67

Chalgarin dudaev

преди 4 години

Gledam turski seriali SAmo ako SA sazdadeni vav evropeiskata chast na turcia.

66

Анонимен

преди 4 години

Тази години турските авиолинии не могат да смогват да возят туристи само през юли в Анталия са почивали над 1,5 милиона туристи,за цялата година се очаква туристите в Турция да са над 50 милиона

65

Анонимен

преди 4 години

Мммм да. Строителството в Турция е супер качествено. В кавички разбира се. Той Султана се надява да няма земетресение докато е на власт и строи от глупав на по глупав проект.

64

Анонимен

преди 4 години

Харесва ми това с открадването на трафика за Далечния Изток. Часовете по география и физика май не са били в стихията си. Сега вземи отвори fr24, виж трасетата на полетите и ще разбереш, че за всичко северно от Виетнам най-удобното трасе от Западна и Централна Европа е през Северна Европа и Сибир. Това трасе пести гориво и пари. Сравни го с това през Турция, което при това минава и над конфликтни точки като Афганистан и Пакистан. И си изяш дипломата за основно образование.

63

Мда

преди 4 години

Само се радвайте, че тук няма да ни тресне с такава сила, щото да не се сблъскаме с "качеството" на родното строителство.

62

ер голям

преди 4 години

не важен размерът а дали върши работа,така че голямото его води до големи грешки

61

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха хааааа заради щъркелите ,по голяма излагация на германците не съм видял,изтърваха турците им откраднаха полетите и щъркелите виновни ха ха ха хааааааа

60

Мда

преди 4 години

Аха, гледал си по телевизията. То си ти личи :)Но ако ще заспиш по-леко...ВЕРВАМЕ ти!

59

Анонимен

преди 4 години

Не само съм стъпвал. Наситих се от стъпване там. Затова и не искам да стъпвам повече. Човек може да се излъже един път и да отиде да работи с някъде с ***. Ама ако е умен и разумен, ще анализира грешката си повече няма да се хване на същото хоро. А най-много от всичко в Турция ми харесва качеството на строителството. Когато стане следващото земетресение в Мраморно море и пак измре бая народ, аз ще дойда да те питам ти съпвал ли си някога в Турция.

58

Мда до 52

преди 4 години

За летище Бранденбург си прав. Голям срам за Германия е този проект. А Турция ще "открадне" голяма част от трафика на немците към Азия и Далечния Изток, нищо чудно че пускат такива статии. Става въпрос за адски много пари.

57

Мда

преди 4 години

До 57. Изобщо някога стъпвал ли си в Турция?Любима ооорна точка првди беше, колко е западнало извън Истанбул... само дето вече дори в Анадола имат инфраструктура за каквато "европейска" България може само да мечтае.

56

Анонимен

преди 4 години

Абе нищо му нема на летището бе само ще го Обрежат и е готово.

55

Анонимен

преди 4 години

Ердоган ще върне Турция с век назад. И не само новото мегаломанско летище е проблема. Реално, Турция вече няма същата армия, както преди. Огромното мнозинство офицери и генерали с опит и знания бяха пратени по затворите. Представете си башибозук с високо технологични оръжия. Нямат нужда от врагове. Икономиката и тя я няма никаква. Мениджърите избягаха, инженерите и те. И туризмът ще си отиде скоро. Летището е просто един от много индикации какво идва.

54

(-_-)

преди 4 години

Типичен фейк нюз на дойче велето.. Чак до щъркелите опряха - жалка история. Птици има навсякъде по света и много от тях мигрират на ята. Просто се заобикалят. Явно бая поток е дръпнало това летище..

53

Анонимен

преди 4 години

Защо германците са се толкова загрижили за турското летище?-- mnogo e prosticko zastoto letisteto viv frankfurt ste go polzvat samo nemsite vsicki poleti ste se izvirsvat ot istanbul

52

Хаха

преди 4 години

От вече 15 години не могат да завършат новото летище Бранденбург в Берлин, но се присмиват на Ердоган :) Вече поне десетина пъти отлагат крайния срок и никой в Германия не вярва, че изобщо някога ще бъде завършено

51

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа ама турска.

50

Анонимен

преди 4 години

ползвайте летище Враждебна! Името да не ви стряска

49

джюиш

преди 4 години

До АнонименТи добре ли си?! Ататюрк е точно най-голямото дюнме и масон. Ердоан какъв мислиш, че е и той. Недей гледа че си дава вид на правоверен.

48

Анонимен

преди 4 години

"Проектът за мегалетище се провали тотално, написа в Тwitter опозиционният депутат Илхами Озджан Айгун"--------------------------------------------Този Илхами Озджан Айгун чистокръвен немец ми се чини, щом и той плюе по летището.Относно въпроса - след някоя година това съоръжение ще продължава да е летище, но... за прелетни птици. Евентуално и инкубатор за котки и кучета.Ердо да му бере гайлето, а на останалите лека нощ. Нищо повече не може да се направи за този мастодонт