61

ДртПрч

преди 4 години

Още един незадоволен се самозадоволява във Фейсбука, барем спрат да му излизат пъпки недоебки.

60

Известен музикант

преди 4 години

Коя е пък тая, аз за сефте чувам за нея, но щом е Такова_на, може и да е станала някъде "ИЗВЕСТНА", а сега стана още по-известна, с реването си, че видите ли не са я "ОПРАВИЛИ" без конкурс, жалка работа ...

59

Ванката

преди 4 години

Изобщо пък не трябва от нашите данъци да се финансират. Който има талант и умения, ще си вади парите. Не съм чул Холивудската индустрия да се финансира от държавата, например. Има си продуценти и меценати за тая работа. Създайте добър продукт и печелете от него, като много ви бива.

58

gele

преди 4 години

ЕВАЛА МЪЖ, така кажи му го в очите пък той ако е гьон сурат ще си трайка.

57

Плочкаджия и ВиК

преди 4 години

Омръзна ми някакви мързеливи псевдо общественици да ***, че някой друг им бил виновен. Като имаш големи криле, прави музика и я продавай. Прави изкуство и го продавай. В Интернет има доста талантливи музиканти, с домашни студиа от 10 кв.м, непрофесионално оборудвани, и въпреки това имат милиони почитатели. А ти освен с недобре прикрито чуство на глад, с друго можеш ли да изпъкнеш?

56

Парите са си пари

преди 4 години

1000 лева учителска заплата е доста сериозна сума като хонорар за певица от класата на Такова! Парите са си пари!

55

Джонката

преди 4 години

Евала на пича.

54

Анонимен

преди 4 години

Тоя хъш да смени банановия гретен Банов когото да засилят към Колумбия и Венецуела за хранителни добавки и да си лекува там екземата и плесените

53

Анонимен

преди 4 години

До 54 и негативно галсувалите за 50Whooooooooosh! ;)

52

Анонимен

преди 4 години

Това е наследство от комунизъмъ! Не можеш, ти, ако не си "велик талант" или партиен човек, да даваш мнение! Къф си ти бе! Никъф ....Ами и аз му сикам оставкавта на Банов. Гласувал съм, но не съм гласувал за него, така че съм в правото си да му кажа - "Чао"!

51

Анонимен

преди 4 години

До 50 - прав си , много пари се "усвояват" , например за "веселото друсане с километри" в участъка Ст. Загора - Пловдив..айде стига с тези подмазвания към управляващите, от тях ли си , ако си нормален човек- пиши истината , а не хвалебствия

50

Анонимен

преди 4 години

До 48- разбира се ,че Мицов не е талант ,който да жъне успехи по международните сцени той просто е ЧОВЕК и не иска за качествата си да получава хонорарите ,например на посочения от вас Васко Василев, ако сте забелязали в България отсъства човешкото отношение ,а властаимащите непрекъснато се бият в гърдите ,че се трудят в полза на народа-това е лицемерие ,на това поставя акцент "неталантливият" Мицов , да не би г-н Банов да е много талантлив ,че зае този пост , бъдете обективен , не с.ла.гач

49

Анонимен

преди 4 години

прав е музикантът, Банов в какво културно поприще се изявява или е човек, на който трябва

48

Анонимен

преди 4 години

От няколко дена ни заливате с волеизлеянията на никому неизвестни български "творци", които искат оставки, защото нещо не станало на тяхната.Творческата интелигенция се размърдва само когато хладилникът и прави "ехо"(сиреч празен). Ама творческата интелигенция иначе няма никаква друга гражданска позиция, никаква социална ангажираност, никаква критична маса спрямо разложението в обществото. А иначе творческата интелигенция се има за каймака на обществото, нали?

47

Кой го интересуват

преди 4 години

Тия мижитурки. Само се джавкат за глупости.Докато кучетата си лаят, Генерал Борисов днес обиколи с джипа новите магистрали да се убеди лично че всичко е по график. В момента из цялата страна се играждат мега инфраструктурни проекти в мащаби каквито никога не е имало в цялата история на България.Огромни пари се дават за да може България един ден да има най добрите пътища на Балканите. Това е основата която е необходима за да имаме силна икономика.

46

аз-ът

преди 4 години

Венци Менци, като говори за посредственост е хубаво да види себе си. Хубаво, че в Риск Печели един се.лянин се изцепи, че и той и прояъелчето му от Хичодил, зетят на Бригадир Аспарухов да направят песни и да станат известни. Вие Хичодил освен с бате Гойко и Скакауец чували ли сте ги? Точно Венци селския бек и зетя на ДС да ми се правят на либерал-дисиденти е малко смешно и много жалко и грозно.

45

Анонимен

преди 4 години

ГОСПОДИНЪТ МИЦОВ, СЛЕД КАТО Е ТАЛАНТ В МУЗИКАТА, ДА СВИРИ ВЪВ ВИЕНА, МИЛАНО И Т.Н. ПРИМЕР: ВАСКО ВАСИЛЕВ! ТОЗИ ГОСПОДИН ОБАЧЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА, Т Е ДАНЪКОПЛАТЕЦА МУ Е ДЛЪЖЕН ЗА БЕЗКЕАЙНИЯ ТАЛАНТ! АМИ КАТО Е ЗАРАБОТВАЛ, ЩО НЕ СИ Е ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИТЕ КАКТО ТРЯБВА???? ДО ПРЕДИ 89А ПЕВЦИ И МУЗИКАНТИ РАБОТЕХА И НА ХОНОРАР И ЗАПЛАТА! ЩО НЕ РЕВАХА ТОГАВА????? ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ИМ!!!

44

TT

преди 4 години

Тази"прима" Такова като е чак такова явление в музиката защо не кандидатства за преподавател в музикалните училища на Милано или Виена да речем??? Там нали за разлика от нас знаят да ценят талантите???

43

Банов

преди 4 години

Мицов е като муха. Не знеш кога ще кацне и кое *** ще избере. Кръжи бръмчи и хоп в говното прясно

42

Анонимен

преди 4 години

Като се абстрахираме от политическия елемент, е прав Венци. Радой Ралин ли беше казал: "Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра".