38

А сега сериозно

преди 4 години

И защо да са шокирани? От какво? Че е забавен е вярно. Но пък се бори ежедневно за изпълнението на обещанията си. Независимо какви калъчки му правят блатото и медиите.Хората не са слепи и знаят че всеки друг би клекнал и се предал. Не и Тръмп обаче.Затова са и бесни тези с медиите, дето си мислиха че могат да назначават и свалят президенти, а всъщност медиите са в киреча вече. И то уважавани до сега медии бяха пожертвани.Сега и тези дето му бяха съетнали опита за преврат са наред!

37

Факт

преди 4 години

До Анонимен"Тц.Точно демократите раздават там кебапчета на малцинствата по избори"Не са баш кебапчета,ама наистина раздават някои неща.И не само на малцинствата!Със съдействието на местни власти от средите на демократите нелегални имигранти получават документи(шофьорски книжки) С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА!!! И гласуват,та пушек се вдига!Ясно за кого...Така че май ни подминават по изборни шашми.

36

#Trump2020

преди 4 години

Всички ЛГБТ, всички мексиканци, азиатци, индийци и т.н. кърлежи, всички copocoиди като CNN, всички глобалисти, всички кopпорации които си изнесоха заводите в чужбина заради ПЕЧАЛБАРСТВО - ето това са хората които са антиТръмп. И обратната страна - всички нормални са проТръмп. Дори онзи ден на Trump Rally в Пенсилвания Доналд Тръмп каза че некъв милиардер отишъл в Белия Дом и му казал "Не те харесвам ама нямам друг избор и ще върна заводите си в САЩ" явно че така ще намали загубите.

35

Ха-ха

преди 4 години

Ами защото Тръмп е качествен продукт по съвременнните стандарти за качество!И Лозунгът "Да направим Америка велика отново!" намира поддръжници защото Америка вече НЕ е велика.Дали Тръмп ще успее да го осъществи е съмнително,но поне се опитва!Другите преди него и това не са направили...Всъщност политиката на Тръмп едва ли е само негово дело,а по-скоро на хората,които го слоиха на поста-Ротшилд и ко.А те знаят какво правят!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Тц! Точно демократите раздават кебапчета там на мацинствата по избори.

33

Анонимен

преди 4 години

"Тръмп е любимец само на слабообразованите и тамошните малцинства.Нещо като Боко Тиквата у нас. "С това мнение показваш че ти си слабообразования. Тотално незапознат със САЩ. Тръмп е любимец на средния американец, а тези които не го харесват са точно МАЛЦИНСТВАТА - мексиканци, азиатци и т.н. Нали знаеш че има едно понятие ALL AMERICAN - тоест нещо като типичен американец или по-точно "истински американец" и точно това са бели хетеросексуални мъже и жени които са с две ръце за Тръмп.

32

Анонимен

преди 4 години

До балалайВерно си балалай, дори - нананай! Оранжевият клоун е най-големият мошеник в историята на САЩ, и това го казвам в буквалния смисъл на думата! Знае как да се възползва от безкрайната прозстталащина на американското стадо! Този твой "стабилен гений" е единственият человек в историята на човешкия род, успял да фалира казино! Няма втори прецедент.

31

Анонимен

преди 4 години

"Чудят се: Защо милиони американци не са шокирани от Тръмп?"Защото само джeндъpитe са шокирани от Тръмп.

30

Анонимен

преди 4 години

Фамилията на рижавия пуяк всъщност е ТРУМПФ на немски, защото такъв е произходът й и означава в превод ПРЪ ДНЯ.Това казва всичко.

29

Анонимен

преди 4 години

Бога ми, нямата се напрестава какъв са *** 90% от американците. И тези 90% ги дават от консервативната страна, защото процентът им е поне с още 9% по-висок! Благодарение на Трамп, за първи път в историята на САЩ евреите имат абсюлутен и неоспорим контрол над всички държавни институции и администрацията. От историята знаем, че всеки път когато евреите придобият такъв контрол над държавата, следва колапс и грабеж на държавата от страна на евреите.

28

Някой

преди 4 години

Интересни анализи, но невярни! Дъртакът докара до отрицателен баланс пенсионният фонд, и започна рецесия, която изкуствено се задържа. Единственият ръководител, при който има такива шевствия на недоволство от умелите му действия. Стои на върха, защото поддържа юдеите( да не забравяме, че те ръководят банките) и военната промишленост.

27

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е любимец само на слабообразованите и тамошните малцинства.Нещо като Боко Тиквата у нас.

26

Анонимен

преди 4 години

От какво да са шокирани?От добрите си заплати , от сведената до минимум безработица ,от налагането на произведени в САЩ стоки ,за сметка на външни и забогатяване на прекупвачи от това ,че иска да ги отърве от тамошните си..га..ни ,които са като кърлежи за социалната система ? нали и Рейгън го изкарвахте клоун , а той май се из..ака върху "професионалното " ви мнение ..оставете американците сами да решават дали бат Дончо е подходящият, кажете какво ще правим тук ,че нещата все повече закъсват

25

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаше слуги нямаше да има и господари. А защо има слуги? Защото някои хора живеят по-добре като слуги отколкото като свободни хора.

24

балалай

преди 4 години

Тръмп е успешен президент!Той не е политик,а мениджър!И всички обещания ги изпълнява,като пет пари не дава за останалата политическа класа!За това и политиците са бесни,и го мразят!Тръмп ще бъде запомнен като силен президент на силна и просперираща Америка!

23

Додо

преди 4 години

До халифите са щедриБарак и Майкъл (да, "съпругата" на Барак е мъж) Обама купуват имот на брега на Океана в Марта'с Винярд, а в същото време и двамата са пропоненти на Зелените терористи (неомарксистка, ционистка организация), според които до 12 години океана ще се е вдигнал с 12 метра и ще е залял целия остров, барабар с имението им! Двулични сатани!

22

Додо

преди 4 години

"пише Гари Абърнати, в. "Вашингтон пост".============================Вашингтон Поуст, или Вашингтон Компоуст, както е по-известен (от compost - тор) е отявлен ционистки, глобалистки и индокринационен в глобализъм и "ценностите" на Новия Световен Ред вестник-паpцал, който никой нормален човек не би си причинил да чете. MAGA2020

21

Пожелавам му

преди 4 години

Трети мандат за Тръмп! Хип хип ура

20

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩОТО СА НОРМАЛНИ

19

Анонимен

преди 4 години

По добре е от Килъри и тъмния!