17

бай ганю

преди 4 години

сигурно русия и китай ще бъдат първи с помоща си

16

Опа

преди 4 години

Нищо няма да стане Земята е достатъчно дале от Слънцето та никаква слънчева дейност дани влияе.Повишените температури са заради парниковия ефект.Малко ще има пожари ще измрът мръсните немски индуатриалци като фамилиите Пиех и тия на БМв немските марки и самата немска кошчина ще бъдат заличени от картата и Светът ще си продължи по пътя

15

началото на краят

преди 4 години

Само допреди 20 лета си мислехме, че човекът има 60-70 години преди големите катаклизми заради човешката дейност да започнат. Сега за по-малко от седмица се убедих, че и аз ще видя Краят, не само децата ни! Няма спасение! Заради корумпираните политически зверове и тръстове, да върви печалбата и икономиката, се съсипа и малкото останало само за 20 години! Огромни миграции ще следват към малкото останали за живеене територии. 20 милиарда само в Европа и по севера, ще се ускори разрухата! Скоро!

14

баба мара

преди 4 години

болсонаро да гаси пожарите светът не ги е запалил оставка и в затворатова е престъпление срещу човечеството

13

Анонимен

преди 4 години

Човечеството активно си го търси... и ще го намери...

12

Анонимен

преди 4 години

Ето как екоталибаните манипулират масите. Наредили хореографично 10 ман гасара с тояги, снимали и една змия да пълзи там ии голяямо чудо бедствие. Разни льльловци като видят снимките изпълзяват от панелките и надват вой, да спасим Бразилия. Обаче 20г насам плющат бразиско телешко и соя, българско свинско хранено с соя, не им дреме на лицемерите луди. А екоталибаните използват този луд рев за кауза хонорис, да изнудват Болсонаро, който измъкна Бразилия от кризата и вкара *** в затвора.

11

Еко Уруд

преди 4 години

Щом Амазонските гори са започнали да намаляват то ТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ НАПЪЛНО . Човека няма да спре докато дори и едно дърво в Амазония стои изправено . И никакви екоактивисти ,шествия , протести и печални бдения със свещички в гъ*.... хм, в ръцете няма да спре това изсичане.На планетата ни изчезват животински видове по вина на човека от десетилетия. Само за миналата година са повече от 10 потвърдени тотално заличени вида. Протестите не спират. Да има някаква промяна ? Някой да се е спрял?

10

Анонимен

преди 4 години

"Колумбийският президент Иван Дуке поиска от международната общност да отпусне средства за спасяването на Амазония"На тия въобще не им пука за Амазония и природата, а искат да усвоят едни пари.

9

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на южноамериканския мед, който ЕС иска да допусне безмитно на европейския пазар, съдържащ 240 разрешени в Южна Америка пестициди!

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10В момента въобще не секат само малко.

7

Анонимен

преди 4 години

Бойкот на бразилските соя,говеждо и всякакви други продукти плюс налагане на санкции.

6

Анонимен

преди 4 години

Отиваме към края на човешката цивилизация. Човек се самоунищожи заради своята алчност и егоизъм.

5

Циник

преди 4 години

Никога не съм бил "екофрик", но "белите дробове" на планетата ни си заминават.Баш си е плащещо

4

Анонимен

преди 4 години

От тази гора колко какао, соя и царевица ще излезе уоу

3

Анонимен

преди 4 години

Със Сибир какво стана потушиха ли ги?

2

Бау

преди 4 години

милите :(

1

Анонимен

преди 4 години

Дикаприо,Бил Гей,Бардем, нискочелата Грета и другите зелени да идат да гасят пожара с частните си самолети.