покрия щетите.Ще се усетят, когатонякой тротинеткаджия участва в ПТП и сипят на него или на Lime да се плащат 5-10 хил.лв. материални щети, а съда вече е щедър и за нематериалните щети... Трябва им поне ГО!

96

Анонимен

преди 4 години

Стига бе! Страхотно си е "фешън" да се почекнеш на е-тротинетка с колелца 2 инча. Бръснатите ти краченца да стъпят фино на платформичката и да натиснеш с лакирано палче "тумб-тротълчето"... Мммммм и като се понесеш безшумничко по уличките, а ветреца нахлува през розовите ти гащички и нежно гали ***-пусито ти. И всички те глееедадт, глеедат.... а ти се чувстваш така значим и лекичко кокетничиш с очетата с оскубани веждички.Всички те гледат и си викат "Ба си Е-***". Хехехе

95

Софиянец

преди 4 години

А пешаходците по велоалеите които се движат без да се замислят къде са стъпили... В Швейцария нарочно ще те блъснат ако стъпиш на велоалея за да си знаеш. Тук бай *** си мисли че целия тротоар е негов

94

Българин

преди 4 години

До Анонимен 142Май не си мърдал из части от Европа много... Я се разходи до Швеция, Дания, Гърция (Солун) да видиш колко са забранени

93

Анонимен

преди 4 години

Ще изтрепят пешеходците (особено децата) по пешеходните алеи. В Германия са разрешени само на велосипедните алеи и на платното. Ама никой не спазва де. В Германия трябва да имат регистрационен номер и да плащат гражданска отговорност за да се покриват щетите ако блъснат някого. Ако в България им разрешат да се движат по пешеходните и велсипедните алеи и по платното това значи навсякъде. Какво регламентиране е това?

92

Картофчо

преди 4 години

Айде още една платена статия! Има 500 тротинетки в цяла София, обаче е важното да напишем, че е завладяна цяла София, за да може да накараме дупетата, чиято основна цел в живота е да са модерни, да си ги купят или наемат от нас и ние с техните пари да си вземем още едно Порше. :)))

91

минувач

преди 4 години

абе за всеки случай си носете винкел обвит във вестник!