61

postradal pasi

преди 4 години

По нострадамус китай се обединява с арабите и завзема европа

60

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Бебо!Туй няма много общо с темата, освен ако не мислиш, Украина е фактор в Азия.

59

Ваня

преди 4 години

До Хъммм: Ки-ми-си-кин-де , като си против Китай или Русия ! Първо ,ти си безгласна буква и второ - и двамата ръководители на двете държави си го местят от левия в десния крачол , от такива разбирачи ,като теб ! От твоите нови господари отвъд океана ,също.

58

Бебо

преди 4 години

Посъветвайте си колегите от "Новини от последния час" ,да не са чак такива привърженици и фенове на Порошенко,защото той ще ходи в съда , а не на балотаж за Президент ! Новият Президент на Украйна се казва ......-знаете как.

57

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Моята прогноза е, че няма 3 СВ, а ще се случи нещо в Азия. Китай пробва Русията отдавна, а и Индия и Пакистан си ги мерят.Според мен там ще се случи нещо.Нали сфащате, че ако някой изракети Русия ще бере ядове.А е и изгоден полигон за Запада.

56

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Пропуснал съм. За HD и Мексико, но ще видим.Само искам да ви кажа, да не се лъжете.Туй Канада, УСА и Мексико са си все същото.САЩ т.е. ФБР може да гледа файловете на Канада и Мексико срещу защита от СССР.А въоръжените сили на Канада и Мексико не са много по-силни от Българските, Но военни поръчки правят.

55

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Къде е според мен трагедията.Че на Китай бяха отредили роля да прай гуменетки и да кове щайги и за това имаха преференции.*** там почнаха да изнасят цели производства и технологични линии и никой не реагира. Това направи Тръмп.ХарлейДеивидсън е американския мотор. И те се наканиха да правят завод в Китай. И Тръмп им каза да не се мислят, че туй ще е ХД! И май тъй и не го направиха.

54

Анонимен

преди 4 години

Китай няма съюзници в Южна Азия, всички заобикалящи го страни са против тази дърбава. Япония, Южна Корея, Тайван, Виетнам, всички имат стари сметки за уреждане с Китай.

53

Един от Дивия Запад

преди 4 години

И аз гледам да не купувам made in china, ама някой път няма избор

52

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ми от Биариц Тръмп каза, че са вече склонни на преговори .... той употреби друга дума "клекнали".А и иранец имаше в Биариц.

51

Хъммм

преди 4 години

аз съм против Китай , затова все още си ползвам Нокия-та произведена в Унгария, телевизорът ми е испански Шарп, четката за зъби немска, прахосмукачката френска, хладилникът турски и т.н.

50

А сега сериозно

преди 4 години

Дотук: Китай бяха до сега най-превилегированата държава, която можеше да си краде технологии, да праска мита на всички но да изнася безмитно, да праща с безплатни пощенски услуги *** си по цял Свят, да замърсява природата , да ползва детски труд и т.н. Но Тръмп им затвори кранчето. Сега да ги видим как ще си градят комунизма след като ще се наложи да играят по правилата.

49

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Китайче в 1 клас си езабравило чантата в училище колко китайци трябват за да я вземат и занесът в къщи:някой, които може да говори местен език по телефон без документи и диаграми. Обикновено е 12 - 15 годишен израстнал на място. Около него, докато говори има: неговите родители и баба му и всичките му братя и сестри и чичо му, с колата и леля му, знае къде е у-ще и бащата и майката на детето, дето си е загубило чантата, а и един, дето ще иде с тях да говори на място, той не е толкоз добре с език

48

Анонимен

преди 4 години

лелеле какви коментари.. вече ми е напълно ясно защо България е загубила всички войни. Българите винаги избират страната на губещия - сега избират страната на Китай и Русия и аз лично оставам с убеждението че в съзнанието на българите има абсолютна убеденост че Китай и Русия превъзхождат Америка и че "Америка си отивала". После да не се чудите защо България пак е на губещата страна.

47

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Точно, както СССР не беше една държава, а много контролирани от Москва, башка Варшавския договор и се поразпаднаха и Китай не е една държава, а нещо с много вътрешни противоречия.

46

пич

преди 4 години

До Цанков Пич ти ако гепиш от ев. фоновете и си западняк аз бачкам !!!

45

путин

преди 4 години

До Само САЩ Тия американските фенове че се самоубият !!!

44

Владимир Каролев

преди 4 години

Империята на злото САЩ официално капитулира. След две години един юан ще струва сто долара.

43

Русофил

преди 4 години

Тази новина разкова подобните на щайги глави на туземния соросолакейски антураж

42

Егати тъпака

преди 4 години

"Кой е световния лидер".Путин естествено, глуупако.