48

Анонимен

преди 4 години

крепостни селяни, къде протестирате бе!?

47

Анонимен

преди 4 години

Е много бе, 550 се обявили срещу Путин! Край, Путин ще падне!

46

Ясларски учени

преди 4 години

Абе тия 550 учени приложили ли са документи,че са хабилитирани учени? Или и тая работа като фалшивите им подписки? Като не можаха да сътворят огромни демонстрации,сега лъжат с учуните. 550 .....ама то в Русия учените сигурно са 1 000 000.Па и тия учени май,като гледам повечето вегетират на хранилката на Сорос и то в чужбина.

45

Анонимен

преди 4 години

Злобните и неверни писания имат винаги обратен ефект. Хората четат информация от различни сайтове и не се лъжат толкова лесно.

44

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Когато някой е вече 20 г. на власт е съвсем нормално да се самозабрави!Властта покварява, абсолютната власт покварява абсолютно!""Републиканци" и "Демкократи" реално две лобита на амриканските Мултинационалки са реално на власт от 200 години. Чудя се колко ли тези индивиди реално са се самозабравили ... и колко са покварени ...

43

Анонимен

преди 4 години

До 39 "Неговия график е: Макрон, Меркел, Си Дзинпин, бай Доналт, Моди, аятолаха, падишаха, натеняху, последният да затвори вратата"Властелина на Вселената не се занимава с такива дреболии. За това си има чиновници,Той се грижи за големите неща; Да има Слънце, да им звезди, да се върти Земята.да осуетява пъклените планове на Шорош, който плете заговори срещу всички вас.

42

превод от английски

преди 4 години

Това "отворено писмо" е съчинено в американското посолство в Москва и е превод от английски.

41

Анонимен

преди 4 години

До 39 "Обращението на тези 500 учени от 600 000 учени в Русия"Никакви учени не са това, фашисти и *** са тези.В Русия има само един учен : Властелина на Вселената- Владимир Владимирович.Той е отрил всичко- електричеството, адрения синтез, ковалентната връзка между атомите. Да благодарим на него, че Слънцето изгря и днес.

40

балама

преди 4 години

И ко искат учените - сороските кандидати за власт, да бъдат допуснати до избори с фалшиви подписи. Правилно ли съм разбрал.

39

Анонимен

преди 4 години

До 37 "От демократична страна, направиха с преврат Иран на аятоласите."Съвсем си се объркал другарю. Първо Иран никога не са били демократична държава.Бяха светска държава при шах Пахлави, но пак диктатура.Второ : Светския шах Пахлави, беше човек на американците. С помощта на руснаците/тогава СССР/, на власт дойдоха брадатите аятоласи.

38

дознател

преди 4 години

Ем, те и на тез учени подписите им фалшиви. Като на "опозиционните кандидати".

37

Анонимен

преди 4 години

Когато някой е вече 20 г. на власт е съвсем нормално да се самозабрави!Властта покварява, абсолютната власт покварява абсолютно!

36

Реалист

преди 4 години

Ужас, парите свършиха едвам купихме 550 кухи ***. Да вземат да се поучат от тукашната родна действителност. Не престават да прииждат декларации подписани от цели университети, районни полицейски управления и други сдружени творчески колективи в подкрепа на все още неизбрания единствен кандидат за главен прокурор.

35

ЕС

преди 4 години

На първо място руския народ иска демокрация, за да могат хората да имат бит, култура и развитие, извън определените от един диктатор и шепа олигарси. Русия сама трябва да се освободи от диктатурата, а едва след това ще бере плодовете на свободата, като свобода на словото, на самоопределяне на пола, на инвестициите, свободни бракове, свобода да бъдат гражданите част от глобалния, съвременен евроатлантически свят. Естественото последствие от това ще е присъединяване към контингента на НАТО.

34

Анонимен

преди 4 години

Глупости.Няма никакви репресии.Това са някакви *** на обществото.

33

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

32

П.Петров

преди 4 години

До 42,Разлики с жилетките има - репресиите са умерени, никой не им забранява участие в избори, просто с медийни манипулации се уронва имиджа им. Западът също се управлява от олигархия, чрез изтънчени манипулиране от медиите, които не могат да "злословят" срещу инвеститорите и кредиторите си. От там е и безпринципността на западната политика! Но руската КГБ олигархия с непохватността си заплашва властта на западната олигархия!

31

Анонимен

преди 4 години

Отровното ченге държи руския Гулаг само с репресии, иначе ще се разпадне на съставните си части по бързо от СССР !

30

Анонимен

преди 4 години

Скапан весник като сороскияпарцал " дневник"

29

Анонимен

преди 4 години

Обращението на тези 500 учени от 600 000 учени в Русия може да го прочете на сайта https://trv-science.ru/2019/08/22/protiv-repressiy/ . Голяма част от тези учени работят извън Русия и не са от най-големите руски учени. Но не му е много работа на Путин да се занимава с местните избори, за които си има местни власти. За него е важно да се спази закона. Неговия график е: Макрон, Меркел, Си Дзинпин, бай Доналт, Моди, аятолаха, падишаха, натеняху, последният да затвори вратата