70

Анонимен

преди 4 години

Токът не е само за вътрешно потребление, а и за износ, но една антибългарска партия като СДС явно не го знае.

69

Анонимен

преди 4 години

Щом СДС казва нещо, значи истината е точно обратното на това, което казват.

68

АЕЦ Белене сигурни

преди 4 години

СДС не е нужно на България!

67

Waffen SS

преди 4 години

СДС се превърна в една бутикова партия.СДС може да са бутикова партия,скъпа за издържане,нищо не струваща и нищо не вършеща, винаги предателски настроена,но в замяна на това много гласовита и винаги, на анти руски позиции.Емблемата вече не трябва да им е проскубаното лъвче,а хипопотам, отворил уста за още дотации и накиснал се в мътната вода до шия.

66

Анонимен

преди 4 години

До 72 АнонименАко бяха изкарали танковете 89 година и станало като " тянанмън" в Китай , сега щяхме да сме като тях икономически лъв

65

Анонимен

преди 4 години

Аз ( и не само аз) твърдя, че СДС не е нужно на България! Не е нужно, никога не било и няма да бъде нужно! Нещо повече, СДС е най-вредното нещо, което се е случвало на България!

64

Waffen SS

преди 4 години

България няма нужда от,АЕЦ,вложените пари ще ги хвърлим на вятъра.Освен това България няма никаква индустрия,никакво селско стопанство освен зърнопроизводство,чиято цел е усвояване на евро фондове,а качественото зърно за износ.За ж.п. транспорта ,той също не ни е нужен защото почти всички ел.локомотиви внесени в късният ,"човеконенавистен"социализъм изгоряха.Колкото до електричество за битови цели,ще стигнат ветро паркове,а освен това народа "къта" 50милар.,които трябва да бъдат откраднати

63

Белене-атомна бомба

преди 4 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна руска атомна бомба в България. Видяхте какво стана в Чернобил. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

62

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 4 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното руско оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

61

Некъф

преди 4 години

Точно тия които ни заробиха със ТЕЦ-овете ли ще изказват мнение по енергийни проекти.Тия трябва да бъдат изклани, а бе да дават мнения.

60

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ Белене е частен проект. Нали са десни и пазарници? Инвеститорите решават.СДС са политкомисари, които громят капитализма. Станали са комунисти.

59

Агентите вредят

преди 4 години

До 10г. Мариците ще бъдат затворени- таксите за въглеродни емисии ще се вдигат ежегодно,докато затвори и последната ТЕЦ в ЕС.Двигателите с вътр.горене също са обречени на забрана,някои страни определиха дати!Минаваме на електически! Едно зареждане батерията на Тесла консумира 90kW/h,колкото пенсионерско семейство месечно.Козлодуй няма да ни стигне да зареждаме 3 млн. автомобила в BG.Турските АЕЦ ще ни съдерат от цени,като усетят, че сме на зор. Спасението е в Белене!Другото е нац.предателство!

58

Анонимен

преди 4 години

СДС е патерицата на Герб. Другата патерица е ДПС.

57

Анонимен

преди 4 години

На Афганистан също не му е нужна АЕЦ "Уестингхаус". Затова американците не им строят. Нямат нужда, а населението намалява и бяга към Германия. СДС изобрети "афганистанизацията" на България.

56

Анонимен

преди 4 години

СДС са бившето БЗНС, а ГЕРБ е бившето БКП. Те са винаги в комплект.

55

анон

преди 4 години

Спрете износа на евтиния ток от АЕЦ-а. Дайте евтиния ток на Българския бизнес. А за изнасяйте скъпия!!!!

54

Антон

преди 4 години

СДС? Кои бяха тия, май бившето ДКМС?

53

Анонимен

преди 4 години

Предателите и българоубийците от СДС, унищожители на България. Ммтата ви мръснадеба

52

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ Белене е нужна на Сърбия, Косово, Албания, Черна Гора, Северна Македония,. Гърция. Само глупацци като СДС си закриват пазарите и се хвалят с намалялото потребление. СДС докара застрояването на градинки и паркинги в градовете и всички градски проблеми.

51

СС

преди 4 години

На България не е нужна АЕЦ,икономика и народ !!! Нужни са и крадливи политици !!!